Praetorians mı acaba bu
Aaa pardon tarayıcı oyunu demişsiniz. Yok değil o zaman
Praetorians mı acaba bu
Aaa pardon tarayıcı oyunu demişsiniz. Yok değil o zaman
maalesef bu değil. dediğim oyun daha açık bi mekanda geçiyordu, yine de teşekkür ederim.
Bu oyun olabilir mi: Delta Force: Xtreme (2005)
Aklimdakini en çok anımsatan bu. Sanırım bu ya da ikincisi ama net hatırladığım oyunun logosu şuna benziyordu (artı şeklindeki şeyi sniper nişanı ile çalıya bakıyormuş gibi düşün)
(masaüstü logosu buydu)
Ghost Reconlardan biri olabilir.
Conflict desert storm ii
Sniper: Art of Victory
Sniper ghost warrior 1
Bunlardan biri olabilir mi acaba ?
Yok hocam ben ikna oldum bulamayacağım bu oyunu, çok teşekkür ederim uğraştığınız için.
Hatırladığım kadarıyla pixel side scroll bi yapımdı.Hikayesi yaratıkların şehri istila etmesi sonucu insanların metrolara kaçıp yerleşmesi ve hayatta kalmasını ele alıyordu.Gün gün gelen yaratık dalgalarında hayatta kalıyorduk zaman zaman gelen insan desteğiyle sınırlarımızı uzatmaya ve duvar çekip sınırlarımızı koruyorduk dalga sonu ise haritada bazı araştırıp bulduğumuz eşyalarla basemizi güçlendiriyor ve yeni sınıflar açmak için alet elevat üretiyorduk ve ürettiğimiz aletleri insanlara vererek daha güçlü sınıflarla oyunu günden güne daha zorlaşan dalgalarda hayatta kalmaya çalışıyorduk.
Until We Die mı?
Sağolun teşşekürler oyun buydu
Oyunun türü : macera, bulmaca, hafıza oyunu
Oyun yılı : 2000-2015 yılları arasında olabilir.
Oyunun detayları : Oyunun başında bir yol var. Oyunda bir erkek karakter var gözlüklüydü galiba. Bir bölümde müzik ritmiyle birlikte 4 renk ışık yanıyor ve ışıklara doğru sırayla basarsan bölümü geçiyorsun. Bir bölümde mağara gibi bi siyah yer var bi anda yarasa gözleri açılıyor bir sürü. Bir bölümde de mekanik parça dolu odada bi robot yada robotik ses hatırlıyorum.
Merhabalar arkadaşlar yıllardır arayıpta bulamadığınız oyunu bulmanız dileğiyle:)
Flash player ya da miniclip benzeri web sitelerinde bulunan oyunlar gibi girişi vardı. Bir basit mafia oyunuydu.Oyun kuş bakışı, hikayesini tam hatırlamıyorum ama ana karakterin sevdiği bir insanı kaçırıyorlar(sevgilisi olabilir). Oyunda çölde harita gibi bir yerde dolanıyoruz ve diğer arabalarla savaşabiliyoruz. Harita üzerinde yakaladığımız arabalarla savaşa girdiğimizde direkt bir mekanda savaşa başlıyoruz ve başlamadan önce küçük bir hikaye anlatılıyordu. Arabamız ilk başlarda sarı bir arabaydı sağ ve solundan silah çıkıyordu ve arabalarla savaşmaya başlıyorduk. İlerledikçe araba silah değiştirip seviglisini kurtarmaya çalışıyorduk. Yardımcı olursanız seviniri. Çocukluğumun oyunu baya eski bir oyun tahminimde 2000ler oyunu. Ben 2005-06 gibi bir yılda oynamıştım.
Arkadaşlar merhaba aradığım oyun bir web oyunu. Oyun 2 boyutlu ve ana karakterimiz asker ile basit tüfeklerle silahlı askerler ya da teröristlerin baselerini, askeri üslerini basıyorduk ve ekranda soldan sağa ilerleyerek hepsini öldürmekti amacımız. Ana karakterimiz kel ve kafası büyük ve gerçekçi bir askerdi gövdesi ise çöp adam gibiydi (kocakafalar haber bültenindeki adamlar gibi), yükseklere zıplayabiliyordu, altında askeri kamuflaj vardı. Oyunun haritası vardı ve saldıracağımız base’i haritadan büyüklüğüne, zorluğuna göre istediğimiz sırayla seçebiliyorduk. Ve başka yere saldırmadan önce kazandığımız paralarla yeni silahlar da alabiliyorduk. Güçlü olarak minigun ve RPG vardı diye hatırlıyorum. Harita çöl gibi kurak, çorak bir yerdi. Oyunu birkaç siteden oynadığımı hatırlıyorum. bir müddet sonra sabit bir yerden oynamaya başladım. Oyun kuzusuydu site, Çılgın Asker 3 diye aratıp oynuyordum. 2010 2011 felan. 1 haftadır chatgptden tutun oyunun yapım şirketine “not doppler’di introsundan hatırlıyorum” kadar bütün yerli yabancı kaynaklarda araştırdım ama orijinal ismini ya da oyunu bulamadım. Son çare buraya yazıyorum. Bilen bulan varsa cevaplarsa çok sevinirim kafayı da sıyırmamış olurum.
City Siege diye bir oyun serisi var o olabilir mi?
bi kaç gündür çocukken oynadığım bi oyun aklıma kaldı hiç biyerde bulamıyorum oyunu ve aklımda kalan şunlar
konu:bi hapisaneden kaçıyoruz
ilk sahnesi : bi gardiyan demirlere yaklaşınca sanırım boğarak alıyoduk anahtarlı
sene :2010lu yıllarda oynuyodum çıkış yılı ile ilgili bi fikrim yok
detay:oyunda gelişmiş silahlar yok daha çok eski tip silahlar aşama aşama ilerliyoruz denebilir ,yerlerde fareler olan güzel grafikli bir fps oyunu
belki 1yada2. dünya savaşında esir düşmüş bile olabilriz oyunda XD
şimdiden herkese teşekkürler
Yok City siege serisi değil, commando serisi de değil. Dediğim gibi tek bir askeri kontrol ediyoruz miğferi olmayan kel bir asker.
hayır oyun daha geçrekçiydi grafikler daha iyidi ama güzel tahmin
Muhtemelen bahsettiğin oyunun adı Return to Castle Wolfenstein.Aynı dediğin gibi başlıyordu oyun.