BKMkitap.com Hakkında

Bu arada cidden geçen seneki bilimkurgu ajandasını gram kullanmadım, üstünde şuan oje falan sürüyorum. :joy_cat:

2 Beğeni

Ben de tam sipariş verecektim PC’yi açıp. Ama olmadı yine. :frowning:

1 Beğeni

40 yılda 1 BKM alışverişi yapacaktım, kargo beklemesini falan bile göze almıştım. Cuma yaparım diyordum yattı :expressionless:

2 Beğeni

Bkm indirimi kidegadan daha mı iyiydi? Kidegada çoğu yayınevinde %50 devam ediyor sanırım

1 Beğeni

Papara ile indirim yapabiliyorsunuz o yüzden %50 ile Papara gayet iyi oluyordu. :slight_smile:

Peki Kidega’da indiri… tamam tamam yapmıyorum. :grin:

3 Beğeni

Bu bir otomatik mesajdır. Lütfen yanıt vermeyiniz.

Kidega indirim kodu maalesef yoktur.

4 Beğeni

Hee, şimdi anlaşıldı mesele :slight_smile: Bende papara mapara olmadığı için uzak kalmışım olaya, Bkm normal indirim diye düşünüyordum.

1 Beğeni

Hakan hocadan rica et, foruma girince “Kayıp Rıhtım’ı Google Haberler’de takip etmek için tıklayın!” yazıyor ya onun devamı olarak “ayrıca kidega indirim kodu yoktur. Lütfen sormayınız!” yazsın :grinning:

2 Beğeni

Bu aralar hızlanmışlar. Geçen benim siparişimi 3 günde gönderdiler, şaşırdım bende.

1 Beğeni

Ama bu daha hayırlı, bireysel emeklilik gibi gün sonunda daha çok tatmin edecek bir noktaya varıyor…

Şakası bir yana, görüyorum ki aramızda hâlâ Google News’de bizi takip etmeyenler var. Herkeste bir gmail adresi vardır muhtemelen, tek yapacağınız Takip Et butonuna tıklamak :heart: Özellikle haberlerimizin daha da ön plana çıkması adına bizden bu desteği esirgemezsiniz, değil mi? Rıhtım Kamarası’nda da ayrıca yazacağım. Bence bunu meme haline getirebiliriz…

Son olara bağlantıyı da paylaşalım:

4 Beğeni

Son siparişimde BKM bir şeyler deniyor sanırım. Ray Bradbury’nin Topraktan Dönenler kitabının baskısı yok diye iptal edildiğini gördüm dün. Bugün de daha önce tedarik edilen Semenderlerle Savaş kitabı tedarik bekleniyor olarak değiştirilmiş.

Hasarlı Kitap değişimi için bu sitede nasıl bir yol izlemek gerekli? Müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün olmuyor, WhatsApp hatlarına da yazdığımız halde bakmıyorlar. Muhatap bulmak imkansıza yakın gibi anladığım kadarıyla.

WhatsApp hattı yoğunluktan dolayı bazen ilgilenemiyor bu yüzden belirli aralıklarla spam yapmak gerekiyor. Bana en geç 8 saat içinde geri dönüş sağladılar.

1 Beğeni

4 gün içinde 7 kitabı hiçbir iptal olmadan temin edip kargoya verdiler ben de gerçekten şaşkınım bu sefer normalde 2 hafta beklemeyi göze alırdım.

Bir kere sipariş verdim problem yaşamadım.

O hoş geldin kargosudur. :joy:

2 Beğeni

:joy: İlk ve son oldu o zaman.

Genç okurları hep böyle ağlarına düşürüyorlar. Böyle böyle bir bakmışsın batağa saplanmış son.

4 Beğeni