Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Yüzde 87 küsur ve 200 saat üzeri ile oyunu bitirmiştim. Meydan okumaları pek yapmadım.

Ben az sayıda oyunu uzun süreler oynuyorum, RDR2 ile 5-6 ay zaman geçiririm gibi geliyor bana. :slight_smile:

1 Beğeni

Divinity oynayın isterseniz önce, fikir verebilir. Durdurup komut verme olayı eskiden hoş gelse de yeni sistem stratejik derinlik sağlıyor. Taktiksel seçeneklere sahipsiniz ve bunları güzelce planladığınızda dövüşler -bence- çok daha eğlenceli ve tatmin edici bir hale geliyor.

Baldur’s Gate 3’ün türkçe dil desteği nasıl olmuş acaba.

Divinity oyununu rts sanıp almıştım. İki gün oynayamadım. İnan nefret ediyorum tbs den. İlk iki oyun zaten tbs. Neden feğiştirirsin ki tarzını. Of of.

Baldurs Gate 3’e ön sipariş verip alanlar oyunu yüklemeden önce ayarlardan bedava Deluxe yükseltmesini de seçsin. Yaklaşık 4 GB daha indirme yapıyor.

Bu arada oyun beklentimin çok üstünde çıktı. Türkçe çevirisi de gayet iyi. Yetişkinlere özel ömürlük oyun olmuş. Dün karakter yaratma ekranında kayboldum. İnanılmaz detaylı bir karakter yaratma ekranı yok ama sınıf seçme, ırk seçme görünüştü sesti vücut yapısıydı derken saatler akıp gidiyor.

3 Beğeni

Ufak bir soru. Dün yükleyip karakter ekranına bakarken subclassların olmadığını fark edince baya bir suratım asılmıştı. Sonra biraz netten bakınca sonradan açıldıkları yazıyordu bu doğru mu? Bazı classlarda subclasslar baştan vardı. Barbarian druid vb hiçbirisi yoktu.
@alper rdr2 de o tarz gizemlerin neredeyse hiçbirisi bir yere ulaşmıyor. Belki de yüzde doksanı sadece var olmak için var.

Evden çıkmadan direkt yükle demiştim. Eve gidince bunu atlamayayım.

Aslında bir - iki tanesini buldum. Parçalanmış, asılmış cesetler vardı, kesik kafalardaki haritalar ile katili bulup şerife götürdüm.

Bu heykelleri epeyce uğraşıp şansa çözdüm ama tekrar yap desen tam emin değilim sıralamasından. :slight_smile: Heykellerin üzerinde çubuk /düğme gibi bir şey var, onları itince ortada olan heykelden 3 altın külçe çıkıyor.

Hobbit evi gibi olan ev hakkında henüz fikrim yok.

Yok bende direkt vardı. Her şeyi seçebiliyorum.

Onun sebebi hala tam sürüm olmaması olabilir mi? Benim bildiğim tam sürüm oynayabilmek için Early Access de oynadıysanız bütün savelerinizi vb. sildikten sonra yüklemeniz gerekiyor. Yoksa tam sürüme geçmiyor. Tam sürüm 120 küsür GB civarındaydı. Ben dün o kadar indirdim. Steam içinde guide da vardı. Oradan daha detaylı bakabilirsiniz.

İnstagram’da takip ettiğim birden fazla oyun hesabı var. Şu an hatırlamıyorum ama bunlardan bir tanesi geçen ay RDR 2 easter egg video serisi yapmıştı. İşte haritanın şurasına giderseniz şu oluyor diye. Biraz kurcalayım hesabımı, bulursam link atayım.

Ekleme: Buldum

Aynı hesapta daha çok detay videosu mevcut. Emeğe saygı +rep

2 Beğeni

Kendim arayıp bulunca daha keyifli oluyor. :slight_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. fextralife’tan baktım druid fighter ranger vb bazı classlarda seviye atladıktan sonra subclass seçimi yapılıyormuş bende göremeyince şaşırmıştım. Artık oyuna başlayabilirim. İyi oyunlar :slight_smile:

1 Beğeni

İlk oyundan beri Borderlands hayranıyım. Buna rağmen Borderlands 3 hiç sarmamıştı. Bugünlerde canım çekti ben de Borderlands: Tiny Tina’s Wonderland denemeye karar verdim. Looter shooter tarzı D&D’yi andıran bir oyun. Şimdilik fena değil, vakit öldürtüyor.

5 Beğeni

Yeni başladım sayılır, konusu ilginç geldi. Dağlardaki omurga gibi şeylerin altından bir şey çıkacak ama ne :grin:

8 Beğeni

Hikayesi çok sağlam bir oyun. Gizem gittikçe daha çok sarıyor benim favorilerimden :smiley: PS4 ve Pc de birer kez bitirdim.

1 Beğeni

Gizem konusuna katılıyorum. Önceden ne oldu da bu hale gelmişler diye düşündürüyor. Oyunda bir teyze çocuklara hikaye anlatırken biraz çıtlattı ve daha çok merak ettim :sweat_smile:

1 Beğeni

Yayınıza kuvvet iyi oyunlar :smiley:

1 Beğeni

csgo

Hiç sıkılmadan oynadığım tek oyun.

2 Beğeni

Hikayesi harika olan ama oynanışı çok tırt olan bir oyun. Öyleki oyunda düşmanlarla savaşmamak için onlardan kaçıyordum. O derece kötü. Hatta son 2 bossu kolayda geçmiştim, uğraşmamak için.

1 Beğeni