Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri

Eşitlik var ondan ya, yarın da sonuç eşit kalırsa yazı tura atacağım :grin:

Ben de tam eşitlik için resimli adama verdim. Yazı tura kurtarmaz artık. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Yarasa kitabı önde şu an :grin:

Tüh be! Ne güzel eğlenecektik. :grin:

1 Beğeni

Harry Hole’u merak ediyordum zaten, Storytel’de de varmış. Ben de bir ihtimal katılırım diye Yarasa’ya oy verdim.

1 Beğeni

Yarasa olursa ben de katılırım muhtemelen. Elimde var ve okumak için fırsat kolluyorum.

1 Beğeni

Kitap bende yok, umarım baskısı olan bir kitaptır da bulurum :sweat_smile:

21.00’a bekletmeye gerek kalmadı. Mart ayı etkinlik kitabımız;

Gazapizm - Yarasa

Adsız2

6 Beğeni

Yarasa iyi oldu, diğerlerinden biri kazansa katılamayacaktım.

1 Beğeni

Arkadaşlar başlıyor muyuz bu etkinliğe? Elimdeki kitabı bitirdim, etkinlik tarihine de az kalmış. İptal değilse buna başlayayım :slight_smile:

4 Beğeni

Fırtınaışığı’na başlamak için fırsat kolluyordum ben de, etkinlik olursa keyifle katılırım. Tabi önce Yarasa’yı bitirmek gerek. :slight_smile:

2 Beğeni

Aa bunun tarihi gelmiş. Nedense nisan diye kalmış aklımda. Söz verdik, kesin başlarız da martın ortasına geldik. Ya Mart 15’te başlamak lazım ya da 1 Nisan’da. :slight_smile:

3 Beğeni

İptal olmasın da ne zaman başlansa hemen katılırım.

1 Beğeni

Heheh etkinlik başlığını hafta sonu açarız diye sallanıyordum ama 15 i cumartesiymiş zaten :smile: Açayım başlığı, zaten sallana sallana okuruz tüm niyetlenenler bir ay içinde :smile: . Başka kitaba başlamadım, bekledim bende.

4 Beğeni

@Lorien_archers @Gelu @Emre-e @Haplo @isos81 @Srbs @BiblofilYouTube @abkaen2 @kivoethe @okan @lordmorpheus @Lalo @tanjantafra

Buyurun dostlar, resmi startı verdik :smile: İşaretleyenimiz de baya çok olmuş bu arada valla bu sayıyı tahmin etmemiştim ilk başta :face_holding_back_tears: 3-4 kişi anca oluruz diyordum. tarih anketini görmeyip etkinliği görünce gelenlerimiz de olur umarım.

13 Beğeni

Forumun etkinlik masterları gelmemiş :smiling_face_with_tear: @Pyrewrath @MelihAntepli

1 Beğeni

Eyvallah. Ramazan girince okumalarımın çok gerisinde kaldım. Ters bir dönem. Ben katılamayacağım.

1 Beğeni

Geldim ben, Melih’i de katarız, adam ayda 25 kitap okuyor zaten. :smiley:

1 Beğeni

Bu seriye, Sissoylu’yu okumadan başlayabilir miyiz?

1 Beğeni

Evet başlayabiliriz, iki seri birbirinin devamı değil. Ancak Sanderson’ın büyük evreni Cosmere in bir öğesi oldukları için kitaplar ilerleyince kesişmeler olacak. Bu seriye başlamak için bir engel teşkil etmiyor ama.

Sissoylu 7 kitabı da okudum ben, Fırtınaışığını henüz hiç okumadım ve iki serinin cosmere bağlantısını anca sissoylu 7 de görebildim :smile: O nedenle önce Fırtınaışığı ile başlamada bir sorun olacağını düşünmüyorum. Tabi bu seriyi okurken görüşürmü değiştirecek bir bağlantı çıkar mı onu da hep beraber göreceğiz :joy: .

3 Beğeni