Sanitarium. iOS versiyonu.
Sanitarium’un finalini beğenmeyen var mı? Oyunu seviyorum ama iyi şekilde bitmesi ve bizi öldürmeye çalışan adamın olayı bitirdiğine inanarak hastaneyi terk etmesi bende o atmosferi bozmuştu. Sanki acımasız bir final görmeliydik gibi geliyor.
Yaaa… Oyun mu bunlar yea?! Hiç sevmem şöyle unutulmaz bir hikâyesi olan, efsane payesine layık şeyleri. Neyse ben rekabetçi beleş oyunuma döneyim…
…dermişim.
Sanitarium’u uzun aralıklarla 5 kez bitirmişimdir herhalde. Aradan yeterince zaman geçtikçe tekrar tazeliyorum bu deneyimi. Ömrüm el verirse bir kez daha oynamak isterim hani.
Beni geçmişsin. Ben 3 kere bitirdim şu ana kadar. 4. için elim gitmeye başladı valla ne yalan söyleyeyim. Ah Mother, ah…
@mit Senin için oyun buldum. Bence seveceksin. Pfs sorunu var yazmışlar ama içinde bunun için garip bir ayar var. Oradan toparlayabilirsin.
Shoppe Keep 2
Fantastik bir dünyada çeşitli eşyaların alışverişini yapıyoruz, açık dünyasını keşfediyoruz ve satmak için sıra dışı başka eşyalar buluyoruz.
Biliyorum bunu Yorumları pek iyi değil diye ilgilenmemiştim zamanında. Biraz düzeltmişler ama sanki. Kurcalayayım biraz, sağ ol
Birincisi de varmış. Ona da bakabilirsin istersen. Videoları da izleyebilirsin aslında. Ben ortaçağ kasabasında npclik yapmayı fikir olarak beğendim. Hırsızlar, masaları tekmeleyen alıcılar, müfettişler filan. Hoş gibi.
1-2 saat için zevkli oyun sonra sıkılmıştım. 2.'yi puanları kötü diye es geçmiştim, belki daha çok mekanik eklemişlerdir.
Dikkatimi çeken artık co-op olması. Üç-beş kişi oynayabiliyorsun. Bir de epey bir güncelleme getirmişler. Yine de hâlâ düşünmekteyim.
Gamepass’te olabilir mi diye baktım, yokmuş. Gamepass pc listesine bak ilgini çeken oyun olabilir. 3 aylık 6TL yapmışlar sanırım. Korku - gerilim multiplayer oyun seviyorsan Dead By Daylight’a bak seversen birlikte de oynarız
Ve Undertale oynamadıysan bakmanı öneririm.
Xbox diyor ama o bende yok. Hani pek de emin olamadım o sebeple.
Ekleme: Ps4 de yok.
Ekleme 2: Undertale de sanırım atari. Şaka bir yana bu tip görsellikteki oyunları sevmiyorum. Ek olarak benim bir oyunu değerlendirme kriterlerim etrafımdaki herkesi çileden çıkartmıştır. Korkunç seçiciyim ve kriterlerim de çok saçma.
Bir de aslında daha çok mmorpg tarzı seviyorum ben. Hani ağırlığım o yönde ama onda da korkunç seçiciyimdir.
Ekleme 3: Pc listesi demişsin onu da yeni fark ettim. Uykum geldi galiba. Yarın bakarım artık.
Pc’de geçerli gamepass attığım linke tıkla pc oyunları filtresini seç. Oradaki bütün oyunlara ücretsiz erişebiliyorsun gamepass alınca.
Undertale öyle düşündüğün gibi bir oyun değil, zorluk falan yok. Görebileceğin en farklı oyunlardan 5-6 saatte falan bitiyor zaten. Seveceğini düşünüyorum açıkçası
@Agape gamepass’te var eğer alırsan oradan da bakabilirsin.
Yarın birkaç video izlerim. Gözüm tutarsa alırım. Sana ne desem yalan olur aslında. The Witcher alıp Gwent’e sarmış insanım. Orada ne var, şurada ne var gibi özgürlük tanıyan şeyleri daha çok seviyorum. Yine de çileden çıkartan bir zevkim var. Kendimi bile çileden çıkartıyor. Kaldı ki çok sevdiğim oyunu da çok oynarım.
Undertale gelirsek sevmedim bir kere görüntüsünü. İçerik ne olursa olsun oynamam. Böyle de uyuzum.
Oynadığım şeyin önce görüntüsünden keyif almam gerekiyor.
https://www.epicgames.com/store/tr/product/rime/home
Epic’den ücretsiz aldığım oyunlardan biri. Oyunun atmosferi, renkleri ve grafikleri gayet güzel olmuş. İç açıcı bir atmosfere sahip. Bulmaca çözme üzerine kurulu ama oynanış şekli ve bulmacaların şekli beni pek cezbetmedi. Çeşitli heykelcikleri aynı anda etkinleştirmeye dayalı, bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Karakterin zemindeki çıkıntılara takılması da ayrı bir sıkıntı. 1 saat oynayıp bıraktım, devamını getiremedim.
Oyunu Humble Trove’dan edinmiştim. İlk başta gayet sevimli gelmişti oyun ilk dakika dolmadan acımasız şekilde ölmeye başladım Mistik ve karanlık bir atmosferi var, platform bulmaca tarzında yapılmış, çeşitli tuzaklar ve doğal engelleri aşmaya çalıyoruz. Atmosferi keyifli, oynanışı basit. Oyun süresi çok uzun değil, 2-3 saatte bitirebileceğiniz ve keyif alabileceğiniz bir oyun. Tavsiye ederim.
Heroes might and magic 3 ve 2’yi dönüşümlü oynuyorum şu aralar, fırsat buldukça:) Bayağıdır oynamıyordum çok iyi geldi.
Uncharted: Kayıp Miras.
Yeni oyunlara para gömmek yerine eski oyunları indirimde kapatma üzerine kurulu stratejimin meyvelerini yemeye devam ediyorum.
Emektar PS3’ümde yukarıdaki ismi cismi bilinmeyen vurdulu kırdılı bişili oyunu oynuyorum. Potansiyeli var aslında üzerinde durulursa…
PC’de Witcher 2’ye ve World of Warcraft’a kıymetli ve kısıtlı zamanımın bir bölümünü gömmeye devam ediyorum.
PS4 için indirimden Kingdom Hearts oyunlarının hepsini kaptım. Başlarım bir ara.
Switch isimli oyuncakta da yine ismi cismi bilinmeyen, kıyıda köşede kalmış Zelda isimli bir oyun oynuyorum. Pek bir şirin, pek bir hoş, yerim ben onu…
Bunlar dışında, pet shop camından bana kuyruk sallayan köpekler gibi onlarla oynamamı bekleyen 100’lerce oyun var sırada… Sanırım bir çoğunu hiç açamayacağım bile ve çocuğuma ve torunuma miras bırakmam gerekecek… Antika diye oynarlar artık…
nE? İsmi cismi bilinmeyen mi? Umarım trolldür
Savaş tanrısı diye oyun ismi mi olur, allasen? Vur vur vur nereye kadar…