Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Türkçe olması çok güzel olmuş :slight_smile:

7 Beğeni

Karakter değişimi olduğunu anlamam ve son bölümü merak ettiğimden son bölümden başladım direkt :slight_smile:

Biraz oynayıp ara verdim, oyun gizemle başladı :slight_smile:

1 Beğeni

Aa, evet karakter değişiyordu. :slight_smile:

1 Beğeni
3 Beğeni

FIFA 20 Ultimate Team’e o kadar çok düştüm ki 2-3 aydır ne kitap okuyorum ne de dizi izliyorum. Bu oyun her sene hayatımı mahvediyor ve ben bunu bile bile hala oynuyorum.

Uzun zamandan sonra tekrar Hearthstone’a başladım. Yaklaşık 35000 dustum var güncel olarak oynayan varsa deste önerilerine açığım :smiley: 80 Gold görevim de varmış eklerseniz yapabiliriz onuda :slight_smile:

Quardature#2365

Merhaba, buraya Epic Games oyunlarımda olan sıkıntıları yazmak istiyorum. Biliyorsunuz ki Epic Games peynir ekmek dağıtır gibi ücretsiz oyun dağıtıyor, haliyle biz de yararlanıyoruz. En son Alan Wake ve Batman Arkham City’i indirmiştim. Oyunlar indi, sorunsuzca açıldılar, fakat Alan Wake’de tuş kullanamama sorunu yaşadım, “press any button” ekranında her tuşa basmama rağmen oyuna geçemedim. Bir yeri yanlış yapmışımdır deyip diğer oyuna geçtim. Batman Arkham Cityde de şöyle bir sıkıntı yaşadım; oyunu oynayabiliyorum, ancak oyun içinde mouse’u kullanamıyorum. Haliyle deli oldum. Siz de böyle bir sorun yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl çözdünüz? Cevaplarsanız sevinirim :slight_smile:
Not: Şimdi de >observer_ isimli oyunu indiriyorum, umarım bu sefer sorun yaşamam.

Bunların Epic’le ya da başka sağlayıcıyla ilgisi olacağını sanmıyorum. Oyun hatasız açılıyorsa sorun kendi pc ya da donanımlarımızla alakalı. Donanım yazılımlarının güncel olup olmadığını kontrol et, aynı sorunu başka yaşayan var mı diye google amcaya sorsaydın :slight_smile:

1 Beğeni

Google’a da sordum, fakat işe yarar bir şey bulamadım. Sorunu Epic Games’de aramamın nedeni üst üste kendi verdiği oyunlarda sorun olmasıydı. Yine yakın dönemde Steam’den bir oyun indirdiğimde bir sorun yaşamamıştım :slight_smile: Cevapladığınız için teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Oyun altta kalıp ekrana vermiş olabilir, alt tab yapıp deneyin tuşlara basmayı. Epicle alakalı bir durum değil oyun başladıktan sonra epic çıkar aradan

1 Beğeni

Bilmiyorum saçma bir öneri olacak ama tuşlar gamepad ayarlı olabilir mi?

1 Beğeni

@_restlessness teşekkür ederim, fakat oyunun içindeyken basamıyorum. Oyunun içinde olduğuma eminim :slight_smile:
@narpal olsa bile tuşları kullanamayacağımdan düzeltememem :smiley:
Olmadı Türk usulü hallederiz. Yeniden indiririm. :smiley:

1 Beğeni

Google da aratınca Sxe diye bir programın bu soruna yol açtığını yazmışlar

1 Beğeni

Eski oyunculuğumdan eser kalmadı. Ben ki bağımsız oyunları bir günde bitiren, yüksek bütçeli yapımların başından kalkmayan insan daha “to the moon” u bile bitiremez hale geldim. Ara ara açıp sırf yıllardır oynadığım ve artık aramızda hatır gönül ilişkisi olduğundan football manager oynuyorum. Long Dark’ı ilk çıktığı günden beri oynayan ben aylardır açmıyorum bile. Tez yazma derdi oyunculuk kariyerimi bitirdi :sob: kitap mı okuyayım oyun mu oynayayım ikileminde kitabı seçtim bende.

Güncelleme: Observer isimli oyunu indirdim, ardında açtım. Beklediğim gibi yine bir hata verdi ve açmadı.
1.

2. Unreal Engine Çökme Raporu verdi.
3. Mutlu Son

Neyse ki kendisini onardı. Şu an sıkıntı yok, ben şimdilik makineyi daha fazla yormak istemiyorum.

@narpal hocam teşekkürler ilginiz için, şimdilik sorunla uğraşmayıp, zaten yüklü oyunlarımı oynayacağım

3 Beğeni

Sizin windows cozutmuş belli ki.

hata kodunuzla ilgili bu denilmiş; harddisk ömrünü doldurmaya yakın olabilir belki
https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/dpc-watchdog-violation-hatası/e3ca3ca0-6483-4b92-9682-e695d46865cb

1 Beğeni

Bu aldığım 3. mavi ekran oldu. İlk mavi ekranda zor kurtardım. Evet, haklı olabilirsiniz harddisk konusunda. Teşekkürler :slight_smile:

Ben Epic’den oyun oynadım ama sizim dediklerinizi değil ama hiç söylediğiniz gibi bir hata ile karşılaşmadım. Sorunları doğrudan oyunun üreticisine de sorabilirsiniz, lisansı oyuna sahip olamanın avantajı :grinning:

1 Beğeni

Birkaç chapter kaldı, bitecek :frowning:

5 Beğeni

Hangi oyun bu?(20)…

1 Beğeni