bende bir oyun arıyorum çok uzun zamandır, umarım bu kısır döngüyü bir kahraman kırar. oyun 3rd bakış açısından bir oyun üç fiction vardı melekler şeytanlar ve iskelet/undead isimleri tam böyle olmayabilir. Görünüş bakımından böyle hatırlıyorum. galiba üç ayrı campaing vardı. iskelet/undead ırkta kalabalığın oluşturduğu bir halkanın içinde iskelet trexle savaşıyorduk diye hatırlıyorum. melekler bir kalede okla atış talimi tarzı bir görev vardı, kaplana biniyorduk. eski bir oyundu 2009 dan önce belki 2000lerin oyunuydu.
the thing game olabilir mi
the legendary olabilir mi hocam
advent rising olabilir mi hocam
Abi oyun bir wariorla başlıyor ejder görüp onu takip ediyor kendini bir savaşın içinde buluyor
sanırım orklarla savaşıyoruz bi elif bide mage görüyor ejder bize saldırıyor bir magraya giriyoruz
3 karakteride kontrol edebiliyoruz 2 yada 3 bölüm yılanlarla savaşıyoruz
hatta bir kesit daha geldi aklıma
buz bir kaleye gidiyoruz orda troll gibi birşeylerle savaşıyoruz eğer kılıcı ateşle yakmazsan ölmüyorlar
NOT bir erkan kartı almıştım PC GAMER diye gelmişti oyun o yüzden hatırlamıyorum bayada güzel bir oyundu unuttum ama neydi ekran kartı
Hani elle oynan özel güçlerinin olduğu futbol oyunu vardiya o
Arkadaşlar bir FPS oyunu vardı. Sanırım 2012-2013 yılları arası çıktı. Shangri la diye bir arena vardı. Dünyalar Şavaşı’ndaki tripodlara benzer bir tripod kullanıyorduk. Bu oyunu hatırlayan var mı ?
Arkadaşlar bir oyun vardı sanki 2009 yılları felandı tam hatırlamıyorum devlet projesiydi galiba.Oyunda çöpleri toplayıp silahla geri dönüştürüyoduk hatırlayan çıkarmı acaba ?
ya bendede var bi tane bulamadığım oyun.Sims gibi ama değil 2d ve eviniz var. oyun online arkadaşımla oynardık hediye gönderebiliyosun ev süsü falan. hem kız hem erkek olabilirsin.ikisinden birini seçmek lazım.ve oyunda kayıt olma var. zaten bitek öylee oynanıyodu. çok oldu oyuzden sadece buadar hatırlıyorum. Lütfen Bulun.Teşekkürler.
Bu değil ama yinede teşekkürler(oyun 3D daha profesyonel bir pc oyunuydu).
Civilization Wars olabilir mi ?
ya bendede var bi tane bulamadığım oyun.Sims gibi ama değil 2d ve eviniz var. oyun online arkadaşımla oynardık hediye gönderebiliyosun ev süsü falan. hem kız hem erkek olabilirsin.ikisinden birini seçmek lazım.ve oyunda kayıt olma var. zaten bitek öylee oynanıyodu. çok oldu oyuzden sadece buadar hatırlıyorum. Lütfen Bulun.Teşekkürler. lütfen
Ya ben bi oyun arıyorum googleye yazdım ama cıkmadı nasıl aratacagımıda hatırlamıyorum böyle yazanları görüce yardımcı olursunuz diye düşündüm de burda da nereye yazacagımı bilemedim yazıyorum
Mortal kombat oyunu gibi bir dövüş oyunu
Karakterlerin bi kaçını hatırlıyorum
Dar bi oyun alanı
Birinci karakter aklımda kalan deli kıyafeti giymiş doktormu delimi ne ayaklarıyla dövüşüyor özel hareketinde bıçaklı ellerini çıkarıyor
İkinci karakterde dev kaslı taş adam mı diyeyim neyse işte oda bi yumrukla adamı yere indiriyor birde adamla birlikte zıplıyor teee en tepede adamı aşağı bırakıyor dövüyor
Bir diğer karakterde hemşire iğnesimi neşterimi ne var elinde etekli gözleri sargı bezli
Yani kısaca bir dövüş oyunu pc ve ps oyunu da olabilir ama biz pcde oynamıştık iki kişide oynanıyor kollamı bilmiyorum orayı hatırlamıyorum da grafikleri orta dereceydi yani bulabilen varsa yazsın yıllardır arıyorum arada aklıma geliyor bakıyorum yine bulamıyorum tarihi tozlu raflarınamı kaldırdılar anlamadım
Mortal kombat oyunu gibi bir dövüş oyunu
Karakterlerin bi kaçını hatırlıyorum
Dar bi oyun alanı
Birinci karakter aklımda kalan deli kıyafeti giymiş doktormu delimi ne ayaklarıyla dövüşüyor özel hareketinde bıçaklı ellerini çıkarıyor
İkinci karakterde dev kaslı taş adam mı diyeyim neyse işte oda bi yumrukla adamı yere indiriyor birde adamla birlikte zıplıyor teee en tepede adamı aşağı bırakıyor dövüyor
Bir diğer karakterde hemşire iğnesimi neşterimi ne var elinde etekli gözleri sargı bezli
Thrill Kill olabilir.
Vietnamca android bir oyun vardı, bir ara I’m hero diye ülkemizde de sunuldu, ama bulamıyorum şuan Vietnamca olan orijinal (sanırım) halini
Bunu bilen var mı?
Benim oyunumda mikropları birleştiriyorduk top gibiydiler (aralarında çizgi tarzı bağlantılar oluşuyordu ) . Sonra bu miktoplar bir boruya bağlandığında kalan toplar borudan çekiliyor ve bir şişenin içine siyah sıvı doluyordu .
Oyun ana menüsü yuvarlak bir fabrika tarzı bir şeyi andırıyordu ve seviyeler vu küre üzerinde işaretliydi açılan seviye renkleniyordu . Noluur bulalım bunu kaç haftadır arıyorum .
Benim bulamadığım oyunda milropları birleştiriyorduk şağım oyunu gibiydi . Milroplar top gibiydi (gebeli siyahtı ) ve kurduğumuz ağın üzerinde geziniyordu ve geneli siyahtı . Tutup sürüklüyorduk birleştirince aralarında bağ oluşuyor ve kurulan ağ genişliyordu . Asıl amaç bu ağı uzatarak bir boruya bağlamaktı boruya bağlayınca kalan mikroplar (top) bir şişenin içine siyah sıvı olarak doluyordu .
Oyun ana menüsü küre şeklindeydi ,bir fabrikayı andırıyordu ve siyahtı . Geçtiğin aşamalar renkleniyordu .
Dark Souls 3.