4 ya da 5 katılımcı isek, her ay bir kişinin seçtiği kitabı okuyalım. Hem seçim vs derdi olmaz hem de çeşitlilik olur.
Seçimde de bir iki kural koyarız. Mesela maksimum sayfa sayısı gibi. Seri olmasın dersek seçenekler azalıyor o yüzden onu açık bırakırız. Bitmiş seri olmalı deriz en azından vs…
Sırası gelen 3 kitap seçeneği sunar en çok oy alan kitapla ilerleyebiliriz. Seriler için de tamam mı devam mı oylaması olabilir. Seri için ilk başlarda 3lemelerden uzun olmaması fayfalı olur. Yoruma açık beraber karar verelim
Serilerin ilk kitap okuyup sonra bırakıyoruz herkes kendi zevkine göre devam ediyor. Seriler için olması gereken tek kriter bitmiş olması diye düşünüyorum. İngilizce okuduğumuz için o da çok önemli değil de bazıları hassas oluyor bu konuda.
Herkes 3lü oylama yapsın da güzel fikir. Tek kitap da olur.
Katılımcılar belli olsun, sıralama için kura da çekeriz.
Katılıma göre bakalım duruma, eski sisteme geri döneriz olmadı. 13 kişi beklemiyordum.
Alt tür anketini açıyım o zaman, sonra da adaylarını koyar herkes, son oylamayla hallederiz. Keşke bk kazanaydı.
Prince of nothing diye bildiğim seriymiş. Bu seriyi Malazan fanı bir youtuber çok beğendiğini söylüyordu da 3. Kitabı hiç beğenmediğini belirtmişti beni de etkiledi erteledim
Bu tip yorumlar gözüme çarptı benim de, fan service olarak kullanılmadığı sürece çok takılmam şahsen. 3. kitapla ilgili @Urahara 'nın yolladığı videoya göz attım da 3. kitap hikayeyi çok karman çorman bir hale getirmiş o yüzden beğenemedim demiş adam. TBR’de ama ortalarda yer alıyor, daha aşağı doğru kayacaktır zamanlar.
Oylama çok kritik hale geldi, grimdark severler toplanın!