Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları)

Haklısınız. 6:45 kadar lakayıt bir yayınevi de yok zaten. Edebiyattan hınçlarını kitap çevirerek çıkarıyorlar.

1 Beğeni

Darısı 6:45 yayınevinden kurtarılması gereken diğer bilim kurgu yazarlarına.

1 Beğeni

Okuduğunu anlamayanlarda bugün.

5 Beğeni

Bence desteklemek lazım. İlahiyatlarda okutulursa çok farklı yerlere gider bu ülke belki :sweat_smile:.

7 Beğeni

Devam kitaplarını okusa neler düşünür neler özellikle Dune Tanrı İmparatorunu

3 Beğeni

Bu kitap on kitaplık bir serinin ilk kitabıymış .İthaki devam kitapları yayınlar mı acaba .?

3 Beğeni

Geçen sene paylaşılan reels da 2. Kitabın kapağı vardı muhtemelen bu sene sonu gelecek.

1 Beğeni

12 Beğeni

İsmail Yamanol ve Jülide Kayaş’ın hazırlayıp sunduğu Omelas’ın önceki bölümlerinden birinde çevirmen Can Kantarcı ile bilimkurgu çevirmeye dair konuşuluyor. 09:05’ten itibaren Can Kantarcı’nın Neuromancer çevirisi ile ilgili soru-cevaplar var. Rıhtımdaki Bir Başyapıtı Katletmek: Neuromancer başlığının da konusu geçiyor.

2 Beğeni

Mickey 17 filmi 31 Ocak’ta vizyona girecek. Mickey 7’nin film ile senkronize olması açısından Ocak’ta tanıtılır gibi bir his var içimde.

Oppenheimer’da bu strateji izlenmişti.

2 Beğeni

Ek olarak; 2. Kitaptan sonrası için basılmayacak gibi bir yorumda bulunmuşlardı. Zaman neyi gösterir bilinmez.

2 Beğeni

Teşekkür ederim :pray: sanırım 10. Kitap 2040a kadar basılır :joy:

1 Beğeni

Bazı dedikodulara göre de serinin tamamı basılacak ama ne zaman olacağı meçhul. İthaki’ye sormak lazım Kültür serisi Space Opera türünün en iyi örneklerinden biri.

1 Beğeni

İlk dört kitap basılacak demişlerdi ama üstünden çok zaman geçti. Tam bilmiyorum ama kalan kitaplar yan kitaplar olabilir.

1 Beğeni

İthakinin bu konularda sözüne pek güven olmaz. Kesin basacağız derler sonra aptala yatabilirler.

5 Beğeni

Yan kitapları yok Kültür serisi 10 ana kitaptan oluşuyor.

7 Beğeni

10 kitaplık bir seri BKK içinde bana kalırsa zor. Her ne kadar tamamlanmasını istesem de tamamlanacağını düşünmüyorum ben bu serinin. Asimov gibi BKK dışına taşınırsa belki tamamlanır. Sosyal medyada 2. Kitap duyurulduğunda Ömer Ezer açık bir şekilde devamının basılmasının o an için düşünülmediğini belirtmişti.

7 Beğeni

100 numaralı Bilim Kurgu Klasikleri kitabı olan Tehlikeli Görüler kitabının Instagram’da ki tanıtım postuna gelen bir yorum seride ki çoğu kitap telifli.

6 Beğeni

Dangerous Visions da telifli hala.

2 Beğeni

Tehlikeli Görüler için bir okuma etkinliği yapılabilir aslında.

1 Beğeni