Öyle bir şey görmedim, hatta şimdi baktığımda banner da gözükmüyor. Yakında detayları açıklarlar muhtemelen.
Kargo firmaları kalitesi bölge bölge değişiyor hocam. Eganba ve Kırmızıkedi’de Kargoist ile çalışıyor. Bana bir sıkıntı yaşatmadılar şimdiye kadar.
O zaman biz İzmir olarak kaderimize yanalım
Ben de İstanbulda gram sorun yaşamadım Kargoist ile.Hatta evde bulamadıklarında diğer gün tekrar geldiler.
Şehir şehir hatta ilçe ilçe değişiyormuş kalite Bir ara bir yerlerde okudum ama hatırlamıyorum, belki burada bile okumuş olabilirim
Geçen ay bende kargoist le almıştım, hiç böyle bir şeyler olmadı. Sıkıntı şubede bence hocam, dur bir bakayım bende bulayım şu ekranı.
Sıkıntı sana gönderen şubede abi, Bornova’dan gelmiş bana. Ertesi gün teslim etmişler . Demek bu kargoist i o bölgelerde seçmemek lazım, şubeden şubeye değişiyor.
Gayet başarılı bir dağıtım
Hocam bu ne ya, maşallah diyelim Şube ile alakalı sanırım.
Tam 7.gün şükür teslim edebilmişler. Sizin orada çok tercih etmemek lazım hocam Bende varış noktasına geldiği anda hemen dağıtıma çıkıyor. Dağıtıma da çok geç çıkmış.
Dağıtıma çıktıktan 4 gün sonra elime geçti
Sorunlu olarak işaretledikleri sen misin acaba?
Kendilerinde bulmamak için sorunu bana yükledikleri kesin.
BKM’nin sitesi kafayı yedi. %50 ürünler sepette %38 görünüyor. Arada bir %50 görünse de fiyatlar %38’e göre görünüyor. Bu yetmiyor sepetime İthaki Korku Ajandası otomatik olarak ekleniyor.
45 liraymış
Ajandaya gerek yok elimize not alırız.
Eskiden ajanda mı vardı? normal müsvedde neyimize yetmiyor Bkm %50 kampanyası tam bitecek zamanı buldu. Ne güzel öğlen işteyken mutluydum tadım kaçtı biraz