Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Hocam konsol PS2 oyunları da mı oynatıyor? Vay be, nostaljinin ötesindeymiş sanki. :joy: God of War falan da oynayabiliyorsak inanılmaz bir şey bu ya. Şey… Konsolun linki var mı acaba? :joy:

2 Beğeni

Valla PS2 konusunda tam sınırda gibi duruyor. Biraz cebelleşip ayarları kurcalayınca oynanıyor şu ana kadar denediğim oyunlar. Azıcık daha güçlü olsa baş ağrıtmadan oynatacak gibi duruyor ama gücü yetmiyor da denemez gibi. God of War denemedim ben henüz ama insanlar oynanıyor diyor. Ben mümkün olduğunca ps2 oyunlarının gamecube versiyonlarını oynuyorum hocam yormadan çalışıyorlar genelde.

Aletin sitesi şurda hocam.

2 Beğeni

Tails Of Iron’a başladım. Pek bir beklentim yoktu ama çok beğendim. Hollow Knight tarzında bayağı zorlayıcı bir oynanışa sahip bir souls-vania oyunu. Özellikle görsellerini çok beğendim. Hikaye işleşi de oldukça güzel. Bildiğim kadarıyla 2. oyunu da bu sene geliyor.

4 Beğeni

Hades 2’yi herkes oynayınca ben de 1’den başlayayım dedim. Daha ilk bossta (Meg) takılı kaldım :smile:

7 Beğeni

Ben başlarda ilk kattaki odaların birinde paket oluyordum :smiley:

2 Beğeni

Valla bunu duyduğuma sevindim biraz motivasyon oldu :smile: Hafif sinirlenmiştim :smile:

2 Beğeni

Pes etmek yok. Git gud. :joy:

3 Beğeni

Meg’i yendim ama kat çıkınca tekrar öldüm. Böyle olunca baştan başlayıp Meg’i bir daha mı yenmem gerekiyor ? Böyle olursa bitiremem ben bu oyunu :smile:

2 Beğeni

Sürekli en baştan en sona gidiyorsun. Ama bu arada da kaynak toplayarak grind yaptırıyor sana. O kaynakları da karakteri geliştirmek için harcıyorsun. Zamanla o kadar elin alışıyor ve karakterin de bir oranda güçlendiği için çok rahatlıkla tıkır tıkır geçiyorsun. :grin:

Karakterlere nektar vererek sevgi bağını güçlendirebilirsin. Onların charmları oluyor her kullanımda gelişiyorlar. Şu üstünde saldırılarımızı denediğimiz elemandan diş alabilirsin o bir kere canlanma veriyor olması lazım. Bu tarz şeylerle ilerlemeni arttırabilirsin. :sweat_smile:

3 Beğeni

Teşekkür ederim açıklayıcı oldu. Biraz gözümde büyüdü ama çok sardığı için devam :smile:

2 Beğeni

Due boon yapmaya gayret göster. Bazen öyle skiller denk geliyor ki oyun resmen hızlıca bitir diye kıyak çektim diyor. :grin:

3 Beğeni

Daha önce botw hakkında bir şeyler yazmıştım, 110 saatin sonunda Totk hakkında da bir kaç şey yazayim dedim. İlk oyunun haritası gerçekten çok iyiydi, boş gezerken bile onlarca macera yaşayabiliyordunuz ancak ikinci oyun aynı haritayı daha da geliştirmiş, dünya daha da canlı ve dolu, onlarca mağara var, çok iyi bosslar eklenmiş. o kadar saatin sonunda hala açmadığım 4 bölge var bunun büyük bir sebebi dephts ve gökyüzü adaları tabii, yeryüzü büyüklüğünde bir de yeraltı dünyası var, tamamen dolu diyemem ama olması bile büyük iş, oyunun başlarında verdiği gerginlik çok güzel. Ayrıca onlarca gökyüzü adası var, bunlara ulaşmaya çabalamak güzel, oyunun asıl yeniliği Link’in yeteneklerini bunlara ulaşmak için kullandım daha çok. Başta biraz garipsedim diğer oyunun yeteneklerine alışık olunca ama yeni güçlerin oyuna ekledikleri bambaşka bir deneyim sağlıyor. Herkesin deneyimlemesi gereken çok iyi bir oyun.

7 Beğeni

Bu oyunun seslendirmesi o kadar kötü ki meme olmuş durumda. Dracula 'nın "What is a man but a miserable pile of secrets? " repliği özellikle meşhur.

3 Beğeni

Yıllık izne falan mı çıktın hocam. Döktürmüşsün. Oyunlar çok iyi Zelda apayrı bir şey gerçekten. Bu arada yeni konsolun haberi de geldi 2025 te gelecek gibi gözüküyor.

1 Beğeni

Aynen hocam ben de duymuştum ama oynayınca aynelyakîn mertebesinde idrak ettim mevzuyu, oyunun daha ilk dakikasında yüzüme bir tokat gibi vurdu :sweat_smile:

Operasyonel nedenlerden ötürü (eşim PC’ye çöktü) Dota oynayamıyorum hocam, diğer oyunlara daha fazla vakit kalıyor hahahaha.

Aynen hocam heyecanla bekliyoruz. Şimdi bir de 3d Mario yaparlar kesin onunla çıkar. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler :heart:

3 Beğeni

capsule_616x353

Arada Hades’e ara verip rahatlamak için oynuyorum. Keyifli, muhtemelen ikinci oyunu da oynarım.

4 Beğeni

Bakalım övüldüğü kadar var mıymış göreceğiz.

6 Beğeni

Ori 2’de bile nereye gideceğimi bulamayıp, sıkılıp çıkmıştım ama bu oyun aktı gitti valla.

Orijinal oyunu kaç kere başlayıp ilerleyemeden bırakmıştım sebepsiz. Remaster ile bitirmek nasipmiş başlayalım bakalım.

8 Beğeni

Dün az biraz oynayabildim. Diski aldım ama ne yapacağımı çözemedim. Bugün biraz üstüne gideceğim. :sweat_smile:

1 Beğeni

@geraltofrivia hocam doğru söylüyor oyunlar kitaplardan sonra geçiyor ama bence üç oyunu da oynayın. (Eğer ki ben yorumu atana kadar başlayıp bitirmediyseniz tabii :smiley: ) Şöyle ki bence üç oyunun da hikayesi çok iyi ama özellikle ikinci oyun serideki favori hikayem. İlk oyun ise kitap atmosferini en iyi veren oyun kitap sonrası evreni tanımak için gerekli. Üçüncü oyunda ilk oyundan göndermeler bile var. Şahsi önerim birden başlayın, geçenlerde tekrar başladım ve grafik takıntınız yoksa hala çok iyi. Daha hızlı oynamak için mod kurup karakterinizi çabuk geliştirebilirsiniz. @Tilqi_Gin dediği gibi İkinci oyun sırıtmayacaktır zaten, onu özellikle hikayesi için oynamalısınız bence. Üçüncü oyun ile çok bağlantılı. Üçüncü oyun ise hem en uzun hem de en kişisel Witcher hikayesi ilk iki oyunun kurduğu evrenin üzerinden devam etse de bu sefer Geralt politikadan çok kendi amaçlarıyla ilgileniyor. Sonuç alarak tavsiyem üçlemeye de göz atmanız :smiley: İyi oyunlar.

4 Beğeni