Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Benim de aklıma ilk bu geldi ama arkadaş başka bir oyun dediği için yazmadım. :smiley: Hatta arkadaşın tarif ettiği gibi bir dedektife yardım ederek biz de onunla birlikte dedektiflik yapıyorduk. Oyundaki en ilginç görevlerden biriydi gerçekten.

Call of Duty 2 veya Medal of Honor tarzı 1. veya 2. Dünya savaşında geçen bir oyun vardı.
Oyunun açılış sekansında gözümüzü açtığımız anda bir bombardımanın ortasında yıkık bir binadaydık ve karşıdaki yine yıkık binaya geçmemiz gerekiyordu, eğer geçmez beklersek bir tank topu sanırım düşüyor ölüyorduk, sürekli top saldırıları oluyordu ve yakınımıza düştüğünde ekran sarsılıyordu. Yıkık dökük bir kasaba veya şehir tarzı bir ortamdaydık.

@Kehribar @Leingrad Yaptığınız iş gerçekten takdir edilesi, bulabilirseniz çok sevinirim.

Enemy Front olabilir mi?

Değil, grafikleri Cod 2-3 seviyesinde, oyunu Pc’de oynadım, aslında Cod 2 çok uygun görünüyor ama bahsettiğim gibi bir açılış sekansı yok onda.

Brothers in Arms olabilir mi? Yıkık bir hastanede başlıyor oyun ve tank topları düştüğünde ekran sallanıyordu?

Hastane değil, bir şehir ortamımda başlıyor

Şöyle bir şey buldum. O mudur değil midir bilemem? Ayrıca sevgili arkadaşlar, şu başlıkta sadece 2 mesajım var. Beni niye yazıp duruyorsunuz? @Leingrad hocama danışın da ben bilmiyorum o kadar. Sonra aramaya başlıyorum işim yokmuş gibi. Sevgiler

Maalesef değil, teşekkür ederim dönüşünüz için

1 Beğeni

Hours Of Victory olabilir mi?

Değil,

Bu oyunu bulabilen için 1.000 TRY ödül var sevgili oyunseverler.

Aklıma gelen diğer şeyler: Oyunun yükleme ekranında bir madalya var.

Uyandığımız yıkık dökük bir oda ve yanımızda askerler var çatışma halindeler. Karşıdaki yıkık binaya geçtiğimiz de yalnız değiliz çatışma devam ediyor. Top bombardımanı devam ediyor

Black olabilir mi acaba?

Değil maalesef, modern silahlar yoktu, 1-2. Dünya savaşına ait bir ahşap saplı bir piyade tüfeği ile başlıyorduk. Tek tek atış yapılıyordu. Sağ tıklayınca tüfekle nişan alabiliyorduk , nişangah ekranın tam ortasına geliyordu, fps bir oyun.

Cidden merak ettim bahsettiğiniz oyunu. Red Orchestra 2 olabilir mi peki? Başlangıcını hatırlamıyorum ama yükleme ekranında madalya vardı sanki.

Maalesef, Red orchestra 1’e de baktım ama değil.

Bahsettiğiniz oyun World War II Combat: Road to Berlin olabilir mi ? Gerçi bu oyun çıktığı dönemde bile bayağı kötüydü ama aklıma geldi direkt.

Hayır değil, ortam bu kadar karanlık değildi.

Anlattıklatınızdan aklımda canlanan seri sniper elite oldu. Tüm oyunlarını oynamadım ama onlardan biri olabilir. 2. dünya savaşı teması da tutuyor.

Sniper elite serisi tps, oyunun 2005-2006 dönemlerine ait olduğunu düşünüyorum o yüzden kamera açısını seçme gibi bir özellik muhtemelen yoktu.

1 Beğeni

hocam sniper elite 1 veya Stalingrad 1942