Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Evet cidden bu instagram var mı abi ? :smiley: Nasıl buldunuz?

Arkadaşlar merhabalar ben yıllar önce ( tahmini 2007-2010 ) arası bir internet kafede rastgele açtığım ve hala bulamadığım bir oyun arıyorum
Oyundan hatırladıklarım :

• Japon - Çin Kültürü
  • 3 ordu var
  • GTA gibi bakış açısı var ( Ne dendiğini bilmiyorum )
  • Kılıç, mızrak ve bilimum silahlarla karakter yönlendiriyorsunuz 3 orduda aynı anda savaşıyordu

Büyük ihtimalle bunu kimse hatırlayamaz. Oyunda biz polistik. Oyunda 1. şahıs bakış açısı var. Oyun ilk olarak kuyumcuda başlıyor. Biz de polis olarak kuyumcuyu soyan hırsızları öldürmeye çalışıyorduk. Sonrasında hırsızlardan bazıları kaçıyor ve arabayla kovalamaca başlıyordu. Sonrasında hırsızlar trene biniyordu, biz de arkasından giriyoduk trene. Sonra trende çatışma falan başlıyodu. Gerisini hatırlamıyorum.

Bu oyunu hatırlayan canımı yesin, rahmetli abimle çok oynardık lütfen.

Oyunda silahınızın hedefi büyük müydü?

Virtua Cop 2 olabilir.

2017’den önce oynadığımı hatırlıyorum. Google play’de bulunan criminal case türü bulmaca çözmek üzerine kurulu bir oyundu. Ama oyun pc üzerinden oynanıyordu. Oyun bir kasabanın barında başlıyor, canlandırdığımız karakter ve suçu çözmekte yardımcı olacak yan karakter konuşuyor. Sonra bulmacayı çözmek adına olayım başladığı köşk benzeri eve gidiliyor. Konusu hatırladığım kadarıyla kaçırılan bir kadını bulmak üzere kuruluydu ve korku öğeleri daha fazlaydı. Bir maske ve maske takıldığında takan kişiyi ele geçirmesi hakkında ayrıntılı bie konu da hatırlıyorum. Tekrar oynamak istiyorum. Umarım bulabilirsiniz.

Muhtemelen suçu çözmekte bize yardımcı olması gereken yan karakter (kadın) kaçırılan kişiydi. Oyunda flashbackler çok vardı ve genelde uçurumun kenarında sallanan maske takmış bir oğlan çocuğu görüyorduk. :pensive:

Dynasty Warriors ya da benzeri oyunlardan biri olabilir sanki

Heroes of might and magic serisinden bir oyun olabilir mi?

Worms serisinden bir oyun olabilir.

Benim hatırlayamadığım oyun bir araba oyunu idi, fakat bu arabalar uzaktan kumandalı arabalara benzer arabalardı yani rocket leauge deki arabalara benziyorlardı fakat minyatürilerdi, işte bu arabalarla yarış yapıyorduk. Acaba oyunu bulabilir misiniz ?

Revolt…

1 Beğeni

Revolt olabilir mi acaba?

1 Beğeni

Revolt geliyor akla direkt olarak. :smiley:

Üç kişi Revolt dediyse kesin değildir :joy: @Ozgur ve @Leingrad

2 Beğeni

baktım da bu değil, benim oynadığım oyunun grafikleri bir kaç tık daha iyiyidi.

Micro Machines olabilir belki.

Benziyor fakat bahsettiğim oyun thirdperson bakış açısına sahip.

Şimdi aklıma geldi, oyunun bir bölümü sahilde geçiyordu sanırsam.

RC cars olabilir mi?

1 Beğeni

Gazete verdiyse RC Cars.

1 Beğeni

Bir oyun da ben anlatmak isterim yaklaşık 4-5 sene önce bir oyun vardı. RTS Browser tabanlı bir oyun oyun içinde Dünyadan herkes ile oynayabiliyorsunuz. Bir harita düşünün küçük bir rafineri olarak başlıyorsunuz petrol yakıt gibi birkaç yakıt üreterek geliştiriyorsunuz daha da büyüyorsunuz ve kaynaklarınız çoğalıyor sadece petrol ile de kalmıyorsunuz tanklar üretiyorsunuz helikopterler zırhlı araçlar üretip saldırabiliyorsunuz başkalarına sizin sahip olduğunuz yere duvar koyabiliyorsunuz barikat yani ve savunma sistemlerini geliştirebiliyorsunuz.