Basımı Olmayan Fantastik Eserler

Tek bir başlık altında bunları toplayıp , değerlendirmenin arşiv açısından büyük hizmet olacağı kanısındayım .

Kahinin Gülü Serisi / Margaret Weıs & Tracy Hıckman / İthaki Yayınları

1.Kitap - Gezginin Buyruğu
2.Kitap - Gecenin Paladini
3.Kitap - Akhran’ın Kahini

7 Beğeni

Yarım kalmış eski seriler de dahil olacak mı? Öyleyse 20’ye yakın fantastik seri vardır muhtemelen, belki de daha bile fazla. Vakit bulunca editleyip aklıma gelenleri eklerim ben de.

1 Beğeni

Tabiki onlarda olabilir hocam , mesela Dresden Dosyaları. Hem benim örneğimdeki gibi eski bir eser değil hem yarım bırakıldı hem artık basılmıyor

2 Beğeni

Oo o kadar çok ki…

Ravenloft serisi,unutulmuş diyarların bütün kitapları (elminister,drizzt ve daha nicesi),hatta dark sun(zamanında sadece bir kitabı basılmıştı). meşhur bir yazar olmasına rağmen (g.r.martin) vahşi kartlar serisi,dresten serisi aklıma ilk gelenler bunlar.hep yarım bırakılan unutulan seriler maalesef.

1 Beğeni

Karakılıç Serisi / Margaret Weıs & Tracy Hıckman / İthaki Yayınları

1.Kitap - Karakılıçın Dövülüşü
2.Kitap - Karakılıçın Yazgısı
3.Kitap - Karakılıçın Zaferi
4.Kitap - Karakılıçın Mirası

3 Beğeni

2018’de böyle bir konu da ben açmıştım. Şimdi baskısı tükendi kategorisine yerleştiler

3 Beğeni

Görmemiştim bu konuyu hocam . Bu konuyu tek bir konu üzerinden (tabii geliştirebilir) fantastik olarak açtım. Biraz daha arşiv , ansiklopedik bilgi tarzında derleyip toparlamak istiyorum

2 Beğeni

Oraya atılan şu mesaj durumumuzu özetlemiş 8 yılda ne değişti. 8 yıl önce hiçi serisi basılacakmış demişim bu zaman kırılmasına inanamadım.

1 Beğeni

Kitaplar bende var ama fotoları internetten topladım. Bir de ejdergemileri var baskısı olmayan.

4 Beğeni

Bu kitap nasıl basılmıyor aklım ve mantığım almıyor. Yayınevleri bizden nefret mi ediyor acaba

7 Beğeni

Yüksek ihtimal İthaki basacak. Hyperion 2 gelsin bunu da plana alacaklardır. Kişisel yorumumdur

1 Beğeni

Burada da konuşulmuş benzer şeyler

3 Beğeni

Gediksavaşları Efsanesi.

Üniversite yıllarında birinci kitabı kütüphaneden alıp okumuştum ama ikinci kitabın yarısında kaldım öyle. Şu an baskısı yok sanırım. Yeniden basılsa alıp okumak isterdim.

2 Beğeni