Hadi ya ben de çok emindim.
Kırmızı açılış ekranı :
Oyun başlar başlamaz bir koridora su dolmasıyla kaçmamız
Oyunun sonunda yüzeye çıkmak
2009 öncesi fena olmayan grafikler
Bulursanız buraya da yazın merak ettim
Hadi ya ben de çok emindim.
Kırmızı açılış ekranı :
Oyun başlar başlamaz bir koridora su dolmasıyla kaçmamız
Oyunun sonunda yüzeye çıkmak
2009 öncesi fena olmayan grafikler
Bulursanız buraya da yazın merak ettim
Tamamen sallıyorum.
Abi bu biraz silahlı tarzda oyun benim aradığım parkurlu bir oyun bulmacalar falan çözüyorduk diye hatırlıyorum. Hiç öldürme silah falan yoktu.
Ama bak bana yeni bi oyun önermiş oldun🙂 Bunu oynayacağım güzele benziyor.
Buda değil maalesef
Ya valla ben bu oyunu bulamıyacağım gibi geliyor ya😔 Oyun o kadar güzeldi ki.
Benim bir oyunum vardı kucukken oynadigim bolumler vardi soyle motorla tren kovaladigimiz bir bolum vardı sonra helikopteri kullanip bi bolumde fuze mermi falan atiyorduk bir karakterde soyleydi mavi yada yesil bere pala biyigi vardu
Bende bi oyun arıyorum böyle
genç bi erkek çocuk ana karakteri
Çöp fln toplayabiliyosun
Robotlarla kapışıyosun
Arada örümcek adam hulk bide sanırım Iron Man geliyodu
Kılıç kullanıyodu
Boss böyle beyaz kocaman bi robottu
Arada telsizden konuşan kız vardı
Siren sesleri fln geliyodu gelen uçakları indiriyodun
2. Oyunu suyun altında geçiyodu ama o zaman alamamıştım gece gece aklıma takıldı canım çekti
Bide grafikleri güzeldi diye hatırlıyorum
bulmaca oyunları vardı sayilar ile ağalakkalı pc oyununun içindeydik bozulmuş oyun ruhlarımı öyle bişey vardı onlar saldırıyodu farklı türde bosları vardı çok hatırlayamıyorum
oyunun sonundaki vs de unicorn ile ruhları kurtararak ilerlemeye öalışıyoduk altta sayacı vardı.
oyunu bilen ve cevap veren olursa çok teşşekkür ederim
Ohaaaa nerden buldun alnından öpüyorum seni sağol
Benim adini unuttugum bir oyun vardi max diye bir karakter vardi ve mavi goblinlEr vardi turlu turlu canavarlarla savasiyorduk bazi bolumlerinde dev robot la savasiyorduk dev kongla savasiyorduk oyunun simgesinde bomba vardi rica etsem bulabilirmisiniz
Benim 8 yıl önce oynadığım bir oyun vardı, tam hatırlamıyorum oyun savaş oyunu değildi sanki satranç tahtası gibi bir yerde karakterleri yönetiyorduk, uzaylılar falan geliyordu. Oyunun kenarları ormanlık alanlarla kaplıydı.
bir oyun arıyorum içeriğinde orklar vardı ve suikast yapabiliyorduk. koca devleri kafasına kılıç saplayıp yönlendirebiliyorduk ve binek yaratıklar vardı.
Habertürk gazetesinin bir sayısında savaş temalı robotik bir oyun vardı 2014 ten önceydi sanırsam. Bilen varsa yeşillendirebilir.
Merhaba, X-com olabilir mi acaba? Satranç tahtası gibi bir tahta yok fakat yüzeyde soyut kareler var, o karelerde karakterler yönlendiriliyor. Uzaylılar ve ormanlık alanlar tutuyor sanırım.
Lord of the rings conquest olabilir mi?
Shadow of Mordor serisi mi?
Arkadaşlar benim aradağım oyun " I Am Player " bir çoğunuz biliyorsunuzdur facebookda oynadığımız bir oyun bu oyunu şimdi nasıl bulup oynayabilirim?