Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri

Yazdığım listede elimde olmayan tek kitap buydu aslında :slight_smile:

1 Beğeni

Nisan etkinliği için önerilen kitaplarımız bunlar. Anket cumartesi akşam 20.00’da kapanacak :slight_smile:

• Kuğu Şarkısı - Robert McCammon
  • Dünyayı Değiştiren Kitap - Mark Lawrence
  • Mickey 7 - Edward Ashton
  • Gelecek Bakanlığı - Kim Stanley Robinson
  • Cennetin Kapıları - Adrian Tchaikovsky
0 oylayan

Nisan ayında yoğun olduğum için ve nispeten kolay bir okuma olacağı için Mickey 7’yi seçtim. Yoksa listede okumaya can attığım diğer kitaplardan birini seçerdim. :slight_smile:

2 Beğeni

Şimdilik diye eklemeyi unutmuşsun sanki hocam. :slight_smile: Migros’tan %40 indirimle almıştım, devam ediyordur belki.

@J.S Cennetin Kapıları’na oy kullanmak istiyorum ama daha Kralların Yolu var elimde, önümüzdeki 2-3 ayı alacak böyle giderse. :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

@Pyrewrath ben Mickey 7 dedim. Bi yandan HP okuyorum, bi yandan İBB’den okuduklarım var. Artı puzzle yapacağım, biraz yoğunum :sweat_smile:

2 Beğeni

O zaman Kuğu Şarkısı’na oy verip bütün düzeni altüst edecek bir ters köşe yap.

Mickey7, dünyayı değiştiren kitabı ele geçirmek için gelecek bakanlığına gidip kuğu şarkısını ele geçirmen ve cennetin kapılarının önünde tirat atarken çalman gerekiyor.

Destekçilerin (harcanabilir dostların): @justbookworld @J.S @annihilator

Gelecek Bakanlığı ajanları: tek başına birlik olan @Chaostheory

Kuğu Şarkısı’nı yazıp besteleyenler: @Lorien_archers ve @Erdal_01

Cennetin Kapıları gizli muhafızı: @Pyrewrath (doğmamış öfkesinden korkun)

Kitap hakkında henüz bir bilgi yok. Ne yazdığına dair bir bilgi de yok. Belki kitap yoktur. Müritlerini arayıp sormak gerekir.

5 Beğeni

İhtiyacım olan bir zamanda bol bol güldürdün hocam, teşekkür ederim. :heart: :slight_smile:

Gizli muhafız diyerek yerimi de sağlamlaştırmışsın aslında ama dur bakalım, anketler kapanmadan ortalığı karıştırıp oyunları bozacak hamle benden gelebilir. :smiling_imp:

@J.S Bir eksik bir fazla fark etmez aslında sana. :smiley:

2 Beğeni

İnce olursa işime gelir :joy:

1 Beğeni

536 sayfa, gayet ince bence. :smiley:

1 Beğeni

Cennetin Kapıları içinse buyrun ön okuma parçası efenim.

2 Beğeni

Gelecek Bakanlığı 'nı okuyun.:slight_smile: Çok iyi kitap.

2 Beğeni

Sende bizle oku kardeş ne var. Anca şunu okuyun de kaç :joy: Bu etkinlikte hangi kitap olursa sende varsın bunu böyle bil :kissing_heart:

:slight_smile:
Benim anket de olan okuyacağım iki kitap var, onları da yakın zaman önce okudum. Onlardan birisi seçilirse okumuş olduğum için tartışmalara katılırım.

1 Beğeni

Şu an Mickey 7 önde görünüyor. Okumuşsan tartışmalara katılırsın, okumamışsan bir yandan okur bir yandan tartışmalara katılırsın :joy:

Yalnız çok iyi pazarlık ediyorum kabul et :upside_down_face:

2 Beğeni

Nisan ayı etkinlik kitabımız belli oldu. Etkinlik 16 Nisan’dan 16 Mayıs’a kadar sürecek arkadaşlar.

mickey 7

8 Beğeni

Güzel oldu. Fazla yormayacak bir kitap.

2 Beğeni

Sipariş verelim bayram sonrası gelir.

1 Beğeni

Sipariş verecek arkadaşlar için Amazon’da 110 lira şu an kitap.

Ben kitaba para vermemek için iki kitabı da İngilizce okumuştum. Uzaktan takip ederim ama.

2 Beğeni

Mayıs ayı için hangi kitabın etkinliğini önerirsiniz, yazın arkadaşlar.

Benim adayım; Adrian Tchaikovsky - Cennet’in Kapıları.

Haziran kalmıştı aklımda, Mayıs mı olsun istiyorsun yine de?