Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri

Mayıs takvimi; Büyük Defter - Agota Kristof, Cennetin Kapıları - Adrian Tchaikovsky etkinlikleri var. Bunun yanında 3.kitap bunu da yaparız ben okurum ama rıhtım okuyabilir mi onu bilmiyorum :grin: Benim bünye 3-4 kitaba alışkın.

4 Beğeni

Patlatırız bir etkinlik. Ama tecrübelerim diyor ki kitap çıkar çıkmaz alamıyoruz genelde hemen, okumak isteyenlerin kitabı edinmeleri birkaç ay sürüyor :smile: Genel gözlemim Amazon stoğuna düşüşü ile beraber alanlar artıyor :smile: .

9 Beğeni

Mayıs değil de Haziran da olabilir gibi. Zaten bugün 23 Nisan. Kitap daha çıkmadı, çıktı çıkacak derken 1 hafta, 10 gün geçer zaten. Sonra almak için insanlara süre vermek gerek yine. Bana bu etkinlik Mayıs değil de Haziran olabilir gibime geliyor. Kehanet Sanatı’nın yanına da iyi gider :joy:

4 Beğeni

Haziran 15 gibi yapabilirsek güzel olur, Kehanet Sanatı’nı da okumak istiyorum ben de.

@J.S Fantastiğe doyuyorum bu aralar. :smiley:

3 Beğeni

Gerçekten de doyuyoruz. Dünyayı Değiştiren Kitap, Tanrıların Öfkesi, Will of Many, Dragonbone Chair diye uzar gider bu liste. BK atağı yapması lazım yayınevlerinin acilen.

Bu arada geçen seni Bastion arıyordu.

3 Beğeni

Etkinlikli okumaları tek okumaktan çok daha fazla seviyorum. Kitaplara doyacağız :joy:

@Lorien_archers mis gibi hiç bitmeyecek etkinlik kitaplarımız var bu sayede, çok bereketli geçiyor bu aralar :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Mayıs için 2 etkinliğimiz var. Dileyen dilediğine, isterse ikisine birden katılabilir. Ben ikisine de katılıyorum :slightly_smiling_face: Bensiz bir etkinlik düşünülemez :joy:

3 Beğeni

Goodreads’e bakarken want to read’de Rascor Plains göz kırptıydı dün, boşa değilmiş sanırım. :slight_smile: Onu da okumak istiyorum da bu aralar herkes güzel eser atıyor üzerimize. Sen Bastion’u okumuş muydun? Çıkmış aklımdan. Okumadıysan aradan çıkar bir ara da 2.yi beraber okuruz yazın. okuduysan da devamını getiririz, İsmet de sahalara geri dönmüşe benziyor, güzel bir bk etkinliği de yakışır(House of Suns :drooling_face:).

2 Beğeni

Mayıs’ta 3 etkinlik var. Parlayan sözler, Büyük defter ve cennetin kapıları. Şahsen hepsine katılacak vaktim malesef yok. Parlayan Sözler ve Büyük deftere katılmaya çalışacağım.

2 Beğeni

House of Suns güzel olur. Yapalım bu etkinliği.

Bastion okumadım. Okursam 2. kitap için haber ederim.

2 Beğeni

Parlayan Sözler korsan bir etkinlik :joy:

İstediğine katıl hocam, bekleriz :slight_smile:

4 Beğeni

Yeni gelmedik Melih, geri geldik. :sunglasses: :slight_smile:

5 Beğeni

Etkinlik deyince akıllara kim gelir? Tabii ki ben gelirim. Bu etkinlikte yokum, konusunu da ben açmamışım. Demek ki Korsan bir etkinlik :rofl:

1 Beğeni

@SJack ve Değerli Rıhtım Sakinleri; Haziran ayında İsmet İnönü - Mehmet Ö. Alkan kitabının etkinliğini yapalım mı? Ona göre karar verelim ki duruma göre kendim etkinliksiz okuyacağım.

• Olur, yapalım.
  • Hayır, yapmayalım.
0 oylayan
1 Beğeni

Brandon Sanderson ile çakışırsa olmaz. :smiley:

1 Beğeni

Çakışsın daha iyi. Biri kurgu biri kurgu dışı olur, daha iyi olur sana :smile: Zaten 1 aydan fazla olur onun okuma süresi, kalın biraz.

2 Beğeni

Eh duruma göre bakarız o zaman. :slight_smile: Ama her türlü varım o kitaba. İyiyse 2000 sayfa olsa bile 1 aya kalmaz bitiririm.

2 Beğeni

İyi olacağını düşünüyorum bakalım, umarım yanılmam :slight_smile:

2 Beğeni

Gözden kaçmış olabilir. Şunu oylayalım arkadaşlar :blush:

2 Beğeni

Özer herkesten beklerdim ama senden beklemezdim. Bu gidişle forum dışı Ahmet ile yapacağız etkinliği :expressionless:

1 Beğeni