Swords and sandals olabilir.
Onu biliyorum, malesef o değil. Teşekkürler yine de
Bir oyun vardı COD 2 ye aşırı benziyor. Adında Royale vardı herhalde tam hatırlamıyorum savaş oyununu. 5 kişi falan bir binayı basıyorduk. Bilen var mı?
Oyunu 2012 ile 2015 arasında oynadım oyunun görünüşü lego gibiydi. Karakterler filan, oyun bölöm bölömdü. Oyunda sağda solda olan silahlarla rakipleri temizliyorduk diye hatırlıyorum roblox gibiydi. Hatta ilk bölümde kocaman bir boru patlıyordu ve oyun başlıyordu. Ben bilgisayarda oynamıştım cd ile bu kadar hatırlıyorum. İnşallah birisi cevaplar doğru şekilde. Çok garip bir oyundu…
Megabyte punch geldi aklıma.
Ne yazik ki değil. Benim oynadığım oyun 3D idi bu 2D görüş açılı.
Merhaba 12 Yıl önce Oynadığım -mız başından kalkmadığım -mız Abim sabah akşam gerçekten sabah akşam oynadığı benimde o tuvalete gidince oturup 5 dk oynamalarımla hayran kaldığım oyun, Oyunu bilgisayar biR anda bozulunca kaybetmiştik ikimizde adını nasıl unuttuğumuzu da unutmuşuz. 7 yıldır ben halen ara sıra aramaya devam ediyorum Abim pes etti ==) 2006 - 2011 arasında zamanına göre grafikleri harika diyebilirim kafanızda canlandırmasını en iyi yapacak şekilde anlatmaya başlıyorum 2 Tür var bunlar insanlar vs ork goblin vb direkt aklınıza Warhammer® 40,000: Dawn of War® gibiler gelmesin alakası yok benziyor devam ediyorum.
Tema olarak orta çağ, insanlar tarafı şövalye, okçu, süvari, mancınık birkaç şey daha vardır muhtemelen bende oralar yok fazla.
İki tarafın da tek yöneticisi var insanlarda Kral , Yaratıklarda da elinde dev gibi bir ağaç kütüğüyle damage vuran bir karakter oyunda hikaye modunda size verilen birimlerle savaşıryodunuz önceden yerleştirilmiş oluyordu.
Şimdi oynanıştan söz edeyim haritada Üsten bakış harita üzerinde mause uzak modda iken Askeri birimler büyük Karakterler olarak görünüyor mause yakınlaştırınca içlerinde asker sayısına bağlı örnek olarak 50 küçük goblin gözüküyor uzaklaşınca tek büyük karaktere dönüşüyor Ana karakterlerde bu olay olmuyor tekler zaten goblinlerin elinde sapan gibi bir şey var kayış gibi taş fırlatıyorlar sallıyorlar sallıyorlar sürekli, sonra bırakınca damage vuruyor yaratıklarda hatırladığım tek saldırı tipi. Ayrıca harita üzerinde hareket ettirmek istediğiniz birime gelince beyaz petekler oluşuyor harita üzerinde gidebileceğiniz yolları temsil ediyorlar birimlere göre değişiyor atlılarda daha uzun mesafeler kademe düştükçe mesafe de düşüyor her birimi kendi oyun sıranız içerisinde bir defa hareket ettirebiliyorsunuz geri almada var yanlış yere gider diye yağmanız gerekenleri yaptıktan sonra işte savaş, hareket vs turu bitiriyorsunuz sıra karşı tarafa geçiyor böyle böyle işte sıra tabanlı oluyor herhalde.
Görevler var haritada şu kaleyi almak lazım şu birimi öldürmek lazım diye // hikaye modunda.
Oyunda hikaye modunda ilerleyince çeşitli karakterler geliyor, filmden çıkmış büyücü warcraf taki gibi manyak damage vuruyordu Warcraft oyunu da değil bu arada bunu da yazmanıza gerek yok Hatırladığım bunlar yani fazla detaylar kalmadı artık hep sağ sola not alıyordum hatırladıklarımı onlarda taşına taşına azaldı gitti Oyunu Nasıl buldun derseniz O zaman dayım 150 - 200 Oyun cd si vermişti kutu arkasında Ek oyunlar içerir diyordu oda Runes of Magic ve diğerlerinin 2009’luların arasındaki tek 2007’liydi veya 2008-2009 o tarihlerin oyun cdlerinin içinden çıkmıştı herhâlde cd içindeki arka dizinden oyunlar demo yada orijinal olarak çıkıyordu, şansa orijinali gelmişti oynadıkta oynadık mount&blade: warband öyle bulmuştuk o demo çıkmıştı elde fazla bir şey yok bulan olursa kardeşim şimdiden sana uçak bileti adanaya bekliyorum.
King’s bounty: legends olabilir mi?
Pek emin değilim ama amcanız oyunları bir gazetenin kuponlarla dağıttığı paketlerden almış olabilir, belki aramanıza yardımcı olur.
İlginiz İçin Teşekkürler, Malesef oyun bu değil;
“Seyyar Satıcıdan almış Topluca;”
Gerçekten bunun için üye oldum
Benim de aradığım bir oyun var. 2013’te bilgisayar almıştım casper, orda vardı zaten. 2. eldi bilgisayar ve aldığımda vardı oyun. Neyse, bir kız var babası ölüyor mü kaçırılıyor mu ne bu da bir küre gibi bir şey buluyor. Yanında da bir adam var bunlar helikopterle yola çıkıyor. Sonra helikopter düşüyor orda uyanıyor. Sonra mağara mı vadi gibi bir yer dışarı çıkıyor eşyalar falan bulması lazım onları buluyor sonra ilerliyor falan hatta bulman gereken eşyalara tıklıyorsun seçiyorsun. Oyun ilerledikçe resimleri tamamlama gibi şeyler var. Oyunun sonunda köprü gibi bir yerden geçiyor kız öyle bir oyundu lütfen bulun.
Oynadığınız oyunu bulmanız çok kolay diye düşünüyorum. Elinizde güzel bilgiler var.
Yapmanız gereken şey tüm pc oyunlarının olduğu bir siteye girip ‘‘turn based strategy’’ türünü seçmek ve yıla göre sıralayıp oyunlara tek tek bakmak.
Örneğin şuraya bakabilirsiniz;
Merhabalar. eskiden oynadığım ama adını bilmediğim bir oyun var uzun zamandır araştırıp bulamadım belki bulabilirsiniz. üstten bakışlı erkek ve kadın karakter seçebildiğimiz, tek veya çift silah seçtiğimiz yaratık öldürme oyunuydu. ilerledikçe daha güçlü yaratıklar geliyordu örnek resim olarakta bunları bırakıyorum. bulabilirseniz gerçekten çok sevinirim.https://i.gifer.com/Leke.mp4
Bu görseldeki gibi tek bir oyun geliyor aklıma. O da Allien Shooter oyunu.
Bu türde yüzlerce oyun var. Twin Stick Shooter yazıp googleda aratırsanız aradığına denk gelirsiniz bir şekilde.
Ek olarak polis karakolu ve ölü polislerin olduğu yerlerden geçiyorduk kutuları kırarak mermi veya silah çıkarıyorduk ve oyun eskiydi.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten yıllardır arıyordum özelden adresinizi yollarsanız size hediye yollamak istiyorum.
Merhabalar. aradığım oyun bir zombi öldürme oyunu. Oyuna başlarken single player yada coop oynanabiliyor. 2 kişilik seçtiğimizde ekranda 2 nişangah çıkıyor. Biri kırmızı biri mavi ekranda sadece nişangah var silah veya el görünmüyordu . sol altta mermi sayısı. Ve mermi bitince sürekli ‘‘RELOAD’’ sesi çıkıyordu. Oyunda karşımıza zombi çıkıyordu zombi öldürdükçe karakterler kendiliğinden ilerliyordu. W,A,S,D tuşlarını kullanmadan. Karşımıza zombi boss çıktığında ekranda bir kitap belirip boss’un zayıflıklarını belirtiyordu.
House of the dead…