Bende de bu ve çiftli olandan var. İlk okumamı bundan yapmıştım. Şimdi çiftliden yaparım okursam. Maksat çeşit olsun. ![]()
Benim merak ettiğim ve daha hiç okumadığım bir yazar var. Onun kitabını beraber okuyabiliriz. Jo Nesbo’nun Harry Hole serisinden Yarasa adlı kitabı.
Yazarı okuyan varsa yorumlarını da paylaşırsa güzel olur. Bende bir yerden önerdiler oradan listeye eklemiştim.
Selamlar arkadaşlar. Mart ayı için hangi kitabı okumak istersiniz? Yazarsanız sevinirim. O kitapları 1-2 güne ankete koyacağım.
Not aldım hocam.
Resimli Adam Ray Bradbury yada Mevki Uygarlığı Robert Sheckley
Hocam elimde bir iki seri var onları halledebilirsem bende etkinliğe katılacağım.
Mayıs gibi Tchaikovsky yapalım
Mart için Sanderson etkinliğine davetliyim, o yüzden aday gösteremiyorum.
Benim Mart adayım Shogun olacak. Akşam anket açacağım arkadaşlar.
Selam arkadaşlar. Mart ayı için okuma etkinliği anketini açmış bulunmaktayım. Anket yarın akşam 21.00’da sona erecektir, bilginize ![]()
- Jo Nesbo - Yarasa
- Ray Bradbury - Resimli Adam
- Robert Sheckley - Mevki Uygarlığı
- James Clavell - Shogun
Resimli Adam yetim kalmasın diye oy verdim. Okuduğum güzel bir kitaptı.
Akşam 21.00’da anket kapanacak arkadaşlar, oy verelim lütfen ![]()

Oylama çıkmaza girsin diye Mevki Uygarlığına oy verdim, şimdi Melih düşünsün
Ben okudum bu arada güzel kitap
. Benim oyu boş oy sayabiliriz ![]()
Bu ay size katılamayacağım maalesef, yoğunluk çok.
Ben de katılmayacağım ama Resimli Adam dedim. ![]()
Mevki Uygarlığı’nı ben de okudum. BKK içindeki en iyi kitaplardan biri. Resimli Adam veya Shogun çıkarsa katılacağım. Jo Nesbo okumayı düşünmüyorum. Adaylardan elimde olmayan tek kitap o

Cevabı vermiş oldum
Şaka bir yana oylamaya sadece etkinliğe katılacak olanları eklerim sorun çözülür
Cidden sıkıntı, böyle olursa kura ile belirleriz kitabı, yapacak bir şey yok ![]()
İki tane daha Resimli Adam oyu bulursak sıkıntı kalmaz. ![]()
Bana fark etmez. İlk önce oylamayı bir gün uzatırım. O da olmadı oy değiştiren olmazsa, son dakika ben oy değiştiririm. Kilit adamım ![]()

Bozmuşsun zaten oylamayı, 29-29-28 olmuş. Benim oyumu cücük saymış
.
Benim oyumla senin oyun bir mi
Algoritmayı bozmuşsun, seni kaptana şikayet edeyim de hesabını ver ![]()
Anket yarın 21.00’a kadar uzatıldı. Eşitlik devam ederse skoru ben değiştireceğim ![]()
Heyecan olsun diye mi bekliyoruz ![]()