Aslı Dağlı ile Kitapfelek

image

image

2 Beğeni

Del Toro’nun bütün filmlerini sayacaksın herhalde🙂

3 Beğeni

Popüler film bulamıyorum.

2 Beğeni

Buldun! Resmen kitap senin kısmetinmiş:) Pan’s Labyrinth olan:)

5 Beğeni

Sonunda. :joy: Sıra diğer kitabı bulmada.

1 Beğeni

Ahahaha yetinmiyordu; tahmin ettikçe ediyordu.

2 Beğeni

Araştırmak zevkli oluyor. Ödülde pastanın üstündeki krema niteliğinde benim için.
image
Ara kitapmış ama bu kitapla karıştırmanız çok normal The Shape of Water’ı. Tabii eğer kitap buysa.

Hep Water üzerinden gittim biraz da Shape üzerinden araştırayım.
image

Ah be! Çok sevdiğim bir film olduğundan, Bloomsbury Publishing’in instagram sayfasında görmüş ve aklıma kazımıştım. Dün de sorunu görünce dedim ki daha yurtdışında yeni çıktı, hemen almamışlardır telifini… :smiley: keşke söyleseymişim. :smiley:

edit: yayınevinin adını bloomsberg olarak yazmam nedir acaba, bilinçaltıma öpücük.

3 Beğeni

Bunlar değil. Diğer kitap için daha doğru bir ipucu vereyim:

Tarihi kurgu + fantastikli aksiyonlu şeyler.
Daha dünyada da çıkmadı.

2 Beğeni

Beni de çok heyecanlandıran bir durum oldu:)))

1 Beğeni

Çıkmadıysa bulmak zor olabilir. Araştırmaya devam.

1 Beğeni

Şu ne güzel bir tasarımdır yaaaa. Karanlık Kitaplık diye koysalar yerim. :smiley:

3 Beğeni

Tahminler.
RJ Baker - The Bone Ships.
D.J. Butler - The Cunning Man.

1 Beğeni

image

1 Beğeni

Değil bunlar:) - yirmi karakter.

1 Beğeni

Sitelere eklenmemiş olabilir çıkmadığına göre. Daha basılmadan çevirmen bulunduğuna göre çok popüler bir yazar demektir. Ben son tahminimi Josh Malerman’dan yana kullanıyorum en olası yazar bu. :joy: Bu da tutmazsa bir süre tahmin yürütmeyeceğim.

E bu var zaten:) ama Kafes’in devami bu. Tarihi kurguluk, fantastiklik bir yani yok.

1 Beğeni

Bu kitapta pes ediyorum. Bayağı uğraştım ama son attıklarımda gittikçe saçmaladım. Malerman görünce türüne bakmadan paylaştım.

1 Beğeni

Şahsen daha fazla ipucuna hayır demem. :sweat_smile:

1 Beğeni

Ya yukarida filmden kitaba ve fantastik dedim. Zirt diye buldular. Ondan bu kitaptaki gizemi bir sure koruyacagim.

2 Beğeni