Ahaha, İspanyolların belası oldum, Fransız hanımların da başının tatlı belası. 1987 Pirates’ı hiç oynamadım, benden yaşlı zaten oyun. Ama bildiğim kadarıyla aslına baya sadık kalınmış bu versiyonda.
Ben de çok beğenmiştim. Baya kısa, ancak dolu dolu. Adeta pop müzik şöleni. Müzikle paralel ilerleyen oynanış çok tatmin etti. Deneysel, özel bir iş.
Yorumlar farklı mecralarda da genel olarak olumlu. Umarım bu tarzı değiştirip devam ettirecek, evrimine yardımcı olacak oyunlar görüp farklı farklı deneyimler yaşayabiliriz.
Ori and The Will of the Wisps olağanüstüydü. Demin bitirdim. Herkese tavsiye ediyorum. Birinci oyunu da ikinci oyunu da.
Bende bir hafta önce bitirdim iki oyunu. Gerçekten ikisi de çok güzel. İkinci oyuna eklenen şeyleride çok sevdim ben.
Müthişti ya. Çok da üzüldüm bittiğine. Bu arada yeni özellikleri ben de beğendim. İlk oyunun bayağı üzerine koymuşlar. Oynanış, mekanlar, karakterler ve tabii ki müzikler. Tebrik etmek lazım emeği geçen herkesi.
Dediğiniz gibi müzik,renk,hikaye herşey çok güzeldi.Sanat oyunu veya Oyun sanatı diyebiliriz bu oyuna ilk oyunda haritaları %100 yapamamıştım lakin ikinci oyunda yan görevi yapınca tüm harita açıldı ve %100 yaparak son boss savaşına girmek büyuk hazdı.
Resident Evil 3 Remake
God of War’u oynuyorum şu an 2-3 gün oluyor başlayalı. Yarım bırakmam umarım, genelde huyumdur oyunları yarım bırakmak.
Yakında siteye detaylı incelemesini yazacağım fakat kısaca özetlemem gerekirse, ilk başta nostalji hissiyle ve özleten yapısıyla yüzünüzde tebessümle vakit geçirmeye başlıyorsunuz. Sonrasında senelerce beklemenin ardından çıkan işin eksiklikleri yavaş yavaş göze batmaya, erken erişim olsa da bazı kusurları da görmeye başlıyorsunuz.
Ne kadar indirim görecek bu sene şimdiden söylemek mümkün değil. Yine de çok büyük fiyat değişimleri olmayabilir. O sebeple açıkçası kusurlarına rağmen ilk oyunu seven için yine uzun süre vakit geçirilecek bir oyun. Zamanla da kesin olarak ufak ufak gelişeceğini de biliyoruz. Değer yani.
Witcher 3 Wild Hunt’ı bitirdikten sonra ek paketlere başlamadan bir ara vereyim dedim. Playstation bahar indirimiyle Assassins Creed Odyssey’i satın aldım. Henüz 4-5 saat oynadım ama oldukça beğendim. Zaten tarzı Witcher’dan kopyalamışlar. Diyaloglar ve görevler Witcher gibi derin değil ama dövüş mekaniği daha iyi. Ben bu oyunu sömürürüm açıkçası.
Bir yandan da Skyrim’e başladım. Witcher ve AC Odyssey’den sonra çok hantal gelse de havası bir başka. PC’de bitirmiştim ama PS4’te hakkını vererek, sindire sindire bitireceğim.
Obscure 2 bitti. Silent Hill Origins’e başladım.
İndirimden yararlanarak aldığım Sniper Elite’i oynamaktayım.
Hiçbir şey oynayamıyorum bilgisayarım bozuldu. Eu4 oynamak istiyorum.
Ama bunun yerine traktör sürmeyi öğreniyorum.
Days Gone oynuyorum, çıktıktan tam bir yıl sonra başlamış gibi oldum ve bayağı toparlamışlar bu sürede.
Motosikletiniz ile oradan oraya gitme, açık dünyamsı yapısı ve ister gizlilik ister aksiyon kafasında oynayabilmek gayet hoşuma gitti. Videodaki gibi yer yer TLOU tadı da veriyor ama Horde’lar ile savaşmak gibi kendine has tarafları da var. Şu an indirimdeymiş.
Doğal olarak bu aralar herkes Odyssey’e sarmış. Ben de AC Unity oynuyorum. İlk çıktığında bilgisayardan oynamıştım ama neredeyse hiçbir şey hatırlamadığımdan ve Assassin’s Creed serisini hakkını vererek oynamak istediğimden Unity’den tekrar başladım. Henüz oynamadığım Syndicate, Origins ve Odyssey de sırada bekliyor.
Unity oynarken gelecek oyunlardan biraz gözüm korktu açıkçası. Haritada her yerde başka bir görevin ya da toplanabilir eşyanın simgesi var. Seçtiğim göreve gidene kadar “Hazır gelmişken şunu da yapayım” diye diye saatler harcıyorum. Diğer oyunların haritaları daha da büyüktü yanlış hatırlamıyorsam. Ya her gördüğüme atlamayı bırakmam lazım ya da yapacaksam her şeyi yapmam lazım
Bir de Unity’de bulunan Co-Op görevler için PS4’te hiç kimseye denk gelemiyorum. Pek oynayan yok sanırım. Genelde tek başıma oynuyorum tüm görevleri el mecbur.
Pubg Mobile’a sardım bu aralar. Oynamak isteyen özelden yazsın.
Beyler taletop simulator içinde Secret Hitler ve Munchkin oyunlar var. Ayrıca farklı şekilde masa oyunları mevcut steam üzerinde 15 TL fiyatta alıp oynamanızı tavsiye ederim.
Two point hospital oynuyorum … efsane zamanınızı alan bir oyun… ayrıca mount &blade 2 şu anda yükleniyor akşama buna başlarım.
TCG oynuyorum baya sardı . Yıllar sonra Magic’i hatırlattı gerçi o kombinasyonlar o dizilimler o efsane kartlardan çok uzak bir oyun ama yine de güzel.