Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

30 yaşın üstündeki oyuncuların gözlerini yaşartabilecek bir oyunun remaster versiyonundan son görüntüler.

4 Beğeni

Pathfinder King Maker Enchanced Edition Steamden aldım ve evet aldığıma çok memnunum. Gerçek bir frp oyunu tecrübesine yakın bir keyif sunuyor. Fiyatına bakmadan alın derim.

Outer Worlds çıktı, gamepass ile oynanabiliyor ama misafir geldiği için oynayamıyorum… benim yerime de oynayın, eğlenin :cry:

1 Beğeni

Hatırlattığınız iyi oldu. Gamepass bitmiş tekrar alayım dedim, %61 indirim yapmışlar 6TL’ye aldım :slight_smile: Microsoft Türkiye’de kitap sektörüne el atsa keşke :smile:

Aman diyim, atmasınlar… Popüler oyunlara 600tl, az bilinenlere 150tl diyen firma muhtemelen 200 liradan dune satmayı dener :sweat_smile:

1 Beğeni

Aylık üyelik sistemiyle 6TL’ye alma imkanımız olur belki :smile: 300TL’lik oyunları (Metro,The Outer Worlds) çok uyguna oynayabiliyoruz.

Heyecanla Steam’in üyelik servisinin açıklanmasını bekliyorum… Artık Bronz, Gümüş, Altın gibi kademeli yapıp farklı bir fiyat politikası mı belirlerler, katalog katalog, tür tür, firma firma mı yaparlar bilemiyorum ama üç vakte kadar böyle bir adım bekliyorum Steam’den. Sektör buna doğru kayıyor çünkü…

3 Beğeni

Böyle bir hazırlığı olduğunu duymuştum Steam’in. Yanlış hatırlamıyorsam Gümüş, Altın gibi seviye koyacaklar ama tüm steam kütüphanesi dahil olmayacak, seçilmiş oyunlar olacak.

Bende 20 sene sonra C&C’ye sardım :smile: Aşağıdaki link üzerinden direk browser üzerinden oynanabiliyor. İşin gücün arasında habire açıp açıp duruyorum. Hiç iyi olmadı :smile:

https://www.adityaravishankar.com/projects/games/command-and-conquer/

Bunlarda Red Alert’dan oyuncaklar :rofl:

6 Beğeni

Browser üzerinden single hikaye bölümleri oynanabiliyor mu?

Base’i görünce engineer üretme refleksi geldi.

Evet. Hem GDI hem NOD’un hiyake bölümleri oynanabiliyor. Aralarda cutscene’ler bile var :slight_smile:

1 Beğeni

The Outer Worlds

Yaklaşık 10 saat kadar (17 levelim) oynadım ve oyunu sevdim. Özellikle de Game Pass ile bu oyunu oynamak çok iyi bir şans. Merak ettirici bir hikayesi var, çatışma dinamikleri idare ediyor, yeteneklerin kullanımı her zaman alternatif bir yol sunuyor ve çok sevdiğim uzay-kovboy temalı farklı atmosfere sahip bir sürü ufak dünyalar içeriyor. Bunlar toplamda da şimdiye kadar iyi bir etki bıraktı. Fakat oynanış açısından farklı bir deneyim sunmuyor. Çoğu açıdan New Vegas ile aynı, eklenen birkaç yeni şey de Mass Effect 2’den geliyor gibi. Yetenek puanlarının kullanımından görevlerin nasıl sunulduğuna kadar. Bu biraz can sıkıcı. Çünkü özellikle bazı yan görevleri birebir bulmak mümkün. Aynı şeyi daha iyi grafiklerle oynuyormuş gibi hissettiriyor. Diğer yandan Obsidian’ın geliştirmesi gereken yönlerinden biri olan açık dünyada canlılık olayı bu oyunda da yok. Belki grafikleri çok iyi değil ama güzel görünen mekanlara sahip olduğu halde içindeki canlıların hareketleri ya yok ya da 1-2 taneden ibaret davranışlara sahipler. Bu da o güzelliği öldürüyor. Bitirince tekrar bir şeyler yazarım.

14 Beğeni

Bu aralar inerse Outer Worlds deneyeceğim. Fallout’unuz geldiyse sizde denemelisiniz bence, izledim bir kaç video, gerçekten Fallout. Onun dışında zamanım az ama Archeage Unchained oynuyorum. Böyle kaliteli sistemleri olan bir MMORPG arıyorsanız gerçekten güzel. World of Warcraft varken bu ne ki diyebilirsiniz, ki senelerimi verdim. Ancak bu gerçekten farklı bir deneyim sunuyor. Hatta oynuyorsanız yazın birlikte oynayalım :slight_smile:

Salı günü mobile Gwent geldiği gibi indirdim ve oynuyorum. Mobilde neredeyse hiç oyun oynamam ama bu oyunu aylardır bekliyordum. PS4’ü elden çıkardığımdan beri oynamamıştım hem müthiş özlemişim hem de hamlamışım. Tek üzüldüğüm nokta accountu taşıyamamak oldu ama ne yapalım baştan deck kasacağız. :slight_smile:

Bu arada dediğim gibi bayadır oynamıyordum baya değişiklikler olmuş deck özelinde. Alışmak biraz zaman alacak gibi. Normalde Monster oynamazdım ama madem baştan giriştim öncelikle Monster üzerinden ilerleyeyim dedim bu sefer.

IOS üzerinden oynayanlar ekleyebilir;
“ DORANTHIR “

1 Beğeni

Güzel haber :slight_smile:

@Kingebu

1 Beğeni

Sanitarium ve “I have no mouth and I must scream”, android için 6tl olmuş… Böyle klasikleri cepte taşımak ve oynamak nasıl olur bilemedim ama haber vereyim dedim…

3 Beğeni

Planet Zoo çıkmış ama fiyat beynimde hataya neden oldu. Hey gidi Zoo Tycoon oynadığım zamanlar…

Steam’de görüp sayfayı kapatmam 1.5 saniye sürdü. Eminim güzel oyundur :smiley:

1 Beğeni

Ben de aynısını yapıp The Long Dark’a geri döndüm. Müzikleri harika bir oyun ya. :heart_eyes:

2 Beğeni

Long Dark çok keyifli gerçekten.

Ben World of Warcraft ve Witcher 2 ile devam ediyorum. İkisi sağolsun ömrümü yiyor, ömrümü… Wow 2006’dan beri hayatımda. Peki pişman mıyım? Asla :smiley:

1 Beğeni