BKMkitap.com Hakkında

Öyle bir şey görmedim, hatta şimdi baktığımda banner da gözükmüyor. Yakında detayları açıklarlar muhtemelen.

1 Beğeni

Kargo firmaları kalitesi bölge bölge değişiyor hocam. Eganba ve Kırmızıkedi’de Kargoist ile çalışıyor. Bana bir sıkıntı yaşatmadılar şimdiye kadar.

1 Beğeni

O zaman biz İzmir olarak kaderimize yanalım :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ben de İstanbulda gram sorun yaşamadım Kargoist ile.Hatta evde bulamadıklarında diğer gün tekrar geldiler.

1 Beğeni

Şehir şehir hatta ilçe ilçe değişiyormuş kalite :slightly_smiling_face: Bir ara bir yerlerde okudum ama hatırlamıyorum, belki burada bile okumuş olabilirim :sweat_smile:

2 Beğeni

Ali Ekspress’den alışveriş yapsam bu kadar detay dökümü olmazdı sanırım. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Geçen ay bende kargoist le almıştım, hiç böyle bir şeyler olmadı. Sıkıntı şubede bence hocam, dur bir bakayım bende bulayım şu ekranı.

1 Beğeni

Sıkıntı sana gönderen şubede abi, Bornova’dan gelmiş bana. Ertesi gün teslim etmişler :grinning_face_with_smiling_eyes:. Demek bu kargoist i o bölgelerde seçmemek lazım, şubeden şubeye değişiyor.

2 Beğeni

Gayet başarılı bir dağıtım :slight_smile:

1 Beğeni

Hocam bu ne ya, maşallah diyelim :sweat_smile: Şube ile alakalı sanırım.

1 Beğeni

Aklıma ilk bu geldi ne yalan söyleyeyim :rofl:

2 Beğeni

@MelihAntepli @Arcade Bizim mahallenin kedisine GPS taksam bu kadar konum bilgisi gelmez. :joy:

2 Beğeni

Tam 7.gün şükür teslim edebilmişler. Sizin orada çok tercih etmemek lazım hocam :smiley: Bende varış noktasına geldiği anda hemen dağıtıma çıkıyor. Dağıtıma da çok geç çıkmış.

1 Beğeni

Dağıtıma çıktıktan 4 gün sonra elime geçti :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Sorunlu olarak işaretledikleri sen misin acaba? :slight_smile:

1 Beğeni

Kendilerinde bulmamak için sorunu bana yükledikleri kesin. :slightly_smiling_face:

BKM’nin sitesi kafayı yedi. :smiley: %50 ürünler sepette %38 görünüyor. Arada bir %50 görünse de fiyatlar %38’e göre görünüyor. Bu yetmiyor sepetime İthaki Korku Ajandası otomatik olarak ekleniyor.

45 liraymış :scream:

2 Beğeni

Ajandaya gerek yok elimize not alırız. :joy:

3 Beğeni

Eskiden ajanda mı vardı? normal müsvedde neyimize yetmiyor :smiley: Bkm %50 kampanyası tam bitecek zamanı buldu. Ne güzel öğlen işteyken mutluydum tadım kaçtı biraz :sweat_smile:

1 Beğeni