Banka Yayınevlerine Bilimkurgu-Fantastik Talebi

Her ne kadar şansımızın çok düşük olduğunu düşünsem de, destek aşamasında tabii ki yanınızda yer alırım. Ayrıca seri önerisinde de bulunayım:

Şurada da ufak bir incelemem mevcut.

Bu seri okuduğum en iyi serilerden kesinlikle. Mitoloji ve fantastiği çok güzel harmanlamış. İlk kitabın 100. sayfasından itibaren vites sürekli artarak ilerliyor. İşin güzel yanı, ilk kitabı güzel olup sonradan mahvolan serilerden de değil, hatta tam tersi, en güzeli son kitap. Benim sıralamam şöyle: 3 > 2 > 1. Bir güzel nokta da ilk kitabın küçük de olsa bir kısmı Türkiye’de geçiyor olması. :slight_smile: Hatta bazı Türkçe kelimeler bile var (yaprak sarması gibi).

Bununla birlikte self published olduğu için telifle ilgili çok büyük problemler olmayacaktır ancak pek tanınmış bir yazar olmaması da dezavantaj olarak çıkıyor karşımıza. Yayınevi nasıl bakar bilemiyorum. Ben yine de değerlendirmeye alınmasının iyi olacağını düşünüyorum. Bu arada ilk kitabın SPFBO 2016’nın üçüncüsü olduğunu da belirtmek iyi olabilir.

Sonuç olarak bir check list yapacak olursam:

  • Bitmiş bir üçleme :white_check_mark:
  • Bol aksiyonlu :white_check_mark:
  • Hem fantastik hem mitolojik :white_check_mark:
  • Self-published :white_check_mark:
  • Tanınmış çok satan bir yazar :x:

Burada kimseye okutamadım ama okutmayı başardığım birkaç kişi 1 haftada 3 kitabı da okudu, o derece içine çeken bir seri. Yine de tercih sizin, opsiyon olarak aklınızda kalsın derim. :slight_smile:

8 Beğeni