World Of Goo …………… ………….
Abi sen nasıl bir kralsın ya
benimde yıllar öncesinden oynadığım bir oyun var oyunda bir hücre gibi bir yerde baslıyorsun sonra bir adamı arkadan olduruyorsun, oyunun farklı farklı bolumleri vardı sanırım hep bolum bolum hatırlıyorum bi bolumdede helikoptere biniyoduk arkada bir adamımız kalıyordu sonra buyuk bir patlama oluyodu baska bir bolumdede 4 kisi vardı ve sanırım hepsini yonetebiliyoduk bu 4 kisiden 1 si kadındı socom a az cok benziyor bu oyun fazla birsey hatırlamıyorum ve genel olarak 4 adamımız vardı
Çok küçükken pc de oynadığım bir strateji oyunuydu tahmini 2007-2012 arası.Sanırım oyun asya kültürünü dayanak alıyordu age of empires gibi mantığı vardı ama farklıydı biraz ondan daha karanlıktı mapi , meta criticde aradım baya uzun zamandır bulamıyorum oyunu bilen varsa çok sevinirim :(.
Battle Realms olabilir mi oyun? 2019’da remake mi remaster mı ne yapmışlardı ama erken erişim olarak kaldı diye biliyorum.
Ben eskiden laptopumdan bi oyun oynuyordum bulmaca oyunu gibiydi ama gericiydi ve hikayeliydi ama diğer bölümleri açmak için para istiyordu o yüzden hep ilk bölümü oynuyodum tam hatırlamıyorum ama oyun 2d ama çok kaliteliydi glb bi ev vardı girince karga vardı oyunda ilerleyince bi burç oyunu vardı uçan adalar vardı birbirine köprülerle bağlı olan orda bi kuş vardı fln oyunun ana ekranını hatırlamıyorum yeni oyun vardı devam et vardı fln bide galiba oyun ingilizce olabilir oyun ürkütücüydü ama eğlenceliydi tren vardı ordada bulmaca vardı makina falan vardı oyunu bulmak istiyorum ama bulamıyorum
Ya eskiden bi oyun vardi tam hatirlamiyom 2d kucuk bi adam bolumu gecmeye calisiyo arkada anime tarzi arka plan falan var belki aklinizda bisey gelir
Çok eskiden oynadığım bir oyun vardı. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Hatırlayan var mı?
Bulursan yazar mısın aynı oyunu yıllardır hatırlamaya çalışıyorum.
Merhabalar. 2001-2003 yıllarında çocukken oynadığım, hayal meyal hatırladığım bir oyunu yıllardır bulmaya çalışıyorum. Oyun üçüncü şahıs bakış açısında, yerler eşit büyükte karelerden oluşan ve bizim de tam hatırlayamadığım ama küçük bir uzaylı gibi sanki bit gibi bi canlıyla bu karelerin içlerine girmeden sadece çizgileri üzerinde gidebildiğimiz bir oyundu. Bu karelerin çevresini tamamen döndüğümüzde eğer o karede özel bir silah veya güç varsa bize veriliyordu. Silah gibi şeylerle ateş edebiliyor bazı canavarlara karşı savaşıyorduk sanırım. Hatırladığım kadarıyla bir bölümde kocaman bir ördek ve arkasında yavruları vardı. Bir diğer bölümü ise gemide geçiyordu. Oyun grafikleri sanki çizgi filmi andırıyordu. Çok az ipucu vermiş isem kusura bakmayın
Ölünce kaybedenin sonu çivili bir kuyuya düştüğümüz bir dövüş oyunu vardı. Ne kadar eski hatırlamıyorum ama adını bulmak benim için gerçekten önemli.
Mortal Kombat?
Prince of Persia?
Evet buydu teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, bundan 12-14 sene önce PC de oynadığım bir oyun olan karakterini bizim yönettiğimiz (aynı PC’den 2 kişi de oynayabiliyorduk) inşaat ta duvar yapan işçiler ve bu duvarları yapmasına engel olan polisler ve bizi sabote eden diğer işçiler vardı. İnşaatın parça parça duvar/cam yapma alanları vardı ve görev tüm inşaatı tamamlamaktı. Oyunda ilerledikçe zorluk seviyesi bir hayli artıyordu ve inanılmaz keyif alıyorduk. Bir diğer oyun ise bir araba simülasyonu oyunu. Araba galerileri vardı serbest gezebiliyorduk ve araç satın alıp değiştirebiliyorduk, yarış yapıyorduk. Lisanslı araçlar vardı diye hatırlıyorum. Grafikler ve oynanış zamanına göre iyi seviyedeydi. Aradan onca vakit geçmesine rağmen en iyi oyunlar ve PC’ler olmasına rağmen hala bu oyunların özlemini çekiyor insan. Bu oyunu bulmama yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Starcraft benzeri ama turn based oynanan bir oyun. Bu hangisi olabilir? Telefon kameram TV ekranını bu şekilde çekebiliyor.
Into the Breach (202020)
Teşekkürler (20202020)
Bir oyun vardı oynadığımız karakter yanlış hatirlamiyorsam ordek gibi bir hayvandi ve fotur sapkasi vardi oyun cesitli seviyelerden olusuyor bulmaca gibi. 2d bir oyundu. Oyunu uzun zamandır arıyorum fakat bulamadım bir türlü. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
DuckTales olabilir mi?