Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Mass mayhem 3 olabilir anlattığınız oyun.Birçok şey uyuşuyor anlattıklarınızla.Yalnız adam kel değildi sanırım tam hatırlamıyorum.

1 Beğeni

Kafamın içine işlenmiş bir oyun var öncelikle ortalama 2010 civarları oynuyordum olsa olsa max 2007 yapımı falandır. Oyunda bir karaktere hayat veriyoruz uzun siyah trenckot giyiyor saçları uzun ama arkaya atılmış şekilde değil kabaca taranmış gibi bir trende geçiyor vagonlarda belirli görevler var bu görevleri yaparak ilerliyoruz. Karakterimizin yanında bir tilkisi de var. Oyun 2D mi 3D mi tam hatırlayamıyorum. Bilen birisi var mı acaba?

1 Beğeni

Şu oyunu bulmama yardım edin be sevgili arkadaşlar

1 Beğeni

2016 zamanları olması lazım sürekli reklamı çıkıyordu hatta bi youtuberdan görüp başlamıştım mmorpg zombi oyunu tam p2wdi bosslar çıkıyordu son vuruş atanın nicki yazıyordu ortada sürekli ekipmanını geliştiriyodun hatırlayan varsa yazsın lütfen

1 Beğeni

+rigorz değil–[wrap=“justify”]

[/wrap]

1 Beğeni

merhabalar benimde 10 yıl önce bile oynadığım ama o zamanlarda bulması zor olan bir oyun vardı mobile oyun hatırladığım kadarıyla 2d yandan bakmalı sol tarafta bizim kapımız sağ tarafta düşman kapısı karakterimizin bir elinde testere diğer elinde pompalı vardı istediğimiz gibi hareket edebiliyorduk ve adam çağırıyorduk düşman tarafın kapısını yıkıyorduk bu oyunun adını bulmamda yardımcı olabilirmisiniz?

1 Beğeni

Merhabalar 2003 doğumluyum. Küçükken oynadığım gta benzeri bir oyundu. Hatırladıklarım araba mağazası vardı ordan araba satın alabiliyorduk araba sürüp geziyorduk, görev yaptığımı cok hatırlamıyorum fakat bir görevde bir vinci kullandırtıyordu sağa sola mıknatıs gibi bişeyi vardı ama tam hatırlamıyorum

1 Beğeni

öncelikle teşekkür ederim bahsettiğim oyuna çok benziyor ama grafikler daha iyiydi ve oyun biraz daha gerçekciydi genede nt

2 Beğeni

benim tarif etmeye çalışacağım oyunu oynayanlar şuan torun tombalak sahibi insanlar olmalı. çünkü ben oyunu oynadığımda ilk okula başlamamışta olabilirdim ve şimdi 37 yaşındayım.

silah ile ateş etmeli bir oyundu. bankayı soyan hırsızlar vardı. yada ona benzer birşeyler. polis arabası ile gelip arabadan inip elimize silah alıp sıra sıra hırsızları vuruyorduk. rehineler çıkınca onları vurmadan hırsızları isabet almamız gerekiyordu. bazı boss bölümlerde üzerimize varil fırlatan kısımlar da geliyordu. oyunu 1995 yada daha öncesinde oynamış olabilirim. durum dururken aklıma geldi bu oyun. internette aramaya çalıştım bulamadm.

1 Beğeni

Bahsettiğiniz oyun çok büyük ihtimalle Virtua Cop 2.Dediğiniz gibi torun tombalak sahibi değil henüz 24 yaşındayım ama çocukken çok oynardım bu oyunu :smiling_face:.Umarım aradığınız oyun budur.

1 Beğeni

Benim yanlış hatırlamıyosam 2022 de oynadığım bir oyun vardı çok gerçekçi bir mobil oyundu oyunun başlangıcında bizi bi yere götürüyodular bizde oradan atv alıp kaçıyoduk sonra çatıdan çatıya atlayıp birini yakalamaya çalışıyoduk hatta bir sahnesinde içi boş biraz eskimiş bir evin içinde bıçaklı biriyle kavga ediyoduk yerdede bi şişe vardı eğer biz alıp adamın kafasına vurursak biz kazanıyoduk ama o alıp vurursa camdan aşağı düşüp kaybediyoduk

1 Beğeni

Bulabilirseniz sevinirim

1 Beğeni

Arkadaşlar merhabalar benimde aklımda bulunan 5 tane oyun var lakin 2 seneye yakın aradığım ve oynamak istediğim oyun başka şimdi size biraz neden çok istediğimi belirteyim benim için önemi belli olur. Sene 2012-2014 yılları arası annemin bi tane arkadaşı laptoponu sırf ben oyun oynayayım diye bize bıraktı onunda oğlunun oynadığı oyunlardı. O bana belli bir süre bırakılan pc benim ilk pcim gibiydi ilk kez o zamanlar oyun oynadım pcden bu yüzden benim için çok önemli şuan 18 yaşındayım ne kadar diğer 4 oyunu bulamazsanız canınız sağolsun çünkü size onlarla ilgili yeteri kadar hatırlatıcı bilgiler veremeye bilirim lakin o çok istediğim oyun ile hatırladığım şeylerden bulacağınızı düşünüyorum kb sizi de biraz sık boğaz ettim yukarda şimdi aklımda kalanları yazıyorum oyunlarla ilgili:

1: Oyun GTA tarzı bir oyun köprüde başlıyor Amerikan mahkumuz büyük ihtimalle o turuncu bir kıyafet var üstümüzde o var köprüde bizi taşıyan araç kaza yapmış ve bi ordan çıkmışız oyun tamamen gta ya benziyor içerik açısından (bu arada ben hiçbir gta serisini oyanayamadım ama internetten içeriklere bakınca hiçbiri benzemiyordu eğer ben kaçırdıysamda yardımınızı bekliyorum.)
2: bu oyun hakkında kafamda kalan çok az şey bu strateji oyunu da olabilir hatırlayamıyorum 2d grafikde olabilir 3d grafikde yeşil bir alanla şehir karmaşık gibi asker basabiliyorduk galiba ve hatta sanırım o belirttiğim şehir ve yeşillik ana ekran olup orda ki bölümlere savaşa gidiyor olabiliriz tam olarak hatırlayamıyorum
3: uzaylı savaşı gibi bir oyundu bölüme göre değişiyordu sanırım uzaylılar sabit bir yörünge etrafında dönüyor ve bizi öldürmeye çalışıyordı bizde onları belli bir yere sokmamaya çalışıyorduk sanırım
4: bu oyun orta çağ tarzı bi oyunda grafik kalitesi falan da iyiydi bildiğiniz ordu kurup başında savaşa gidiyorduk
5: bu retro bi oyundu pixel di 2d bi yarış oyunu her renk araba vardı 10 tane falan araba yarışıyorduk bazı özellikler oluyodu yolda galiba onları alıp diğer arabaları engelleyebiliyorduk.
Valla dediğim arkadaşlar ilk yazdığım oyun en bende belirgin kalan oyun diğer oyunları da bulsam çok mutlu olurum lakin yukarda da göreceğiniz gibi hatrımda kalan çok birşey yok şimdiden herkese teşekkür ederim.

1 Beğeni

Adını hatırlayabişdin mi bende aynı oyunu arıyorum

Arkadaşlar bulabildinizmi

Bu feci derecede GTA 3’ün başlangıcını andırıyor. Diğerleri çok muğlak, anlattığınız tarzlarda çok fazla oyun var. Mesela 4. oyun herhangi bir Stronghold veya Age of Empires olabilir.

Reis çok teşekkür ederim sana Allah razı olsun ben seneler eski olunca GTA 3 bakmadım veya unuttum bakarken çok sağol diğer oyunlar da dediğin gibi çok hatırımda olmadığı için detaylı bilgi veremedim yine de teşekkür ederim önemli olan oyunu zaten buldum sayenizde sağ olun

2 Beğeni

Hocam Gta 3’de unutmazsın be :joy::heart_eyes:

Oyunu bir süre daha bulamassam galiba stresten ölücem

Stres olmak yerine chatgpt sorabilirdiniz.