Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri

Bu yazarı okumak bayağıdır aklımda benimde adayım budur.

1 Beğeni

Agota Kristof - Büyük Defter / Kanıt / Üçüncü Yalan

5 Beğeni

Haziran Kehanet Sanatı değil miydi :sweat_smile:

1 Beğeni

Kafa dalgın biraz, unutmuşum. :sweat_smile:

1 Beğeni

Fitzek’in yeni kitabı :grin:

2 Beğeni

Valla bende dalgınım bu aralar. Acaba Kehanet Sanatı değil de Cennet’in Kapıları mıydı diye tereddüde düştüydüm :joy:

1 Beğeni

Mayıs ayı okuma etkinliğine seçtiğimiz kitap neydi? Hatırlayamadım.

Mayıs belli değil daha, yarın anket açacağım.

Buraya atmayı unutmuşum.

Mayıs etkinliği için önerilen kitaplarımız bunlar. Anket pazar akşam 20.00’da kapanacak :slight_smile:

• Cennet’in Kapıları - Adrian Tchaikovsky
  • Büyük Defter/Kanıt/Üçüncü Yalan - Agota Kristof
  • Kesik - Sebastian Fitzek, Michael Tsokos
0 oylayan

Mayıs etkinliği kitabımız Büyük Defter - Agota Kristof olmuştur :slight_smile:

3 Beğeni

Kitabı ucuza baya insan almış :slight_smile: @periyodiknesriyat baya kişiyi etkilemişsin.

2 Beğeni

Cennetin Kapıları seçilmemiş olsa da yapalım etkinlik. Haziran’da da güçlü bir rakibe elenebilir ve sıra gelmeyebilir kitaba.

1 Beğeni

2 etkinlik açalım o zaman Mayıs’ta. Ben ikisine de katılırım :sweat_smile: Bana okunacak kitap olsun yeter :slightly_smiling_face:

Haziran da @Pyrewrath ile Kehanet Sanatı kitabının etkinliği olacak. Yine Haziranda da çift etkinlik olur gibi :slight_smile:

3 Beğeni

Ben Etik kitabının etkinliğine de katılacağım. Cennetin Kapılarını da başlatırsanız ona da katılırım. Tabi bunların hepsi zamanında biter mi bilmiyorum. Okuma hızım son zamanlarda düştü işten dolayı.

1 Beğeni

İkisini de okumak istiyorum, Etik etkinliği de var. Cennetin Kapıları ve zaman ayırabildiğim kadar da Etik, muhtemelen İngilizce okuyup günde 2 sayfa hızla ilerleyebileceğim :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Artık tek etkinlik Rıhtımı kesmiyor. 2-3 etkinlik ancak kesiyor :joy:

@Epichan hocam ben süre olarak 1 ay koyuyorum ama ona takılmasın kimse. Rahat rahat okuyup, istediğiniz zaman yorumlarsınız :slight_smile:

4 Beğeni

şu kitaba iyi bir etkinlik gider, sizler ne düşünüyorsunuz?

8 Beğeni

Bana uyar ama Mayıs ve Haziran ayını kapattık ( 2 etkinlik olacak bu aylar) :joy: Temmuz’a kadar çıkarsa onu Temmuz’a koyabiliriz :slight_smile:

Ekleme: Haziran da Kehanet Sanatı kitabının etkinliği var ama rıhtım yanında bu kitap da olsun derse ankette yapabiliriz. Onun dışında da yapılır elbette ama bende etkinliğe katılmak istediğim için böyle yazdım :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Yayınevi yetkilisi tarafından kitabın 2 hafta içerisinde satışa sunulacağı bilgisi geldi, öyle de olursa Mayıs’ın ilk haftalarına denk gelecek. Ayın ortası gibi de etkinlik yapılabilse harika olurdu. Mayıs ayı için şahsen Parlayan Sözler (etkinlik ile okunulacak) ve bu kitabı ayırmıştım kendime, bakalım çoğunluk ne der ona göre bir karar kılarız.

4 Beğeni