Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Yok hayır degil. Bir disney oyunu degildi

Bu mu?

Yok bu da değil malesef. Oyunda ördek dedektif gibiydi. Ana menusunde buyutec vardi yanlis hatirlamiyorsam. Ve bir harita uzerinde sirayla seviye seviye ilerliyorduk. Ates ve su daki harita gibiydi

Uzun zaman önce oynadığım mobil bir oyun vardı cephe gibi biyerde savunma yapıyorduk savaş oyunu işte oldürdüğümüz insan uçak veya araç kadar para alıp silah satın alıyorduk mühimmat alıyorduk olduğumuz yerde 360 derece dönüyorduk her türlü roketatar ve makinalı tüfekler vardı uzun zamandır arıyorum bulamıyorum

Sene 2005-2010 falan. Bir sinek ya da bir arı baş karakter tam hatırlamıyorum, oyun 2D. Siz sinek/arı olarak size verilen harita da kendi yavrularımızı toplamaya çalışıyosunuz. Zorluk olması için yerçekimi yüzünden üstünüze düşen saman/kum blokları, elektrik ışınları, baş döndüren koku bombaları falan var. Yavruları topladıkça yavrular peşimizde sıra oluyorlardı sizinle dolaşıyolardı. Tüm yavrularınızı toplayınca haritada bir kapı açılıyor ve sistem kendi kendine sizi ve yavrularınızı kapıdan içeri koyuyor. Oyun bölümlü bir oyun. Yanlış hatırlamıyorsam bölümlerin gösterildiği ekranda korkutucu olmayan bir örümce de vardı. Baya oyununu bulan olmuş çok umutluyum bu yüzden, şimdiden teşekkürler…

Benim de arayıp bulamadığım bir oyun var, ne yazık ki içeriğini hatırlamıyorum, 2008 2009larda internet kafede oynardım, oyun başlarken hapishane otobüsünde ellerimiz bağlı şekilde başlıyordu, bir yerden bir yere götürülüyorduk, yolda askerler sivilleri falan öldürüyorlardı çocuğun gözü önünde ana babasını öldürüyorlardı sonra ilerde otobüse adamlarımız tarafından kamyon çarpıp bizi kurtarıyorlardı ve oyun başlıyordu sonra savaşıyorduk. Acaba hatırlayan bilen var mıdır?

1 Beğeni

Ne denir ki buna, Allah razı olsun yıllardır arıyordum şak diye buldunuz :grin: :sunrise_over_mountains:

1 Beğeni

Bende Bir Oyunu bulamadım Çok Eskilerin Oyunu İnternet cafelerde falan oynuyorduk arkadaşlarla Böyle darksouls tarzı 2 inci şahışdan bakış açısı vardı kapışıyorduk silahlar falan vardı silah derken kılıç mjolnir falan tarzı baya zevkli oyundu bulamıyorum silahlar spamlanıyordu belirli yerlerde map varmıydı bılmıyorum ama böyle mağara gibi bir yerdeydik bana oyunu Bulanada helalinden bir 50 TL ateşlerim yemin ederim yardımcı olun artık yokluktan sitelere baş vurdum

Merhabalar benimde hatırlayıp adını hatırlayamadığım bir oyun var yardımcı olabilir misiniz?
oyun küçük haritada savaş oyunu kamera görünümü uzaktan wasd ile oynanıp mause ile ateş ediliyor mausun sağ tıkı karakterin ayaklarının altından ateş veya rocket gibi bir şey cıkıp yükselebiliyorsunuz. Ölüp doğmalı bir oyun. canlanırken silah seçebiliyorsunuz ateşli ve normal ok ilede savaş yapabiliyoruz. oyunun içinde bayrak kapmacada vardı takım olarak savaşma vardı. harita küçüktü w ile zıplayıp s ile oturuyordu karakter dediğim gibi kamera açısı uzaktandı silah seçerken taramalı veya bomba atar gibi ok vs silahları seçebiliyorduk. öldükten sonra canlanıyoruz. yardımcı olursanız gerçekten sevinirim teşekkürler.

@Kehribar @Leingrad yardımcı olabilir misiniz ustam. teşekkürler.

Aklıma bir tek Soldat geldi. O oyunda mauseun sağ tıkı ile uçuluyordu ama ok falan varmıydı o oyunda hatırlayamıyorum.

Buldum başkan Soldat işte bu kaç gündür bulamıyordum çok teşekkür ederim eyvallah reis.

@Leingrad @Kehribar hocam sizin bulacağınıza inanıyorum. Bir sinek ya da bir arı baş karakter ikisinden biri (kanatlı küçük bir böcek olduğuna eminim), oyun 3D gibi ama yandan bakış tek düzlem yani street fighter mantığında düşünebilirsiniz efektler falan 3d ama yalnızca sağ sol yukarı aşağı çapraz falan gidebiliyorsunuz. Karakter uçabildiğinden serbestçe hareket edebiliyorsunuz, yer falan yok. Düzlem peynir/sünger gibi sarı delikli şeylerden oluşuyor zaten ilerlerken onları yiyiyor karakter otomatik olarak. Siz sinek/arı olarak size verilen haritada kendi yavrularımızı toplamaya çalışıyosunuz. Zorluk olması için yerçekimi yüzünden üstünüze düşen saman/kum blokları, elektrik ışınları, roketler, baş döndüren koku bombaları falan var. Yavruları topladıkça yavrular peşimizde sıra oluyorlardı sizinle dolaşıyolardı. Tüm yavrularınızı toplayınca haritada bir kapı açılıyor ve sistem kendi kendine sizi ve yavrularınızı kapıdan içeri koyuyor. Oyun bölümlü bir oyun. Yanlış hatırlamıyorsam bölümlerin gösterildiği ekranda korkutucu olmayan bir örümcek de vardı. Baya oyununu bulan olmuş çok umutluyum bu yüzden, şimdiden teşekkürler…

Beetle Bug 3 olabilir mi?

1 Beğeni

Ben de ne zamandır arıyordum bu oyunu sırf bulmak için. Arkadaşlar arı ve sinek diyince öyle arattım hep ama son birkez de bug olarak aratacaktım ama çok hızlı davrandınız yine. :joy: Neyse sonunda bulundu gibi oyun. %99 bu oyundur.

2 Beğeni

Benim de oynadığımdan değil. Google beetle bug game yazıp arattım oyunun adı Beetle Bug’mış hakikaten :smile:

2 Beğeni

Hocam sizler efsanesiniz ya. Aylardır hatta geçen seneden beri aradığım oyunu şak diye bulmanız beni büyük şoka uğrattı ve size sonsuz minnettarım dileyin benden ne dilerseniz. Vallahi şu oyunu da bulduysanız neticesinde bulamayacağınız oyun yoktur diye düşünüyorum. Yaptığınız şeyde top levelsiniz hocam sağlıcakla kalın çook sağolun :pray: :pray: :heart:

2 Beğeni

abi bi tane oyun vardı böyle bi çocuk vardı küçüklüğünde babası ona kötü davranıyo sonra buda bi tane animasyonu izleyip duruyo animasyondada inek var bi tane babasıda dalga geçip duruyo sonra büyüdüğünde çocukları kandırıp inek sağma makinelerine bağlıyo bizde çocuğu arıyoz falan valla bulursanız helal olsun

Bu Cyberpunk 2077’de yan görev değil miydi ya? :smiley: The Hunt isimli görevde şöyle bir animasyon vardı. Baya rahatsız edici bir görevdi.

1 Beğeni