Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Oyun bittikten sonra, yavaş yavaş onları da bitireceğim. CDPR’ın dlc yapmakta çok iyi olduğunu duydum. O kısımları da çok övüyorlar, mutlaka dlc leri de bitiririm.

3 Beğeni

Gameplay olarak ilk oyunun üstüne pek bir şey koyamamış. Senaryo da bence çok kötü bir şekilde ilerliyor. Goty alması pek olası gözükmüyor. Silksong ya da Expedition 33 alır bence.

1 Beğeni

X-Com 2’ yi yükleyeyim dedim ama aradan 1 saat + geçmesine rağmen hala %1’ de olduğunu görünce iptal ettim. 35 GB beklenmez. Başka bir gün daha erken saatlerde başlarım herhalde. :slight_smile:

1 Beğeni

Benim çok sevdiğim bir oyundur birde war of the chosen olmasi lazim dlc si o da cok iyidir. Oyuna modlama da yapılıyor çeşitlilik artıyor. İndirme konusunda neden öyle oldu acaba anlamadım.

2 Beğeni

Ubuntu üzerinde Heroic Game Launcher ile indirmeye/kurmaya çalışıyorum. Belki o yüzdendir.

2 Beğeni

2 senedir denuvonun kaldırılmasını bekliyordum. 20 dolara indirimde görünce alayım dedim. Pandemiden beri parayla oyun almamıştım. 3 gün rüyalarımda düşünüyorum, bir oyuna 1000 lira verilir mi diye.

6 Beğeni

Dün itibari ile oyunu bitirdim. Baktığımda geçen hafta boyunca 65 saat gameplay sürem var.

Arkadaş seni kimler yaptı, nasıl bir oyunsun sen. Normalde çok sevdiğim bir oyunu bile 2-3 saat oynasam sonrasında kapatıp başka şeylere yönelirdim. Bu oyunu oynadığım süre boyunca ya uykum geldiyse gece saatinde, yada dışarıda bir işim varsa evden çıkmak için kapattım. Onun dışında oyun kesintisiz aktı.

Tsushima’yı iki kez platinlemiş olarak bu oyuna karşı ön yargılarım, çekingenliğim vardı. Umarım ilk oyunun büyüsüne haksızlık edilmez, çıtayı düşürmezler diyordum.

Arkadaş adamlar öyle bir oyun yapmış ki ilk oyun bunun yanında yavrusu gibi kalmış. O kadar güzel bir harita üzerinde o kadar harika yan görevler ve geliştirmeler donatmışlar ki oyuna başladıktan sonra ana hikayeye dalmam 40-45 saat sürdü. Turuncu sitede oyunun başlığında da oyuncuların ortak görüşü bu yönde. Oyun sizi yanlara öyle bir çekiyor ki ana hikayeye başlamaya fırsat ve istek bulamıyorsunuz. Dur yaa şuna da bakayım, şunu da yapayım diye diye saatler geçti.

Claire Obscure henüz oynamadım ama şu an Yotei benim gözümde GOTY kat kat hakediyor.

Tsushima çıktıktan bir süre sonra İki Adası olarak harika ve büyük bir dlc almıştı. Umarım bu oyunu da ileride güzel ve doyurucu bir dlc ile taçlandırırlar.

Platin için tek kupam kalmıştı. Onu da bu akşam halledip oyunun hakkını veriyorum.

15 Beğeni

Ori Will of the Wisps’i oynuyorum.

Bu oyun da sanat tasarımı ve gameplay konusunda ilk oyun gibi muazzam bir iş çıkarmış. İlk oyun %99 oranında platforming üzerine kuruluydu. Öyle ki oyundaki düşmanların hemen hepsi düşmanların yada size fırlattıkları şeylerin üzerinde zıplayıp bir yerlere ulaşabilesiniz diye koyulmuştu :slightly_smiling_face: Will Of The Wisps böyle değil. İşin combat kısmı ilk oyuna göre çok daha ön planda. Boss savaşları falan var :slightly_smiling_face: Yetenek kısmında Hollow Knight’ın Charm sistemine benzeyen, sahip olduğunuz yetenekleri boş slotlara atayarak kullanabildiğiniz bir sisteme geçmişler. Türkçe desteği var. Gamepass üzerinden oynanabiliyor. Gamepass’i olmayanlar için Xbox/MS Store’da iki oyunda indirimde. Bundle olarak 100 küsür TL gibi uygun bir fiyatı var.

5 Beğeni

Hocam valla çok düşünmek ile bence kendine zarar verirsin maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarım 70$ bf6 a veriyor gram da üzülmüyor çokta takmamak lazım

3 Beğeni

3 Beğeni

Bu oyun bir hatadan dolayı bitiremediğim nadir oyunlardandır. Windswept wastes ( rüzgarlı çöl diye çevrilmiş sanırım) bölümünde bir kapıyı açmak için iki tane anahtar var ilkini alıyorum sonra ikincisini de alıyorum ama aldığımda sayılmıyor. Bu durumu araştırdığımda yalnız olmadığımı fark ettim. Eski kayıtlara dönerek tekrar ilgili yere geldim ama olmadı ne yazık ki. Bu nedenle kapıyı açıp bölüme devam edemedim ve oyunu bıraktım. Umarım sizde de bu hata yaşanmaz.

2 Beğeni

Amazon’ la alakalı küresel bir sorun olmuş. Büyük ihtimalle sebep o. Tekrar deneyeceğim. :slight_smile:

1 Beğeni

Bu Problemle ne zaman karşılaşmıştınız? Belki patch falan gelmiş olabilir.

1 Beğeni

Sanat tasarımı olsun görseller olsun bence çok iyi bir oyun .Bir deniz feneri ile bir kuşun eşsiz yolculuğu diyelim .Tavsiye ederim :alien_monster::saluting_face:

9 Beğeni

Oyun alanınız çok güzel gözüküyor yazmadan duramadım :slight_smile:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face: kaçış noktam :saluting_face::alien_monster::folded_hands:

3 Beğeni

Tam geçen sene bu zamanlar oynuyordum. Bu aralıkta bir patch geldiğini sanmıyorum. Neyse çağırmayalım sizde o hata gerçekleşmesin. :folded_hands:

2 Beğeni

Öyle kötü yorumlar alıyor ki, herhalde son senelerde bu kadar beklentiye rağmen bu denli yerin dibine sokulan bir oyun çıkışı daha görmemiştik. İyi bari, bu sene öyle oyunlar çıktı ki zaten, kitap okumaya vakit bulamıyorduk eskisi gibi. Exp33, Silksong, Hades 2 derken bir de senle uğraşamazdık Bloodlines 2…

Kıssadan hisse, World of Darkness’ın veya Vampire the Masquerade’in rol yapma ögelerinin bir güzel tıraşlandığı, ilk oyunun ruhunu yakalamaktan epey uzak action-rpg kırması bir şey olmuş gibi gözüküyor. Seçimleriniz pek bir şeye etki etmiyor. Gameplay ise kendini sürekli tekrar eden bir sıkıcılığa sahip gibi. Geçiniz…

6 Beğeni

Bu oyunu 70 liraya almıştım valla dolara geçmeden önceydi o paranın hakkını verecektir benim için oynarım :joy:

1 Beğeni

Re4’ü platinlemeye çok yaklaştım. Bunun şerefine 1-2 görsel paylaşayım.

Nasip olursa yarın bir de kedi kulağımızı da takarız. :grinning_face_with_smiling_eyes:

:hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:

6 Beğeni