yok knk bu da diil aklıma biraz önce son bişi geldi altını işçiler dağın içindeki madenden topluyorlardı ve altın bitince madaen çöküyordu içinde kalan işçilerde ölüyordu levelleri geçtikçe savaştığımız renk değişiyordu messela mor pembe felan vardı oyuna ilk başladığımızda etraf surlarla çevrili sol alt köşed başlıyorduk aklımada başka kalan bu kadar yardımların için sağ ol bu arada
Benim aradığım mobil platformda play store da gezerken bir oyun görmüştüm kapak resminde iki gözü iki tekeri olan yumurta gibi birşey sanki haşlanmış yumurtayı kesmişler ikiye onun yarısı bir tip gözü var işte tekerleri var iki tane bulmaca stili bir oyundu sanırım birde onun başka versiyon oyununu da bakmıştım oda mor gibi bir renkti aynı idi ama aslında oynamak için bakmıyorum ama aklımı kazdı düşünürken retro bir hava var resimde sadece kapak fotoğrafını biliyorum maalesef
O zaman ya aradığın oyunu ben bilmiyorum ya da oynadıysam da hatırlamıyorum. Eğer bulursan bana da söyle merak ettim hangi oyunmuş.
dayım ps2 vermişti bana bir kaç tane oyun oyun çok güzeldi ismini falan bilmiyorum oyun başladığı zaman arabayla bi diğer arabayı takip ediyorduk takip edemezsek en baştan başlıyordu sonra takip ettiğimiz araba duruyor bizde arabadan iniyorduk çatışma başlıyordu crosshair yoktu oyunda bildiğiniz bu kadar hatırlıyorum yardımcı olan var bulamıyorum.
The Getaway diyeceğim ama şu anlattıklarına uyan bir sürü oyun var. Bir şey çıkartmak çok zor bence.
Aga bende hatırlayamıyorum bir oyun vardı yangın merdiveninden iniyorduk ara sokakta tankın gelip arabaları vurmasını bekliyordul sonra kanalizasyona falan iniyorduk tekne vardı kanalizasyonda
Hatta ya ben bilmiyorumdum yada oyun öyleydi baya tankı bekliyorduk 5-6 dk falan sadece tankın ateş ettiğini ve tankın ilerlediğini görüyorduk
Sene 2005-2010 falan. Bir sinek ya da bir arı baş karakter tam hatırlamıyorum, oyun 2D. Siz sinek/arı olarak size verilen harita da kendi yavrularımızı toplamaya çalışıyosunuz. Zorluk olması için yerçekimi yüzünden üstünüze düşen saman/kum blokları, elektrik ışınları, baş döndüren koku bombaları falan var. Yavruları topladıkça yavrular peşimizde sıra oluyorlardı sizinle dolaşıyolardı. Tüm yavrularınızı toplayınca haritada bir kapı açılıyor ve sistem kendi kendine sizi ve yavrularınızı kapıdan içeri koyuyor. Oyun bölümlü bir oyun. Yanlış hatırlamıyorsam bölümlerin gösterildiği ekranda korkutucu olmayan bir örümce de vardı. Baya oyununu bulan olmuş çok umutluyum bu yüzden, şimdiden teşekkürler
Sene 2015 2014 yeni bilgisayar almıştım video izlerken değişik bi oyuna denk gelmiştim çok sarmıştıda ismini unuttum zombi modu savaş modu vardı beni en çok çarpan tarafı etrafdan kırdığımız yeşil veya hangi renkse pixel pixel kırıp yapı oluşturabiliyorduk 9-10 tane karakter vardı tf2 gibi hepsinin özel silahları falan medic gibi tüneller kazan karakter bile vardı pixel bi oyundu hatırlayan varsa yazsın plz
benim de aradığım oyun 3d araba oyunu ama yarış değildi adventure tarzıydı bölüm bölüm oynnıyordu bölümlerde yeşil uzaylı kötü yaratıklar vardı 3 ana karakter vardı siyah mavi ve sarıydı çocuksu görünüyordu ama atmosferi karanlıktı oyun oyun eskiydi poligonları sayılırdı
oyunda lavlı bölümler vardı hatta araba lava girince belli sıcaklık değeri vardı çok sıcak olursa patlıyordu
Benim aradığım oyun , 2013 2014 yıllarında oynuyordum bu oyunu oyunun logosunda sarı bir yıldız vardı ve oyun sanırım cod serisinin bi oyunuydu gameplaylerini araştırdım cod serisinin fakat aklımda kalan o bölümü bulamadım.
Oyun bir askeri minibüsteyiz 7 8 asker birlikte ve sanırsam 2 askeri minibüs gidiyorduk ve bize bi düşman roket atıyordu ve orda iniyoruz böyle bi düşman yerine giriyoruz falan bu de şu aklımda kaldı ilerleyen zamanlarda da asansörlü bi bölüm var oyunun ana karakteri gibi birisiyle oradan kaçmaya çalışıyoruz hatta o arabayı sürüyor bizi o asansörlü göreve getiriyor asansörü düzeltmeye falan çalışıyoruz
Bide oyunda sanırım zz 2 yazıyodu yani bi oyunun 2.siydi sanırım ve logosu yıldızdı anlattığım kısım oyunun başı olmayabilir yardımcı olursanız sevinirim
medal of honor allied Assault Olabilir Ama Oyun İçerisinde Asansör Yok
Arkadaşlar 2007 2009 arası oynadığım oyunun adını hatırlamıyorum
Oyuna uzay aracı sürerken başlıyoruz sonra uzay aracı ile merkeze gidip eğitim görüyoruz ondan sonra bulunduğumuz uzay aracı saldırıya uğruyor sonra ise dünya gibi Bi yere 1 arkadaşımızla düşüyorduk sonra ise savaş başlıyordu
Bu oyunu oynayıp ismini hatırlayan Varmı Demo oyun CD de çıkmıştı şimdi ise bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi bayramlar
Evet dediğim oyun oymuş teşekkürler de Steam de bulamadım nerden alabilirim oyunu
Merhaba ben eskiden oynadığım bi oyunu arıyorum oyunda bubi tuzakları filan kuruyorduk parlak büyük bir küreyi savunuyoduk oyunun 2 tane serisi var dikenli bubi tuzakları kuruyoduk bariyerler askerler koyabiliyoduk oyunun ismini bilen yardımcı olabilir mi
Orcs must die olabilir mi?
Benim de aklıma orcs must die geldi ama onda tuzaklar dışında asker de yerleştirebiliyor muyduk?
Yerleştiriyorduk hocam, oynayalı baya oldu ama okçu falan yerleştirdiğimi net hatırlıyorum.
Sene 2005-2010 falan. Bir sinek ya da bir arı baş karakter tam hatırlamıyorum, oyun 2D. Siz sinek/arı olarak size verilen harita da kendi yavrularımızı toplamaya çalışıyosunuz. Zorluk olması için yerçekimi yüzünden üstünüze düşen saman/kum blokları, elektrik ışınları, baş döndüren koku bombaları falan var. Yavruları topladıkça yavrular peşimizde sıra oluyorlardı sizinle dolaşıyolardı. Tüm yavrularınızı toplayınca haritada bir kapı açılıyor ve sistem kendi kendine sizi ve yavrularınızı kapıdan içeri koyuyor. Oyun bölümlü bir oyun. Yanlış hatırlamıyorsam bölümlerin gösterildiği ekranda korkutucu olmayan bir örümce de vardı. Baya oyununu bulan olmuş çok umutluyum bu yüzden, şimdiden teşekkürler
Crack olarak indirebilirsin Sağlamindir’de vardır.