Birlikte İngilizce Kitap Okuma Etkinlikleri

Seni kıracağıma kafamı kırarım. Oyumu grimdark a değiştirdim. :smiling_face_with_sunglasses:

1 Beğeni

:heart: Teşekkürler dostum.

Oylamamız 1 eksik oyla da olsa sonuçlandı arkadaşlar, kazanan gönüllerin şahı grimdark oldu. Herkes en fazla 3 adet önerisini buraya yazsın lütfen, goodreads vb link ya da ufak bir açıklama faydalı olacaktır. Öneride bulunmak istemeyenler de pas yazarsa zaman kaybetmemiş oluruz. Yarın gece poll oluşturup son bir oylama ile kazananı belirleyeceğiz.

1 Beğeni

Benim önerilerim;

1. Kings of Paradise - 3 kitaplık tamamlanmış bir seri, Petrik ilk kitaba 4 yıldız verip 2. kitapta 5 yıldızla devam ediyor. Hakkıyla grimdark serilerdenmiş.
  1. Beyond Redemption - Manifest Delusions serisi - Yine 3 kitaplık tamamlanmış bir seri. Diğer serisi olan Obsidian Path’i @Lorien_archers ile okuduk ve çok beğendik, bu seri de çok başarılıymış.
  1. Bonus olarak da Blackwing diyorum, çok methini duyduğum tamamlanmış bir üçleme yine.
6 Beğeni

Pas (20 karakter olmalı)

2 Beğeni

Bilim kurgudan çıkınca sudan çıkmış balığa dönüyorum o sebeple pas diyorum. Ama etkinliğe kesinlikle katılacağım bir aksilik olmazsa.

2 Beğeni

Benden konuyla alakalı pek kitap bilmediğim için pas, sizlerin önerilerinden ilgimi çeken olursa oy verip katılmaya çalışacağım.

2 Beğeni

İlk tercihim bilim kurguydu, hatta Manifold : Origin için lobi yapacaktım ama fantastik kurgu kazandı. Sonraki etkinliği bilim kurgu yaparız umarım.

@ESO Katılabilirseniz harika olur hocam, the more the merrier. :slight_smile:

3 Beğeni

Önerdiklerinizden ikisi tbr listemde olduğundan ben pas geçiyorum

2 Beğeni

Ben bu tarz bir etkinliğe ilk kez katılacağım ve grimdark çok aşinası olduğum bi tür olmadığından pas diyorum :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Pas. .

2 Beğeni

Grimdark janrında bildiğim bir eser olmadığı için ben de pas diyorum :sweat_smile:

2 Beğeni

Aaa bu başlığı kaçırmışım ben. Valla Second Apocalypse bence on numara seri, vaktiyle okuyunca ufkumu açmıştı benim. Ama insanlara genelde pek öneremiyorum, fazlaca niş. Seri gittikçe kötüleşiyor demezdim ben. Ama halihazırda oldukça niş olan temaların üstüne daha da fazla gidiyor gibi zamanla. Yani başta belki entrika için büyülü büyüsüz dövüşler için disillusionment, hard determinizim, kötümserlik, delilik işlerine katlanan bir okur zamanla seriden soğuyabilir. Aksiyon azaldığı için değil de diğerleri arttığı için :roll_eyes:

Ama aksiyon sahneleri aşırı güzel burda, özellikle de büyülü dövüşler.

Yine de bence grimdarkın fantezinin gurmesi olan insanlar bence en azından ilk kitabı bir okuyup denemeli derim; türün benim denk geldiğim en özgün örneği olabilir çünkü.

2 Beğeni

Ben yeni bir seriye başladığım için katılamayacağım. Bu ay onunla geçer.

Raven’s Mark ve Manifest Delusions’ı okudum, konusu olursa takip ederim.

2 Beğeni

Beyond Redemtion diyorum ben de. Aslında ben kitaba başlamıştım bir ara sonra araya bir şeyler girdi kaldı öyle. Sonra dedim bunu @Pyrewrath hocamla nasılsa okuruz diye devam etmedim.

2 Beğeni

Yukarıda yazmıştım yine aynılarını yazayım hali hazırda @Pyrewrath ın yazdığı kitaplarda bildiğim merak ettiklerimdi.

1-

Kings of Paradise uzun zamandır merak ettiğim grimdarkın grimdark olduğu yegane serilerden diyorlar bunun için de

2-

Grey bastards SPFBO nun şu ana kadar en yüksek puanı alan kitabıymış(Goodreads puanı değil). Okuyanlar çok beğenmiş

3-

Aching God - Grimdark değil. Dark Fantasy diye geçiyordu
To save his only daughter, he must return to the place of his greatest trauma: the haunted Barrowlands. Along with a group of inexperienced companions and an old soldier, he must confront the dangers of the ancient and wicked Djao civilization. He has survived fell beasts, insidious traps, and deadly hazards before. But how can he contend with the malice of a bloodthirsty living god?

Bu seri için berserk-like diyorlar

2 Beğeni

Grey Bastards okudum ben. Fena değil.

4 Beğeni

Ben size uyacağım. Öneri sunacak kadar bilgi sahibi olduğumu düşünmüyorum. Tek şartım ebook formatı olsun :slight_smile:

2 Beğeni

3 kişi fikir belirtmemiş, aday yazarsanız önerilerinizi ankete eklerim arkadaşlar.

2 oy hakkımız var, en çok oyu alan kazanır.

Kitap Seçimi
  • Kings of Paradise
  • Beyond Redemption
  • The Grey Bastards
  • Aching God
  • Blackwing
0 oylayan

@aybukethewriter @isos81 @Nadalia @Paker106 @temren @Tilqi_Gin @Urahara @ESO @Jaehaerys @Lorien_archers @Srbs @W4YNE

@Epichan Kırmızı çizgim, ebooksuz olmaz. :slight_smile:

2 Beğeni

Kitapları araştırırken içim daraldı bir tık. :sweat_smile: Grimdark benlik değilmiş sanırım dedim. Beyond Redemption kazanırsa başlarım ancak sonunu getirebilir miyim söz veremiyorum. :dove:

2 Beğeni

Üstat etkinliğe katılasım geldi, ancak daha ben yukarıda patladım.

Alttaki resmini eklediğim seçeneklerin farkını bile bilmiyorum. High, low, grimdark falan.

Orda sıkıntı değil, cemaate katılırım ama sormak istediğim şu. Bu kitapları nasıl temin edeceğiz, pdf ten falan mı okuyorsunuz.

2 Beğeni