American McGee’s Scrapland olması lazım.
ben cocukken oynadığım bir oyunu arıyorum bir atış talimi yerinde doğuyorsunuz istediğiniz silahı seçip talime başlıyordunuz eğilerek yatarak ateş edebiliyorduk eğer yanlışlıkla veya bilerek sizden yüksek rütbeli birine ateş ederseniz sizi bir hücreye kapatıyorlardı
Yardımcı olursanız sevinirim
Buyru reis selenrdir araıyroum çok sağolasın
America’s Army olabilir.
Merhabalar gerçekten kafayı yememe ramak kaldı şu oyunu bulmak istiyorum artık…
Tam tarihi hatırlamıyorum fakat 2010 civarı oynadığım bir platform oyunu. Oyunun içerisinde 1 aile vardı sadece ve bu aile farklı mekanlarda parkur yapıyordu. Bir de yanlış hatırlamıyorsam uçan arabaları vardı ve arabaları çöle düşüyordu sanırım. Baba da o çölden bir şeyler toplayıp arabaya geri getiriyordu. Akreplere dokunursa canını azaltıyordu. Erkek çocuk da suyun dibinden bir şeyler toplayıp köpekbalıkları canını azaltmadan parkur yapıyordu. Anne marketten bir şeyler topluyordu. Abla da ormanda parkur yapıyordu. Hepsi aynı mantıkla oynanıyordu kısacası. Umarım oyunu bilen veya hatırlayan biri çıkar son 1 senedir bu oyun aklıma girip duruyor…
Muhtemelen şu:
ya sen harikasın… çok çok çok teşekkür ederimmm
Merhabalar 2000 2006 arası oynadığım bir oyunu arıyorum
oyunda hatırladığım kadarıyla herhangi bir görüntü yok aşağı yukarı tuşları olan canavar keserek lvl atladığımız bir oyun
hatırlayan varsa yazarsa çok sevinirim
Bir oyun vardı uçakla balonların arasından geçiyorduk okulda bilişim dersinde oynardık
Digeri play storeden indiriyorum hayvanlari birleştirip savastiriyorduk ejderha domuz aslan falan vardı
Ya bu oyunu düşünüyorum senelerdir acaba soran olmuş mudur diye bakarken sizin sorunuza rastladım bulabildiniz mi acaba
2012 2015 arası oynadığım bir oyun tam hatırlamamakla beraber web sitesi vardı kendine ait brawhala tarzında fakat elementler silahlar kulanan küçük sevimli karakterler vardı ismini hatırlamıyorum pek bilgimde yok yardım
Merhaba.
Çocukluğumda oynadığım iki tane oyunu hatırlamıyorum bir türlü.
1- Tatil köyü kurma temalı bir oyundu. Simgesi siyah bomba şeklindeydi. Basit bir oyundu. İnsanlar arabalarıyla gelip sokaklarda geziniyordu.
2- Bu oyun hakkında çok az şey hatırlıyorum. Kılıçlı kalkanlı zamanlarda geçiyordu. Bir şehirde başlanıyordu. Bir gemiden yaratıklar veya düşmanlar geliyordu. Mekanlara giriliyordu. Fakat mekana girince yazılar çıkıyordu sadece hancıyla falan konuşuyordun. Bu kadar hatırlıyorum.
İkisini de 2000’lerin başında oynamıştım. Şimdiden teşekkürler
yıllardır hatırlama çalıştığım bir oyun var
bir sinema tiyatro gibi bi yerde başlıyoruz bi doktor çıkıyo ekranda birşeyler anlatıyo ana karakterimiz atlet giyiyo silahı var ve canavara dönüşebiliyouz sağ altta bar vardı dolunca dönüşebiliyodun insanken fps canavarken tpp oluyo oyun canavarda yeşildi yanlış hatırlamıyosam ilk bölümü sahnedeki bi yırtıkdan geçiyoduk
The Suffering. Zamanında severek oynamıştım. Güzel oyundu. Sadece GOG’da bulunuyor bugünlerde. İkincisi o kadar iyi değildi maalesef.
https://www.gog.com/en/game/the_suffering
Oyuna hapishanede başlıyoruz bu arada. Sizin bahsettiğiniz kısım daha ileride, ortalarında.
Çok eskiden oynadığım ama şimdi bulamadığım şöyle bir oyun var;
Oyun savaş oyunuydu öncelikle, 1. şahız ve 3 şahıs kamera açısiyla oynayabiliyorduk. ilk başta tek kişiyle başlıyorduk bölüm bölüm arkadaşlarımızı kurtarıp ekibe dahil ediyorduk ve düşmanları vuruyorduk. Oyunun en belirgin özelliği karakterleri teker teker kontrol ediyor olmamızdı yani bir karaktere geçip onu bir yere siper aldırıyordum felan ve o karakterin menziline düşman girerse ben karakteri kontrol etmesem bile kendisi ateş ediyordu çok zevkli bir oyundu grafikler Delta Force oyununa benziyordu
Brothers In Arms serisinden bir oyun mu?
Bu başlık tek başına epey üye kazandırdı foruma. Buraya yazmak için üye olan arkadaşları diğer başlıklara da bekleriz ara sıra.
Evet buydu çok teşekkür ederim
Yok o seriden değil. Günümüz silahlarını kullanıyorduk. Yanlış hatırlamıyorsam 1. veya 2. bölümünde siyah bir araca düşmanlar pusu düzenliyordu sonra o araçtaki kişiyi kurtarıp ekibe dahil ediyorduk.
Merhaba, cok uzun zamandir arayip bulamadigim bir oyun var. Oyun genel olarak Zumaya benziyor marblelari patlatma seklinde genel olarak oyundan hatirladigim hayvan temali olusu ve seviyeleri gecerken kaplan ayak izi cikiyordu baloncuklarda. Boyle haritasi renkli ve canli renklerle doluydu her bir oyunu farkli temada oynuyordun irmakta ormanda vs vs (Safari/jungle bubble vs bu tarz kelimelerle arattim ama maalesef hep Zuma karsima cikti)Gorselleri ve muzigi donemine gore kaliteliydi 3 boyutlu gibiydi hatta. Yaklasik 10 kusur yil once oynamistim o yuzden cok az sey hatirliyorum.