BKMkitap.com Hakkında

Siparişleri ortalama kaç günde ulaştırdıklarını söylemeleri gereken en önemli veriyi koymayı unutmuşlar :joy:. Şunun yarısı sipariş durumu kontrol etmekle geçiyordur kesin;

2 Beğeni

10 gün Azrail Koşuyor için beklettikten sonra dün mail attım, hemen “tedarik siparişi verildi” diye güncellediler ve bugün de tedarik edemedip diyip bana sormadan Azrail Koşuyor’u iptal edip diğer kitapları kargolamışlar.
Yorum yapmıyorum yoksa ağzımı bozacağım :grin:

BKM’nin arama kısmı bende uzun süredir bozuk. Hangi kitabı aratırsam aratayım ürün bulunamadı diyor. Yaşayan var mı?

1 Beğeni

Ben uzun süredir bunu düzeltmeleri için iletişim kuruyorum BKM Kitap’la ama aylardır böyle durum. Ve bunu çözmenin tek yolu ana sayfaya gidip istediğim sonucu bulana kadar aramayı denemek veya doğrudan google girip kitabın adı bkm kitap yazmak oluyor.

Forumda kitap satış siteleri diye bir başlık var, tavsiyemdir alışveriş yapmadan önce bence diğer sitelere de bir göz atın derim. Yanlış hatırlamıyorsam 20 civarı farklı kitap satış sitesi var fakat forumda en çok şikayet edilen site bkmkitap olmuş. Aramızda olan geçmişten gelen bir ticari iş ilişkisi olduğu için herkese eğer test kitabı-kaynak kitap alacaksanız bkmkitap’ı tercih edin derim. Haricinde okumak için kitap arıyorsanız diğer siteleri gözden geçirin bence. 2020-2021 senesi içerisinde bkm 2nci şubesini açtı, tonlarca eleman alımı yaptılar, daha sonra akıllı sisteme geçtiler, sistem patladı tekrar insan gücüne dönelim derken bir ara bocaladılar. Şu an eski sistem devam ediyorlar fakat depoları inanılmaz derecede karışık. Raf düzeninden habersiz 20li yaşlarında bir çok elemanları var bu yüzden aranılan kitabı tek seferde bulamıyorlar siparişler bu yüzden gecikiyor…

3 Beğeni

Benim ikidir üst üste verdiğim siparişler de bir kitap iptal oluyor. İptal olan kitapları hala sipariş verebiliyorsunuz. Anlamadım bu işi. Bir aralar çok iyiydi. Üstteki sebepten dolayı, böyle oldu sanırım. Hatta bizde arkadaş grubuyla bir iş görüşmesine gitmiştik BKM’de. Genç kişiler arıyorlardı.

1 Beğeni

Papara kampanyası devam ediyor mu acaba BKM’de?

Uygulamada bitmiş gözüküyor.

1 Beğeni

Stok takibinde sorun olduğu için sürekli sipariş veriliyordur. Stok olmayan ürün normalde ön siparişe düşmesi gerekir, depodaki arkadaşlar zaten stokta olmadığını ve tedarik edilmediğini bildiği için iptale düşüyordur. Dediğim gibi, diğer alternatif sitelere göz atmakta fayda var

1 Beğeni

Az önce siteden alışveriş yaptım. Fakat şöyle bir sorun oldu. Yaptığım alışveriş Siparişlerim kısmında görünmüyor. Daha önce benzer bir sorun yaşayan oldu mu?

mailine fatura geldiyse bir sorun yok demektir aynı sorunu yaşamıştım arada görünmemezlik yapıyor

Yanlış bilmiyorsam kitaplar kargoya verildiğinde fatura gönderiliyor. Neyse zaten kapıda ödeme ile almıştım. :slight_smile:

BKM den pokusu da kullanarak 100 TL tutarinda kitaplar aldım. Bu kitaplardan birisi temin edilemediğinden , toplam tutar 90 TL 'ye düştü.pokus’un 100 TL üstü şartı var. Bu durumda pokustan sağladığım yüzde 25 avantajı ortadan kalkıyor mu? Tecrübe eden var mı?

1 Beğeni

Geçen ay bana 50 tl iade geldi 200 tl için, Azrail Koşuyor 'u temin edemeyip iptal etmişlerdi ama %25 iadesini aldım.

1 Beğeni

Bilgi için teşekkür ederim. İptal edilen ürünün bile yüzde 25’ini ilan etmişler🙂.

1 Beğeni

Böyle bir problem varsa çözecek olan yine firmanın kendisidir. Madem böyle eksikleri varsa ikinci şube açmakla uğraşacaklarına gidip diğer firmalar bu işi nasıl yapıyor, stok yönetimi nasıl yapılır danışmanlık alsınlar, personelini eğitsinler. Bu kadar insan neden mağdur oluyor yıllardır? 2019’dan beri verdiğim hiçbir siparişi problem yaşamadan tamamlayamadım. Ya haftalarca bekletir, ya siparişi iptal eder, ya hasarlı, kirli kitap gönderir. O nedenle artık bu firma ucuz olsa da tercih etmeme kararı aldım. Siteyi açıp acaba burada kaç liraymış diye bile bakmıyorum. Kimseye de tavsiye etmiyorum.

1 Beğeni

Bu aralar BKM’den verdiğim siparişlerde hep birkaç ürün stok durumundan dolayı iptal ediliyor. Sanırım stok konusunda bir problem yaşıyorlar. Bu durum çözülene kadar kendilerinden alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

1 Beğeni

Keşke bu mesajınızı vaktinde görebilseydim :smiling_face_with_tear:
6’sında Pokus ile 100 liralık alışveriş yaptım ama içinden iki kitap iptal ettiler ben de bütün siparişi iptal ettim, cashback gelmez diye. Param iade oldu ama iade olan para ile sipariş veremiyorum şimdi de. Provizyon alınamıyor hatası veriyor BKM 5 gündür…

1 Beğeni

Belki geçici bir hatadır, ben o 50 tl iadenin üzerine 150 tl ekleyip tekrar 200 tllik sipariş verdim bende problem olmadı.

1 Beğeni

Ne zamandı verdiğiniz sipariş? Pokus tekrar aradı az önce, BKM tarafında CAVV problemi var o yüzden olmuyor BKM ye bildirin dedi. Sabah BKM ile zaten konuştum sorun sizde diyorlar dememe rağmen. İki kez Pokusla konuştum, İkinci kez daha BKM ile konuşucam artık olmazsa çekerim tüm paramı ya. Ablam üzerine de Pokus hesabı açtım onda da olmadı ama benden başka bu sorunu alan var mı dediğimde böyle bi bilgi yok elimizde diyorlar.