Bulabilirmisiniz bilmiyorum ama şöyle bir oyun vardı, Biz sivrisinek benzeri bir sinektik ve küçük küçük yavrularımız vardı. Bu yavrular peynirin içine saklanıyorlardı. Bütün map peynirle kaplıydı bizde bu mapta yavrularımızı bulmaya çalışıyorduk. Yavrularımızı bulunca onlar bizim peşimize takılıyorlardı yani bizi takip ediyorlardı. Oyun baya eski hatırladığım kadarıyla Windows 7 de oynamıştım ve sanırım offline bir oyundu. Son olarak oyunun bakış açısı 2D ydi oyunu tepeden görüşle oynuyorduk. Umarım bilen biri çıkar.
Bir oyun vardı başlangıcında balyozla bir duvarı kırıyordun ondan sonra ordaki yapıları kırıyordun kuleyi evi filan hatta arkadaşlarla bağlantılı oynardık çok güzeldi bağlantılı oynarken böyle çanta gibi bişey sırtımıza takardık özellik verirdi değişik değişik oyunu hatırlayan varsa adını lütfen dönüş yapsın
Red Faction: Guerilla?
Aynen bu çok teşekkür ederim
Flash player ya da miniclip benzeri web sitelerinde bulunan oyunlar gibi girişi vardı. Bir basit mafia oyunuydu.Oyun kuş bakışı, hikayesini tam hatırlamıyorum ama ana karakterin sevdiği bir insanı kaçırıyorlar(sevgilisi olabilir). Oyunda çölde harita gibi bir yerde dolanıyoruz ve diğer arabalarla savaşabiliyoruz. Harita üzerinde yakaladığımız arabalarla savaşa girdiğimizde direkt bir mekanda savaşa başlıyoruz ve başlamadan önce küçük bir hikaye anlatılıyordu. Arabamız ilk başlarda sarı bir arabaydı sağ ve solundan silah çıkıyordu ve arabalarla savaşmaya başlıyorduk. İlerledikçe araba silah değiştirip seviglisini kurtarmaya çalışıyorduk. Yardımcı olursanız seviniri. Çocukluğumun oyunu baya eski bir oyun tahminimde 2000ler oyunu. Ben 2005-06 gibi bir yılda oynamıştım.
Pixel bi oyun vardı yukarıdan bakış açımız var oyun dungeon rpg havasında ama tam olarak da değildi. Çeşitli sınıflar vardı hacker assassin köle tüccarı falan filan gibi bir dungeonda oyuna başlıyorduk etrafta yaratık yoktu hepsi insandı bizim de o katta görevimiz oluyordu o görevi yapınca diğer kata geçiyorduk ve git gide zorlaşıyordu (diğer katlarda deprem falan oluyordu evlerin içine girmek gerekiyordu sanırım). Hırsızlık yapabiliyorduk bir para sistemi vardı köle tüccarına saldırıp köleleri serbest bırakabiliyorduk ( bu görevlerden biriydi) çok zevkli bi oyundu yanlış hatırlamıyorsam çok eskiden kötü bilgisayarlarda oynanabilecek oyunlara bakarken bulmuştum ama şimdi ne yaptıysam bulamadım bilen varsa söylerse çok mutlu olurum.
Aynı oyunu arıyoruz galiba biraz zaman geçmiş ustünden benimde dün aklima gelmişti oyunu bulabildinizmi acaba
Eskiden hem facebook hem de steam de olan bir oyundu, 2018 yılıydı sanırım. 2 boyutlu bir shooter oyunuydu. Bayrak kapmaca zombie hayatta kalma bir de sanırım coop modu vardı. Köşelerden silah topluyorduk bazıları duvardan sekiyordu. Menüde taret falan seçebiliyorduk. Bir de pixelliydi herhalde.
Arkadaşlar merhaba benim yıllardır bulmaya çalıştığım bir pc oyunu var hatırladığım kadarıyla açıklayacağım. Oyun şöyle bir oyun bir kaç kiş ile bir yere varmaya çalışıyorsunuz ve sizin karakteriniz dr.gibi bir şey sırt çantasıymış gibi size bir klavye bağlı onunla harflere tıklayıp düşmanlarınızı alt ediyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Aşırı saçma bir web oyunuydu, karakterin hapisten çıkıp eve gitmeye çalışmasıyla alakalıydı. Karıncaları ezmemeye falan çalışıyorduk. İki gündür aklımda hala bulamadım.
Henry stickmin olabilir mi?
Bu oyunda Bi aile vardı play dediğinde 3 görev yapıyordun. Mesela aziveyi sallayıp kadının kafasına düşmesini engellemek, Teknenin deliklerini kapatıp su girmesini önlemek, sonra elektrik çarpmasın diye kızı sağ sola kaydırıyorum filan böyle şeyler vardı sonra adam otobüse yetişsin diye koşarken kanalizasyon deliklerine düşmesin diye sağ sola kaydırıyorduk oyunun herşeyini biliyorum adı yok lütfen bilen varsa söleisn yaa
Bia 3 olabilir. Dediğin şeylere uyuyor gibi
Arkadaşlar merhaba benim yıllardır bulmaya çalıştığım bir oyun var. oyunu hatırladığım kadarıyla açıklayacağım. Oyun şöyle bir oyun bir kaç kiş ile bir yere varmaya çalışıyorsunuz ve sizin karakteriniz dr.gibi bir şey sırt çantasıymış gibi size bir klavye bağlı onunla harflere tıklayıp düşmanlarınızı alt ediyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Hocam benimde küçükken oynadığım bir oyun vardı yeşil bir karakteri kontrol ediyorduk karakter ya dinazordu yada uzaylı küçük bir harita vardi haritanin ortasında dönüp duran bi otobüs vardı eğer size çarparsa sersemliyordunuz oyundaki ana amaç ise haritanın çoğu yerinde olan vidaları toplamak her vida topladigimizda sag ustteki uzay roketi simgesinin içi doluyordu ve birde uzay roketi simgeleri vardi onlara cok zor ulasiliyordu ama onları topladığımız zaman sağ üstteki uzay roketi simgesi daha çok doluyordu
Bi oyun vardı ama ingilizce mosquito game yazsan belki karşına çıkar ben yazınca mr. mosquito çıktı
Bir oyun vardı, 2000 lerin başında 98 windows’ta oynuyorduk… muhtemelen 90 yapımları bir oyundur. tam hatırlamıyorum ama böyle kale gibi bir ortam bir karakter var alaaddin gibi şalvarlı bir arkadaş ana karakter, genel olarak karanlık bir ortam iksirler toplayarak azalan canını basıyordu, böyle fareler vardı kaçılıyordu bazı yerlerde fareler bize hasar veriyordu. En belirgin hatırladığım tek şey oyun boyunca bir kızın ‘aaaliiiii(ali)’ diye seslenmesi… muhtemelen oyun sonu amacı kurtarılan bir prenses olabilir… böyle bir oyun hatırlayan var mı ?
Prince Of Persia 3D olabilir.
Onda fareler var mıydı ya? Yoksa benimde aklıma gelen 89 yapımı meşhur Pop.
Fareler var mıydı hatırlamıyorum ama iksirle can tamamlandığını hatırlıyorum. Atmosfer de karanlıkdı bayağı.