Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

eğer bunlar değil ise world at war 1 dir

Sniper elite 1, Stalingrad 1942, World at war 1 de değil ne yazık ki

Merhaba yıllardır küçüklüğümde oynadığım bir bilgisayar oyununu arıyorum. Oyuna dair hatırladığım şeyler: insan ve ork ırkı vardı bu her iki ırkın da kendisine özel sanırım 10 adet bölümden oluşan senaryosu vardı chapter chapter olarak, insan ırkında bir bölümde ormanda mezarlık gibi bir alanda insanlarla savaşıyorduk kılıç kullanarak diğer bölümlerde ise orklarla savaştığımız zamanlar da oluyordu, ork ırkında ise turuncu renkte çöl gibi bir yerde hareket ettiğimi ve ara sıra binek bir şeye binip o çölde hareket ettiğimi hatırlıyorum zaman zaman orada savaşlar da yapıyorduk orklarla ve insanlarla, orklarda hatırladığım birkaç bölümde ise gece karanlıkta kamp basıyorduk orkların ve az kişiydik vs. , büyük bi ork savaşı da veriyorduk falan . Ortaçağ oyunlarına baktım ama bulamadım bu oyun bir aksiyon oyunuydu, 2006 2012 arası oynadığımı hatırlıyorum. Bulmama yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

@Leingrad Bir oyun daha vardı, The Cave benzeri yine 2d mağarada geçiyordu, seçilebilir 8 karakterden sanırım 3’ünü seçip bulmacaları çözmeye çalışıyorduk, örneğin astronot karakteri ışınlanabiliyordu,

Böyle bir oyun var mıydı yoksa zaten bu oyun The Cave miydi?

Merhaba, bi oyun vardı 2013-2014 yıllarında oynuyordum. Cihazım ios’tu mobil oyundu böyle bi adam oluyordunuz elinizde ok ve yay vardı birde belden aşağı yere gömülü yaratıklar vardı büyük işte ok ile ateş ediyordunuz sonra oka yön vererek yaratığı öldürmeye çalışıyordunuz seviye atladıkça daha güçlü oklar falan alıyordunuz adını unuttum yardımcı olurmusunuz

bi tane oyun vardı beyaz tilkimsi bi canlıyı kontrol ediyoruz hayatta kalmak için avlanmamız gerekiyo yıkık bi dünyadayız kertenkelemsi sineğimsi b iton canlı varavlanmak için böyle mızrak taş fırlata biliyoruz

Arkadaşlar merhaba ben de başlığı görünce buraya üye oldum :slight_smile: Bir sürü oyunu bulmada yardımcı olmuşsunuz size zahmet bana da bir yardımcı olsanız :slight_smile: Benim de adını hatırlayamadığım bir kelime oyunu var bu oyun çok eski olmasa gerek. Belirli bir süre içinde yarışma şeklinde online oynanıyordu. Ortada olan harflerden en çok ve en uzun kelimeleri türetmekti amaç. Oyunla ilgili şöyle bir görsel de var elimde

Oyununuz bu ama ülkemizde kullanımda olmadığı için apk indirip kurmanız gerekiyor.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :relaxed:

1 Beğeni

Aga bişey dicem Bi oyun var onu Allah için bulur musunuz ya 4-5 yıl önce oynuyordum oyunun iç görüntüsü bob the robber gibi fakat evin içinde 2 birbirinden nefret eden adam var ve bu adamlar bir biri ile uğraşıyordu. Adamlardan biri şişman diğeri ise zayıfdı. Hep zayıf adam uğraşıyordu onunla ve belli görevler vardı mesela şişman adamın en sevdiği tabloyu çiziyordu. O şişman adam gelincede saklanıyordu ve görev başarılı oluyordu. Tuhaf bir oyun ama içi görevlerle dolu bir yetenek oyunu gibiydi. Ayrıca uygulamaya nasıl mesaj atacağım hakkında bilgi sahibi

Android üzerinden mi oynuyordunuz?

En sevdiğim oyunlardan Neighbours From Hell’den bahsediyorsunuz buna eminim :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba ben bir oyun arıyom çocukluğumda izlerdim oyun biraz minecraft gibiydi ama karakter 3d silahlar 3d korku türü az çok online vardı eski bir oyun blok koyma minecraft gibi sanki ejderha falan vardı karakterler 3d ama blok olayı minecraft gibi bilen varmi istererseniz daha ayrintili anlatabilirim

Arkadaşlar oyunu 2009-2010 gibi oynamıştım
Aklımda kalan şekilli ile kaplumbağa benzeri yaratıklar vardı kazmalar ile kumları kazıyorlardı altlarından eşya yada düşman çıkıyordu bizde bu kaplumbağaları onlar ile savaşmaya gönderiyorduk.
Adını bilen var mı

hayatimda gördüğüm en güzel korku oyununu ariyorum yardim edin lütfen büyük ihtimalle hugola veya adalın kanalında izlemiştim ama kanallarindaki tüm videolara baktïm yok simdi oyunu anlatiyorum

oyun 4 bölümden oluşuyo 1. bölüm şöyle kutuplarda bir araştırmacısınız dev koca ayak gibi beyaz bir yaratık var o yaklaştıkça yerde deprem gibi sarsıliyo ve ses çıkıyo o gelince sığınak gibi bir yere saklanıyorsunuz göreviniz kayıtları falan toplamak

1. bölüm okyanusun ortasında bir teknedesiniz megaladon gibi büyük bir yaratık var dedektörünüz var o yaklasinca haberiniz oluyo gelince kaciyosunuz çok hatirlamiyorum burayı

2. bölüm en az hatirladigim yer yarasalar var kapılar var doğru kapiyi secmessen jumpscare yiyosun kötüydü o bölüm

son bölüm en iyisiydi orman gibi bir yerdesiniz yolu takip ediyorsunuz çok karanlık yerlerden geçiyorsunuz spawn point gibi yerler var oralara gidip meşale almaniz gerekiyo almazsaniz bi tane garip adam jumpscare atiyo işiktan korktugu icin yaklasmiyo mesale alinca

hatta başlangıç ekranında kaset türü bir şeyler vardı oradan bölümü seciyorduk pc ekranından

Kholat?

Gerçi bitirmemiştim ama sanırım sadece karlı bir mekanda geçiyor oyun bahsettiğiniz bölümler yok.

1 Beğeni

bu değil maalesef garip bir oyundu arkadaşıma sormuştum adalın silinen kanalında olabilir sanrim

Bur oyun vardı denizde gemimizdeyken bize bazuka sıkıyorlardı. bizde denize atlayıp kurtuluyorduk ama kendimizi bir mağarda buluyorduk hangi oyundu

@SJack @Leingrad hocam lütfrn yardım edin her gece dua edicem vallahi bulursanız😊

Far Cry 1

1 Beğeni