Evet eski oyunculara bir oyun soracağım. Oyunu 2007 2008 yıllarında oynadım. Ana karakter kılıç kullanıyor ismi Ranek gibi bir şeydi. Ana karakterin yanına ilerleyen bölümde 1 tane büyücü 1 tane de assassin geliyor. Assassin’in görünmez olabileceği bazı özel zeminler var. 3 karakter arasında da geçiş yapabiliyor istediğinizle oynuyorsunuz diğer 2si bot olarak sizinle devam ediyor ve saldırı yapabiliyor. Sanırım 10 bölümden oluşuyordu karakterlerin özelliklerini ilerlerken geliştirebiliyoruz. Var mıdır oyunu hatırlayan oynamış olan ?
Bir önceki mesajı cevap olarak yazamamışım, silmek zorunda kaldım.
Aradığınız oyun Trine olabilir mi? Görünmez olma olayını hatırlamıyorum ama diğerleri epey tutuyor. 2009’da çıkmış Trine. Değilse de seçeneklerden elemiş olalım
Merhabalar,
Çok küçükken oynadığım bir oyunu arıyorum. Bir basit mafia oyunuydu. Yukarıdan bakış açısı vardı. Baş karakterin sevdiğini kaçırıyorlardı. Çölde sadece araba içinde geçen bir oyundu. Şehirden şehire arabayla girerdin. Bir mağazası vardı malzeme alıp diğer şehire satabiliyordun. Yoldan geçen taşımacı araçlarla savaşıyordun. Arabanın camından silah çıkıyordu(sadece üstten görüş var). İlerledikçe araba silah değiştirip seviglisini kurtarmaya çalışıyorduk. 1-2 senedir aklıma geldikçe arıyorum. Bulamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Basit zevkli bir oyundu benim için. Mafia ve GTA gibi büyük değildi.
Oyunun adı, Little Fighter
Maalesef bu da değil. Ben de bunları buldum hatta benim oyunu ararken nice güzel oyunlar keşfettim. Onların da arşivini yapıyorum ilgin için teşekkürler.
Malesef değil. Benim bahsettiğim oyun 3 boyutluydu ve okçu yoktu. 1 savaşçı 1 büyücü 1 suikastçi. Sanırım bulamayacağım ben bu oyunu
Bards Tale olabilr mi?
Bu oyunu hala bulamadım lütfen yardımcı olun çok şey hatırlıyorum oyundan aslında ama mesela aradığımız eşyalar böyle altta yazı olarak cıkıyodu basınca gidiyodu falan sonra kadın vadiden çıkıyo 3 tane büyük siyah taş gjbi bir şey görüyo ilerliyo falan birleştirme gibi şeyler var bir sürü eşya bulması lazım falan hatta kuş gibi bir şey vardı renkli onun parçalarıni topluyodu lütfen yardım edin
Merhaba arkadaşlar, yeni katıldım malum benim de ismini unuttuğum 2 tane oyun var. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
İlk oyun arkadaşlar bu oyun atmosfer olarak sanki yok olmuş bir dünyada geçiyor gibi oyun böyle bölüm bölüm bir hikâyesi olduğunu pek sanmıyorum aynı günümüz teamdeath match gibi oyunun ana ekranında bölümler altıgen şeklinde oradan seçip oynuyoruz sarı robot takımı ve karşıda da galiba ya mavi yada beyaz olması lazım f4 yada f5 basınca yönettiğimiz silahlı robottu galiba o ölüp karşı tarafa geçiyorduk böyle fps’di silahlar vardı ama günümüz silahları değildi genelde böyle kapalı bir yerlerde oluyordu hatırladığım kadarıyla böyle bayrak kapmalı maçlarda vardı ama bayraklar bunda kristal gibi bir şeydi mavi bir kristal ve sarı bir kristali alıp kendi üstümüze getiriyorduk o zamanlar daha okuma yazmam olmadığı için rast gele basıyordum tuşlara ve o oyunun ana ekranında seçtiğimiz altı gen bölümlerin hepsi kapalı oluyordu ve tek bir bölüm kalıyordu o bölümü seçtiğimizde dev robotlar oluyordu ayaklarında galiba teker oluyordu aynı bir paten varmış gibi gidiyordu ben çok korkardım ondan isteyen olursa bu oyunu biraz daha anlatırım.
İkinci oyun arkadaşlar bu oyunda biz zırhlı bir aracı yönetiyorsun bunda oyun bölüm bölüm ilerliyordu 1. bölüm 2. bölüm gibi her bölümde farklı bir araç oluyorduk bazen tank bazen zpt bazen helikopter bazen mech böyle arkadaşlar lazer aten bir tank vardı kırmızı yuvarlaktı galiba öyle bir lazer atıyordu baya güçlü bir tanktı o neyse ilk bölümde bize kötü zırhlı bir araç veriyorlardı ve base gibi bir yere git orda radar var gibi bir görev veriyordu neyse gidiyorduk o kasenin içinde tanklar devriye atıyordu ama bize saldırmıyorlardı en sonunda o radara gittiğimizde bize saldırmaya başlıyorlardı ve bize ölmeden kaç deniyordu ve bizde ölmeden üşüşen gidiyorduk ve bölüm bitiyordu diye bölüm bir mağarada geçiyordu bir bölümde bizde gene zırhlı araç var ve bize tepe gibi bir yere git deniyordu orda 3 tane Mech var onlara binip haritadaki düşman tanklarını yok ediyorduk bir bölümde zırhlı araçlık büyük bir ana gemiye yani uçan bir gemiye gidiyorduk ve bize helikopter veriyordu bu seferde o gemiyi düşman helikopterlerinden koruyorduk bir bölümde böyle karanlık bir üsse gizlice girip bir şeyler yapmamızı istiyordu devriye atan tanklar vardı arkadaşlar oyunları az bir şey hatırlayan olursa anlatırım lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar merhaba. Ben bu oyunu en son 2 yıl önce oynadım. Oyun webden oynanıyor. siz stickman tarzı bişeysiniz oyun başında kostümünüzün tasarımını ve rengini değiştiriyordunuz. Sonra karşıdaki rakiplerle savaşıyodunuz. Verebileceğim çok bir bilgi yok. Bildiğimiz savaş oyunu gibi. 2d bide oyun. Yardımlarınız için şimdiden çok teşşekürler.
Omer_sahin kusura bakma foruma yeni katıldım sana cevap vermişim
Merhaba arkadaşlar,
Warfare 1917 oyununa benzeyen bir oyun arıyorum. Schizzer gibi bir şeydi adı. 2 boyutlu düz bir zeminde askerlere tıklayarak gönderiyorduk. Askerlerin zeminin filan sadece gölgesi görünüyor hani. Çok ünlü bir oyun, browser oyunu. Adını hatırlayan varsa çok minnettar olurum. Sanırım 2006 senesinin oyunu olabilir.
Shadez olabilir mi acaba?
Küçükken oynadığım bir oyun vardı. Başta bir bölümünü geçememiştim o zamandan beri unutmam. Bir apartmanda başlıyorduk. Ortası boş olan apartmanlardan. Güneş gözlüklü bir kadınla oynuyorduk. Ajana benziyordu. Apartmanın en tepesine tırmanıp yan tarafa geçmeye çalışıyorduk. Yan tarafa geçememiştim. Bilen var mı?
Evet ya shadez aradığım oyun, çok sağolun gerçekten uzun zamandır düşünüp bulamıyordum.
NES atari oyunlarından Elevator oyununa benziyor anlattığın.
Önemli değil ben de yeniyim.
Arkadaşlar merhaba.
Aradığım oyun bir fps oyunuydu. Daha çok COD gibi bi havası vardı. Bu oyunu Cod’dan ayıran yanı oyunda drone sürme gibi mekanikler vardı. Drone bir arabayı başka bir tankın altına sokup patlatabiliyoduk ya da helikopter dronela binanın içindeki insanları taradığımız bölümler vardı.
Yeni bi oyun olmadığını hatırlıyorum (2007-2008 falandır…) Modern Warfare ya da Black Ops olmadığına eminim.
Yardımcı olursanız sevirim.
Frontlines Fuel of War olabilir aradığınız oyun.
Merhaba öncelikle,
Benim aradığım oyun üst görünüşlü, pixel art bir avcı oyunudur. Karlı bir harita çeşitli hayvanlar var mesela kuşlar, kurtlar vs. Bizim silahımız bir av tüfeyi mouse sol tuşu ile mermisini sağ tuşu ile ise diğer mermisini sıkıyordun. Sağ altda hazne şeklinde hangi mermi sıktıkça hazne boşalıyordu. Hayvanların leşini aldıkca puan geliyordu. Kurtlar size saldırabiliyordu. Bu oyunu 12-13 yıl önce oynadığımdan ismini unutmuşum.
Yardımcı olursanız sevinirim.