Aslı Dağlı ile Kitapfelek

Görüyorsun değil mi seni bir ben seviyorum. :stuck_out_tongue: Ne varsa bende var. :sweat_smile:

Çabuk herkes tahmine başlasın yoksa kara büyü yapacağım! :buyucu:

Kitap zor değil arkadaşlar. Fantastik olmasının yanında aslında aşina olduğumuz bir şey. Hatta forumda zamanında konusu olmuştu. :wink:

4 Beğeni

Başka ipucu verme. :expressionless:

Madem beni senden başkası sevmiyor, onların işini kolaylaştıracak değilim. :unamused:

3 Beğeni

Sen bana listeyi gönder ben hepsine Wodoo büyüsü yapayım. :stuck_out_tongue: Üzmeyin @Asli_Dagli cığımı. Çabuk bilin. Bilene çikolata vereceğim. :buyucu:

2 Beğeni

Van Helsing mi ( Google hiç yardımcı olmuyor :slight_smile: kitaptan filme bir dünya sonuç var ama filmden kitaba pek bir şey yok)

1 Beğeni

Değil. (Yirmi karakter.)

1 Beğeni

Bu mu?

Ahahaha değil ama çok komik bir şey oldu. Bunun da çevirisi bende:) Yani bir Kitapfelek’i ben daha sorusunu sormadan kazanmış oldunuz, tebrik ederim :slight_smile: Çevirmen kopyalarım gelince size de bir tane gönderirim:)

AY Bİ’ DAKİKA! Kitabın adını neremden okuduysam büyük hata yaptım. Yok. Bu kitap bende değil. Büyük uydurdum. Yanılma için üzgünüm. @Tobizume

3 Beğeni

Oo çok iyiymiş. :joy::joy::joy::

Çarlinin çikolat fabrikasi mi yoksaaaaa ???

Hata yapmışım. Düzenleme yazdım yukarıdaki mesajıma. :’( Özür dilerim.

I-Ih. O var zaten. Can Yayınları’ndan çıkıyor. Dahl’ın kitabından filme ayrıca o:)

1 Beğeni

Hadi ya. Şans yok bende. Neyse aramaya devam. :joy:

1 Beğeni

Yalnız yukarıdaki Shape of Water’a kapağı da adı da o kadar benziyor ki benim diğer kitap, anlatamam. Lakin ben gidip bi’ kahve daha yapayım.

2 Beğeni

image

AY KEŞKE! Ama bu da çevrili. Akıbeti de pek iyi olmamış sanki. Lakin bu da kitaptan filme. Filmden kitaba değil.

1 Beğeni

Avengers olabilir mi? Gerçi o tam fantastik değil ve çizgi romanı var zaten.

Değil. :slight_smile: -dokuz karakter daha.

Az kaldı bulacağım. Tahminlerime Hansel ve Gratel ile başlayıp Palu ailesine kadar geldim :slight_smile:

2 Beğeni

Valla benim de aklıma bir ara Warcraft geldi ama o zaten kitaptı. Filmden kitaba…

1 Beğeni

Aslında var ya… Neyse bunu özelden yazayım. :rofl:

1 Beğeni