Eşitlik var ondan ya, yarın da sonuç eşit kalırsa yazı tura atacağım
Ben de tam eşitlik için resimli adama verdim. Yazı tura kurtarmaz artık.
Yarasa kitabı önde şu an
Tüh be! Ne güzel eğlenecektik.
Harry Hole’u merak ediyordum zaten, Storytel’de de varmış. Ben de bir ihtimal katılırım diye Yarasa’ya oy verdim.
Yarasa olursa ben de katılırım muhtemelen. Elimde var ve okumak için fırsat kolluyorum.
Kitap bende yok, umarım baskısı olan bir kitaptır da bulurum
Yarasa iyi oldu, diğerlerinden biri kazansa katılamayacaktım.
Arkadaşlar başlıyor muyuz bu etkinliğe? Elimdeki kitabı bitirdim, etkinlik tarihine de az kalmış. İptal değilse buna başlayayım
Fırtınaışığı’na başlamak için fırsat kolluyordum ben de, etkinlik olursa keyifle katılırım. Tabi önce Yarasa’yı bitirmek gerek.
Aa bunun tarihi gelmiş. Nedense nisan diye kalmış aklımda. Söz verdik, kesin başlarız da martın ortasına geldik. Ya Mart 15’te başlamak lazım ya da 1 Nisan’da.
İptal olmasın da ne zaman başlansa hemen katılırım.
Heheh etkinlik başlığını hafta sonu açarız diye sallanıyordum ama 15 i cumartesiymiş zaten Açayım başlığı, zaten sallana sallana okuruz tüm niyetlenenler bir ay içinde
. Başka kitaba başlamadım, bekledim bende.
@Lorien_archers @Gelu @Emre-e @Haplo @isos81 @Srbs @BiblofilYouTube @abkaen2 @kivoethe @okan @lordmorpheus @Lalo @tanjantafra
Buyurun dostlar, resmi startı verdik İşaretleyenimiz de baya çok olmuş bu arada valla bu sayıyı tahmin etmemiştim ilk başta
3-4 kişi anca oluruz diyordum. tarih anketini görmeyip etkinliği görünce gelenlerimiz de olur umarım.
Eyvallah. Ramazan girince okumalarımın çok gerisinde kaldım. Ters bir dönem. Ben katılamayacağım.
Geldim ben, Melih’i de katarız, adam ayda 25 kitap okuyor zaten.
Bu seriye, Sissoylu’yu okumadan başlayabilir miyiz?
Evet başlayabiliriz, iki seri birbirinin devamı değil. Ancak Sanderson’ın büyük evreni Cosmere in bir öğesi oldukları için kitaplar ilerleyince kesişmeler olacak. Bu seriye başlamak için bir engel teşkil etmiyor ama.
Sissoylu 7 kitabı da okudum ben, Fırtınaışığını henüz hiç okumadım ve iki serinin cosmere bağlantısını anca sissoylu 7 de görebildim O nedenle önce Fırtınaışığı ile başlamada bir sorun olacağını düşünmüyorum. Tabi bu seriyi okurken görüşürmü değiştirecek bir bağlantı çıkar mı onu da hep beraber göreceğiz
.