Ben de bekliyorum. Ayın 9’da verdim siparişi. Bakalım gelecek inşallah.
5 kasımda sipariş verdim. Bir kitap iptal edildi. Diğerleri bugün geldi. İkisinin arka kapağı biraz kirliydi. Sildim çıktılar, tertemiz oldular. Diğerlerinde hasar, kir, yırtılma vs. yok. Şükür BKM maceramızı tamamladık. Ben daha öncede sipariş verdim. Hiç sorun yaşamadım. Sadece bu defa geç kargoya verildi. Yorumları görünce korkmuştum doğrusu.
7 Kasım’da verdiğim 8 kitaplık siparişi hala bekliyorum. Bugün üç tanesinin iptal olduğuna dair mail aldım. Diğer üç tanesi birkaç gün önce tedarik edilmişti. Kalan ikisi hala tedarik bekleniyor durumunda. 6 yıl sonra bir şans vereyim dedim pişman oldum. Amazon’dan şaşmamak gerek.
BKM belli bir tarihten sonraki siparişleri için tedarik süresini oldukça uzatmış durumda. Müşteri hizmetleri ile konuştuğumuzda sürecin 9 iş gününü bulabileceğini ancak kimi kitapların biz istemezsek iptal edilmeyeceği ile ilgili bilgi aldım.
Tam da o saatten sonra ortadaki tüm siparişleri iptal edip Kitapsepeti sitesine taşıdım. Çünkü indirim oranları aynıydı ve kitaplar jilet gibi geliyordu. Taşıdığım bütün kitaplar elime ulaştı ve siparişleri (altını çiziyorum indirim kodu kullanmadan) oradan veriyorum. Amazon abimizle yarışamasa da tedarikte sorun yaşanmayan bir yer.
Ya arkadaşlar burada sormak durumunda kaldım kusura bakmayın,BKMden aldığım kitapların hasarlı olanlarını iade etmek istiyorum. Whatsapp numaralarından 2 gündür yazıyorum ancak cevap yok. Direk olarak hasarlı kitapları kargoya verip göndermeye karar verdim adreslerine. Hangi kargo şirketine vermem gerekiyor ve eklemem gereken not vs. var mı kısa bi bilgilendirme süper olur.
Bildiğim kadarıyla BKM bu şekilde kabul etmiyor. Yanılmıyorsam size whatsapptan bir kod verecekler, ona göre gönderim yapacaksınız. Ne yazık ki Bkm’den sipariş vermenin sonuçları bunlar. Ben en son 1,5 sene önce sipariş vermiştim, süreç bu şekilde işliyordu. Eğer değişmişse bilen arkadaşlar mutlaka yazacaktır.
Bkm tamamen kumar, 5 siparişte yaklaşık 4500 TL sipariş vermişimdir. Siparişlerin 4 tane gayet iyiyken, 1 tanesinde Çehov’un Alfadan çıkan külliyatı rezil haldeydi. Resmen iade olacak kitapları indirim adı altında sattılar. İadeyle uğraşmak istemedim.
Geçen seneki görüşmelerime baktım. İki defa yazmışım, ikisinde de farklı bir kod vermişler ‘w’ ile başlayan. Değişim-iade formunu doldururken o kodu da yazıyorsunuz. Formsuz gönderiyi ne yaparlar bilmiyorum. Kargo şirketi için de Bkm müşteri numarası gerekiyor, direkt Bkm’ye gidecek demek yeterli olmaz büyük ihtimal.
Çok teşekkür ederim
Cuma mesai sonrası yazdıysanız cevap gelmeyebilir. Benim de set hâlinde aldığım kitapların içinden iki eksik çıkmıştı, pazartesi mesai başlangıcında yazmışlardı.
Arada sipariş verdiğim aklıma geliyor girip bakıyorum hâlâ 1 kitap için 9 kitabı bekletiyorlar. Ne iptal ediyorlar ne gönderiyorlar.
Siparişin üzerinden geçen gün sayısı: 16
Müşteri hizmetlerini arayın, tedarik olmayan o kitabı iptal edin, diğer kitaplar bugün yola çıkar.
Bugün 14. gün. Sonunda geldi kitaplar. Hasar yok sevindim ama bir daha kullanmam. Bekleme süresi çok uzun stoksuz çalışmaları kötü.
Benim 4 kitap kaldı tedarikte. 9 Kasımda sipariş vermiştim. 3 kitap iptal oldu. Herhalde birkaç güne kalanları da bulamazlarsa iptal edip verirler kargoya diye düşünüyorum.
BKM kitap sürpriz yumurta çikolatalar gibi. Ne çıkacağı belli değil. 9 tane sipariş veriyorsun 5 i iptal oluyor sen belki bir seri için alıyorsun, başka yer daha cazip olacak kalanları yolliyim mi diye sormuyor bile…Direkt yolluyor!
Gelen 5 i nasıl çıkacak o da ayrı bir konu… 4 kitap çıkabilir. 5 çıkar yarışı yırtık, ezik olabilir… 1 i senin değil başkasının siparişi olabilir. Tam bir şans oyunu…
Daha akıntı, sızıntı yapmayan kitapları bile doğru düzgün paketleyemeyen BKM; şampuan, çay falan satmaya başlamış.
Kapıda ödeme seçeneği ile Kargoist adında taşıyıcı bir firma ile çalışıyorlar. Ayın 3’ünde İstanbul’dan kargo firmasına teslim edilen ürünüm bugün oldu hala elime ulaşmadı.
Sistemden baktığımda 3 gündür dağıtıma çıkıyor ve her seferinde akşamları sorunlu notu düşülerek şubeye geri gidiyor.
Alışveriş yapacak arkadaşların özellikle kargo firmasına dikkat etmesini öneririm.
Son olarak hem BKM yi hem kargoist’i bugün arayarak gün içinde gelmedikleri taktirde yarın gelse bile paketi geri çevireceğimi belirttim.
Rezillik diz boyu. Daha önce de bu kargo firması şikayetleri duyuyordum. Her alışverişte acaba bu kargo firmasını kullansam mı diye düşünürken bu uyarı güzel oldu.
Kesinlikle tavsiye etmem dostum. Akşamüstü aldığımız ürünü ertesi sabah 10’da teslim eden bir sistemin kurulduğu ülkede bu kadar hızlı bir hizmet beklemiyor olmamıza rağmen bu kadar ciddiyetsiz bir işleyiş insanı sinir ediyor.
Neden? İstegelsin ile mi anlaşmışlar acaba