Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Merhaba bende bir oyunu arıyorum. Oyun genellikle ormanda geçiyordu. Bir ajanı yönlendiriyorduk sanırım sürekli telsizdeydi çünkü. Tuhaf canavarlar vardı. Örnek vermek gerekirse: kesilince çoğalan boğalar, ağzından alev çıkartan aslanlar filan. Oyun fps oyunuydu. Hatırladıklarım bu kadar yardımcı olursanız sevinirim.

1 Beğeni

Onca kişiye yardımcı olmuşsunuz şunun adını bulabilecek biri hiç mi yok :frowning:

2016 Yılında bir ps4 online fps savaş oyunu vardı isminin içinde black ile başlayan bir ismi vardı ama hatırlamıyorum oyunda büyük robotlar vardı içinegirebiliyoduk para ile alınıyordu o robotlar oyunda skinler vardi isteğimiz skini kendimiz yapabiliyorduk oyun aklımda ama ismini bilmiyorum

1 Beğeni

bende bir oyun ilani vericemde nasıl konu açıyoruz bulamadım ya

neyse buraya yazayım 3 ana karakter vardı şövalye okçu büyücü her bölümde farklısı ile oynama seçenekleri sunuyordu oyunda karşımdıza iskeletorlar vardı onlar ile savaşıyorduk ateşli ok falanda atabiliyorduk 3.kişi bakış açısı vardı birde tüm hatırladılarım bunlar yardımcı olursanız sevinirim

1 Beğeni

Bahsettiğiniz oyun Trine olabilir.

2 Beğeni

oh sonunda ya çok teşekkürler

1 Beğeni

2009dan beri arıyorum yokmu yardımcı olacak :smiley:

Serious Sam diyesim var hocam ama tam emin de olamadım.

Merhaba. 5-6 sene önceydi galiba.Dead cells’e benzer bi oyun vardı. 2d bi oyundu portallardan geçip farklı adalara ışınlanıyodun orda yaraktıları öldürüp materyal flan topluyodun. İsmi bir türlü aklıma gelmiyor bi yardımcı olur musunuz.

2 Beğeni

Bu değil oyun 1.sahis kamerasından oynuyorduk

1 Beğeni

Merhaba. 5-6 sene önceydi galiba.Dead cells’e benzer bi oyun vardı. 2d bi oyundu portallardan geçip farklı adalara ışınlanıyodun orda yaraktıları öldürüp materyal flan topluyodun. İsmi bir türlü aklıma gelmiyor bi yardımcı olur musunuz

1 Beğeni

Merhaba, bir oyun arıyorum çok uzun zamandır yardımcı olursanız sevinirim 2000-2005 arası olması lazım çok bilinen bir oyun değil sanırsam. Oyunda araba parçaları bulup en sonunda yarışıyorduk. hatırladığım şeyler gölden olta ile lastik çıkarıyorduk, limonata satarak kazanıyorduk başka bi parçayı. Bütün parçaları birleştirip yarışa katılıyorduk. Daha çok cartoon havalarında bir oyundu. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

1 Beğeni

O değil malasef bi bulamadım :smiley:

Merhabalar benimde arayıpta adını bulamadığım bir oyun var. Bu oyunu genellikle babam oynuyordu, bende arada oynuyordum. Oyunun amacı yer altı gibi bir yerden parkurlar geçip kapıları açıp kaçmaya çalışıyorduk. Oyunun ilk başlangıcında ortası büyük bir su havuzu olan bir yerin etrafında dolanıp açık kapı arıyorduk ve ardından bi şekilde bişey oluyordu ve ortadaki havuza su doluyordu ve ardından sudan kaçıp bir odaya giriyorduk ve sonra dikenli parkurlar falan geçiyorduk. Birde oyunun sonunu hatırlıyorum. Oyunun sonuda uzay üssü gibi teknolojik bir yerde ilerleyip kapıları açıp merdivenle yukarıya tırmanıp yüzeye çıkınca oyun bitiyordu. Hatırladıklarım bu kadar. Galiba oyunun yapımcıları Ubisoft yada acclaim idi çünkü genellikle böyle oyunları bu firmalar yapıyor. Bide oyunun açılışında kırmızı bir logo karşılıyordu diye hatırlıuorum. Nolur bilen biri bana bu oyunun adını söyleyebilirmi. Yıllardır aramadığım yer kalmadı. Nolur lütfen bilen biri çıksın nolur. Babama sordum bana Shadow Man dedi shadow man’i oynadım ama o değildi. Dedidim bu değil dedim hatırlamıyorum dedi. Nolur lütfen çok sevdiğim bir oyun bu.

Eklemeyi unuttum belki lazım olur. Bu oyunu babam 2009 yılında oynuyordu. yani 2000 ila 2009 arası bir oyun. Grafikleri çokta eski değildi. Assassins Creed II kadar grafikleri vardı. Son hatırladıklarım bunlar.

Sanki Bioschock’un ilk oyunundan bahsediyorsunuz gibi geldi?

Yok ya maalesef değilmiş. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.:slightly_smiling_face:

Açıkçası baya heycanlandırdınız beni :grinning_face_with_smiling_eyes: B

Ama şu konuda kafmada soru işareti kalmadı kırmızı logolu başlangıç. 2k stüdyonun oyunu da olabilir. Biraz daha araştıracam.