Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

O oyun maalesef kapatıldı diye biliyorum bende bir kaç ay önce aramıştım.

1 Beğeni

Bana kimse cevap vermemişti ama bu dediğim oyunu buldum. Pirate Isles ismi. pirate-isles_2

3 Beğeni

Merhaba eskiden oynadığım bir oyun vardı böyle farklı karakterler vardı silah oyunu fps yere minecraft blokları gibi blok koyabiliyorduk küreğimiz vardı haritayı kırarak karşı takımın doğduğu yerlere siper yapabiliyorduk harita tamamen kırılıyordu blok koyabiliyorduk fps silah oyunuydu bayadır arıyorum adını bulamıyorum çok sevdiğim bir oyundu

1 Beğeni

Merhabalar, ben de bir oyun arıyorum. Seneler öncesinden oynuyordum. Web tabanlı, RTS veyahut TBS tarzı bir oyun kendisi. Siteye girdiğimizde ilk önce nickimizi yazmakla başlıyoruz. Şehir kurmak gibi bir şey aslında. Başta sadece 1 adet 1’er seviye petrol yatağımız, town hall’mız, askeri binamız ve surlarımız bulunuyor. Askerlerimizi üretebiliyorduk başta “cobra” tarzı askeri araçlar üretirken sonraları bütçeniz geliştikçe “kirpi, tank, savaş uçağı” üretimine başlayabiliyorsunuz. Bunları geliştirip diğer oyuncularla savaşıp o kişinin üssünü ele geçirebiliyorsunuz böyle böyle en iyi oluyoruz kısaca oyun böyle. Oyun Online şekilde tüm dünya çapında oynanıyor. Zamanında oyunda bir Türk ile karşılaşmak mucize idi. Öyle grafikleri aman aman bir şey değildi. Saatlerce oynardım eskiden sonradan bir anda bir mesafe girdi kaybettim bir daha. Bilen var mıdır? Bulabilir misiniz?

1 Beğeni
  1. Oyun bi araba oyunu pc platformunda
    diğer platformlarda var mıydı bilmiyorum yılı tahmini 2000 ile 2004 arası falan
    Hatirladiklarimi anlatmaya basliyim
    Oynanis kamerasi gta gibi 3. Şahis mi deniyo artik ne deniyosa aracin kaputundan veya kabininden degil yani klasik gta gibi
    Yanilmiyosam 1 tane araba secebiliyoduk o da böyle bugy arbasi varya gercekte çöl veya kum arabasidir bilirsin hah onun gibi bi arabaydi jeep falan degil yani ve uzun bi anteni vardi diye hatirliyorum böyle uçsuz bucaksız bi map ta sürüyoduk arabayı amaç yok hikaye yok ama cok guzeldi ya çok istiyorum onu bulmayi hemde cok
    netten indirmemistik oyunu babam o zamanlar cd sini almisti orjinal
    yil 2005 falan
    Baska anlatabilecegim bi seyi yok yani he sunu diyebilirim oyun su oyuna cok benziyo
    TRT Çocuk kanalında bi zamanlar bi program vardı YARIŞÇI diye cocuklar oynuyodu bizde izliyoduk ekran basinda hani akrep var örümcek var araba isimleri bunlar tabi heh iste bu oyuna cok benziyo sadece o kadar fazla araba secemiyoduk diye hatirliyorum ve amacta yoktu sanki ama atmosfer map falan aşırı benziyo umarim bulursunuz

2. Buda ayni gun babamin aldigi oyundur ayni tarihler ve yapim yilida aynidir yani muhtemelen
    Uzay oyunu cd nin kapağında böyle siyah renk bi uzay gemisi vardı geminin ortasında kocaman bi delik kapağı böyle biseydi
    İçeriği de malum uzayda ates etme sekanslarıdır diye dusunuyorum cunku cok az hatirliyorum sadece cok sevdigim icin o da aklimda kalmis ama bulamiyorum

3. Buda araba oyunu oynadigim tarih ayni ama yapim yilini bilmiorum o da ayni tarihler arasindadir tabi
    Yaris oyunu nfs degil ve cok acayiptir arkada kurtlar vadisi jenerik muzigi calio varya o malum aksiyon muzigi kurtlar vadisinin evet evet o caliyodu arkada yarisirken otobanda yarisiyoduk yani mukemmeldi tek hatirladigim bu

4. Bide bi kaykay oyunu vardi komsunun pc sinde internetten oynanan falan bi oyun degil baya kurmus pc oyunuydu hani gta gibi sokakta kaykayda kayiyoduk cadde de falan adam kaykayin üstüne yatabiliyodu bu kadar
    Umarim yardimci olabilirsiniz

1 Beğeni

Dördüncü Tony Hawk büyük ihtimalle.

1 Beğeni

Bir oyun vardı elimzide bir silah ve buzlu karlı yerdeydik dışarı çıktığımızda donuyorduk içerde ise canavar vardı ve kapalı alana giriyoduk ve ısınıyoduk tek hatırladıklarım bunlar

1 Beğeni

Arkadaşlar büyük ihtimalle 2007-2010 tarihleri arasında oynadıgım bir oyundu biraz korku gerilim vardı yaratıklar kafasından lazer gibi ateş açıyorlardıbu tarz oyundu malzeme alma yeri vardı al sat yapabiliorduk bizim güvenli bölgeye geldiğimizde peşimizde takip eden yaratıklar ölüyordu uzun suredir arıyorum bulamadım yardım ederseniz sevinirim aynı zamanda parlak bir portaldan geçip diğer bolgelere ışınlanıyorduk öyle bir şeydi arkadaşlar aklıma geldikçe ekliyorum bide öldürdüğümüz yartıklardan item para vs düşüyordu(düşmüyorda olabilir) . pc oyunuydu metin2 gibi online olduğunu sanmıyorum

1 Beğeni

Benim de uzun süredir aradığım bir oyun var. Büyük ihtimalle 2008 veya 2009 yılından. Kral Oyun veya onun gibi bir adobe flash player oyunlarının olduğu bir sitedeki araba oyunu (yarış veya takip etme) Hatırladığım şeyler oyunun geçtiği zaman geceydi ve oyunda bir tane güneş gözlüğü takan cool bir adam vardı. Oyunun son kısmında veya en başında adamın kullandığı araba, üstü kapalı bir dorsenin içinden çıkıyordu ve oyunda arabayı sürmeye başlıyordu. Hafif gerilimli güzel bir arka fon müziği vardı. Wayback machine ile aramayı denedim fakat sonuç çıkmadı. Belki aranızda hatırlayan vardır. Eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hatırlayan olursa künefe sözüm olsun :slight_smile:

2 Beğeni

Benim de arayıpda bulamadığım oyunu bilen varsa söyleye bilirseniz çok sevinirim.
Oyunu hatırladığım kısımları ile anlatayım; oyun türü aksiyon ve savaştı call of duty tarzı bir oyundu, oyunu başında bir kışla gibi yerde başlıyor ve yanımız da komutan ile araba ile kışla gibi yeri gezdiriyordu, her oyunda olduğu gibi eğitim kısmın da sürünme atış tarzı bir yer vardı ama bir yerde de görevinde hasta taklidi yapan bir askeri bir yerden bire falan taşıma işlemi görev olarak yaptırıyordu bu görevler bittikten sonra üsse saldırı falan oluyordu uçaklar falan oyun tahminimce 1. veya 2. dünya savaşları zamanında geçiyordu. Ben oyunu 7-8 yıl önce oynadım daha önce çıkmış olabilir.

1 Beğeni

Dostum ben de yıllardır o oyunu arıyorum hatta yukarıda ben de aynısını yazmıştım. Çocukluğumuzun oyunu çok severdim ama bulamadım hala ve kimse de yardımcı olmuyor. Bulduysan veya bulursan bana da haber verir misin? Çok teşekkürler şimdiden…

1 Beğeni

Hayır öyle bir oyun değil. Yaklaşık 7 yıl önce falan oynamıştım, oyunun grafikleri sanki biraz çocuksu gibiydi. X-com’da olduğu gibi kasvetli bir havası yoktu. Clash of Clans’ı bilirsin köyün etrafı orman ile kaplıdır ya işte oyunun da haritasi onun gibiydi. Bir sürü bölümü vardı da bulmaca oyunu gibi bir şeydi diye hatırlıyorum. Genede yardımınız için teşekkürler.

1 Beğeni

Merhaba bir oyun vardı yanlış hatırlamıyorsam 2010 2011 veya 2012 yıllarında oynamıştım oda
ozamanlar çıkmış bir oyun olabilir yada o tarihlerden daha önce. Oyunun tarzı doom’un grafiklerinin biraz daha gelişmiş olanıydı painkiller resurrection da benzetile bilir. oyunda hatırladığım 3 namlulu bir silah vardı yaratıklar vardı cehhenem benzeri bir yerde zıplayarak atlayarak yaratıkları özel ışın atan veya normal mermi atan silahlarla öldürüyoduk (özel ışın atan silahlar olmaya bilir tam hatırlamıyorum) bu oyunun ismi neydi yardımcı olursanız sevinirim

Serious Sam olabilir :slight_smile:

Bu bir forum klişesidir.

1 Beğeni

2007 yılında oynadığım bir oyundu. 2D platform oyunu ve ana karakter ya korsan kıyafetli bir köpekti(iki ayağı üstünde duran bi köpek) ya da hem korsan hem köpek karakterler vardı. Bölüm atladıkça yeni karakterler açabiliyorduk. Hatırladıklarım bu kadar.

Sa ben de eskiden bı oyun vardı bı 10 sene oluyor eski dokunmatik telefondan oynamıştım bı adam vardı bölümleri geçiyordu bir bölümünden söyle bahsedeyim bı adam vardı adamı ayı kovalayıp ağaca çıkarmıştı ayıya arkadan taş atiyodun adami bırakıp seni kovaliyordu sonra kutuklere giriyorsun ayı kütükleri parcaliyordu sonra ağaca çıkıyordun ayı ağacı sallıyordu ordan da arı kovanı ayının kafasina düşüyordu sen de suya atlayıp kurtluyordun bir sürü bölüm vardı kızılderililer vardı çadırda oturuyorlardı orda çadırın üstünde asılı bir avize vardı onu üstlerine düşürüp o bölümü geçiyorum sonra gemi bölümü vardı hatirladiklarim bu kadar umarım bilen biri vardır yardımcı olursanız sevinirim 10 senedir ariyorum.

Abi kaç yıldır arıyorum oyunu
Warior Mage ve Elf ile oynuyoruz
warior bir ejderi görüp takip ediyor bir savaşın içinde buluyor kendini 3 karekteride kontrol edebiliyoruz
hatta 2 yada 3 bölümde full yılanlarla savaşıyoruz
sonra buzul bir dağda wariorun kılıcını ateş yapmazsan ölmüyor buz trolleri tam hatırlamıyorum ama
bulamadım ya içimde kaldı :smiley:

1 Beğeni

Bu oyunun adı nedir

Abi oyun bir wariorla başlıyor ejder görüp onu takip ediyor kendini bir savaşın içinde buluyor

sanırım orklarla orda bi elif bide mage görüyor ejder bize saldırıyor bir magraya giriyoruz

3 karakteride kontrol edebiliyoruz 2 yada 3 bölüm yılanlarla savaşıyoruz

hatta bir kesit daha geldi aklıma

buz bir kaleye gidiyoruz orda troll gibi birşeylerle savaşıyoruz eğer kılıcı ateşle yakmazsan ölmüyorlar

NOT bir erkan kartı almıştım PC GAMER diye gelmişti bayada güzel bir oyundu unuttum ama neydi ekran kartı

aslında 1 tane oyun değildi tüplü pc de oyunları bi zaman diliminde oynuyodun sonra galiba satın almanmı ne gerkiyodu baya oyun vardı size bi süre veriyodu farklı oyunlar vardı oyunlar hiç aklımda değil ama galıba setum sihirbazında ağaç vardı ağaç fotoğrafı vardı biraz zor gibi duruyo eskiden burda scuba steve bulmuştun bunuda bulursan helal yani :smiley: