Bu işi başlatan ama beklememe rağmen devamını getirmemiş olan @Deborah ve @_Ged 'e ithafen…
Bu yıl yine kendi okuma programıma sağdık kalarak kendimce başarılı bir sonuç çıkardım. Önceki yılların aksine tamamen yerli edebiyata ağırlık verdim.
Ece Ayhan, Ferhan Şensoy ve Yusuf Atılgan açık ara beğendiğim 3 kişi oldu. Daha önce okumamış olmak hataymış.
Hiç fırsat bulamadığım Sait Faik, Adalet Ağaoğlu, Haldun Taner Tomris Uyar gibi isimleri de tanıma fırsatı buşldum.
Her sene 1 eserini okuduğum Uğur Mumcu’da 3 kitap ile bu seneye eşlik etti.
Yeşilçam adına Levent Kırca, Yılmaz Erdoğan, İhsan Yüce, Öztürk Serengil ve Kemal Sunal kitaplarını okumak da ayrıca bir keyif verdi. Özellikle Gül Sunal’ın yazdığı Kemal Gel Seninle Bir Kahve içelim oldukça şaşırtıcıydı.
Bütün okuduklarım içinde yılın en iyisi Ferhan Şensoy Hacı Komünist olurken Ece Ayhan’da Çanakkaleli Melahat Ya da Özel Bir Fuhuş Tarihi burun farkıyla onu takip etti diyebilirim.
35 hedef 36 ile kapandı (sanırım yıl bitmeden 37 olacak). Ancak bu sene gerçek hedefim olan 9000 Sayfanın altında kalmış oldum.
Tüm forumdaşlara bol kitaplı, kitaba kolay ulaşabilecekleri, sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler…