Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Witcher 3 oynuyorum bu zamana kadar oynamayıp overrated olarak görüyordum oyunu ama böyle düşündüğüme pişman oldum ana hikayeyi yan görevlerle ve kontratlarla götürüp 65 saatte bitirdim.Șimdi Hearts of stone adlı dlc’yi oynuyorum ama hâla anlamadığım olan bir şey var o da zırh konusu.Ben kedi okulu zırh takımı yapmak istediğimde resimdeki gibi gelişmiş olanını istiyor ama ben zaten ilk başta normal șemayı daha sonra gelişmiş ve üstün șemayı tamamladığımı hatırlıyorum neden boyle acaba yardımcı olabilecek var mıdır

1 Beğeni

Sanırım dlc’ye özgü bir zırh ustası vardı , onu ziyaret etmeniz gerekiyor.Ondan görev alıp , okullara özgü gelişmiş zırh şemalarını bulmamız gerekiyordu diye hatırlıyorum.

2 Beğeni

Yanıtınız için teşekkürler evet biraz araştırdım Kaer Trolde’de bir tane zırhçı var oradan ayı okulu teçhizatı vb. șemalar alınabiliyormuș bu sefer başaracağım galiba :grinning:

1 Beğeni

Assassin’s Creed serisine ara verip (ardarda oynayınca sıkıcı olmaya başladı) Witcher 2’ye başladım. Ne zamandır bekletiyordum oyunu. Sonunda başlayabildim. Hikayesi güzel gidiyor, bir süredir RPG oynamıyordum, iyi geldi.
Assasin’s Creed’den sonra dovüş mekaniği biraz yavan geldi açıkçası ama bir süre sonra alıştım. İlk oyuna göre yan görevler çok azaltılmış, ilk bölümde 2 kontrat bir de tesadüfen bulduğum bir görev vardı. İkinci bölümdeyim şu an bu bölüm de aynı şekilde, görevler çoğunlukla ana görev ile alakalı. Zorluk seçeneği kötü ayarlanmış, normal seviyesinde adamın anca canını 4-5 kere öldüğüm halde %30 indirebiliyorum, kolay’a aldığımda adam bana bir kere bile vuramıyor. Bu ikisinin arasında bir seviye olmalı, bu açıdan biraz sıkıcı olabiliyor.
Ama genel olarak keyifli bir oyun. Darısı 3’ün başına.

1 Beğeni

Neden bahsettiğin hakkında hiçbir fikrin yok. Ehuehuehu :smile:

Dövüş mekaniğine alışmak bana da zor gelmişti. Çok kolay ölüyordum. Ekipmanlarını sürekli güncellemeye bak. Daha iyi kılıçlar, daha iyi zırhlar al. Ve sadece kılıcına ve zırhına güvenme. Silahlarına karşındaki düşmana uygun yağlar sür, kılıçlarını bile, İşaretlerini geliştir, iksir iç. Yani Witcher ol :sunglasses:

3 Beğeni

Grandmaster setler için ‘Blood and Wine’ dlc’sindeki demirciye gitmek gerekiyordu sanırım.

1 Beğeni

Mlbb oynuyorum. Oynayan varsa eklesin.

Ben de bu sorunu yaşamıştı sorun hdddeydi bazı hücreleri mi ne hasarlıymış. Bi tarama yap sen de istersen

1 Beğeni

CrystalDiskInfo, CrystalDiskMark 6, HD Tune Pro uygulamalarını indirip uygulamalarla tarayın demek istedim. Uygulamalar HDD’nin ömrü, yazma ve okumayla ilgili sorun var mı gibi bilgiler verecektir size. Youtubeda nasıl yapılacağı türkçe anlatılıyordu bir bakın takıldığınız yer olursa yardım etmeye çalışırım

Merhaba, pc bakım servisinde çalışan bir arkadaşıma sorununuzu ilettim , cevap olarak sürücüleri kaldırıp tekrar kurmamız gerektiğini belirtti.Genel olarak sürücülerin sebeb olduğu bir sorunmuş.
İsterseniz bir deneyin.

1 Beğeni

Aldığınız parçaların ve ekran kartının modellerini yazar mısınız?

Donmalarda PC de takılıyor muydu? Yani oyunda sağa döndüğünüzde tepki veriyor muydu yoksa görüntünün tekrar düzelmesini mi bekliyordu?

Bir şeyi merak ettim. İlk yazdığınıza baktım, ayarları düşürünce biraz düzeldiğini yazmışsınız. Ayarlar düşünce bilgisayarınızın daha fazla FPS vermesi gerek ve ekranın daha çok takılmasına neden olmaz mı? Ayarları yükseltince de az FPS verdiğinden takılmaması lazım. Bu sorunun çözümünün monitörün FPS sınırı yüzünden olduğunu düşünerek soruyorum. Yoksa ayar yükseltmek bilgisayarı zorlayacağından takılması normal.

Bilen arkadaşlar düzeltsin beni.

1 Beğeni

Metro tam FPS canavarı iyi bir donanım olmadıkça çok zorluyor bilgisayarı.

Ayarlardan gereksiz ayarları kapatıp deneyin bir de. Vsync muhabbetine de bir bakın tam bilmiyorum ama ekran ile PC yi dengeleyen bir ayarı olmalı. Shadow gibi çok zorlayan özellikleri de düşürün belki rahatlar.

Yeni PC ya da donanım alıp keyfini sürememek can sıkıcı oluyor bilirim kendimden.

1 Beğeni

Oyunun için de açıksa oradan da kapatın.

Sürücüler de güncel demişsiniz ordan da olmadığına göre yardımcı olabilecek bir şey gelmiyor ne yazık ki.

Son olarak monitörünüzde doğrudan hdmı bağlantısı var mı yoksa aparatla mı bağladınız?

1 Beğeni

Monitörüm VGA kablolu. Ps4’e hemen geçiş yapayım diyerekten converter’a takarak kullanıyorum, HDMI girişi oluyor galiba.

Son dönem ekran kartlarında HDMI bağlantısı olmazsa monitörle arasında iletişim sorunu oluyor.

Birkaç ay önce arkadaşım yeni kasa aldı ama eski monitörü VGA girişliydi. Hdmi bağlantısı için ucuz bir aparat aldı ama arada ekran kararıp açılmıyordu. O aparatın pahalı modelleri iş görüyormuş ama ona o kadar para vermektense şansa kampanya denk getirip hdmi girişli monitör aldı, sorun çözüldü.

İmkanınız varsa hdmi bağlantılı bir monitörle de deneyin belki bundan kaynaklıdır.

1 Beğeni

Anladım. Converter olsa dahi oluyordur belki de, dediğiniz gibi HDMI girişli bir monitörle denemek daha mantıklı. Zaten birkaç senelik, bilgisayarı yenilemişken monitörü de yenilemiş olurum, hazır dolar stabilken.

Teşekkürler.

1 Beğeni

Rica ederim, inşallah düzelir. Ssd yoksa onu da kesin alın.

1 Beğeni

En azından o var, çok şükür :slight_smile:. Bazen 10 dakika sırf bilgisayarımın açılmasını beklediğim olurdu.

Yine de o kadar üzgün değilim. Ne kadar sistemim yüksek olmasa da Cs 1.6 bile kasarak oynayan insanlar var, o açıdan şükrediyorum.

1 Beğeni

Ac:2 oynuyorum. uplay bedava vermişti geçen hafta zamanında oynayamamıştım tadına şimdi bakıyorum ve harika cidden :smiley: Ufak bir grafik modu yükledim ve oyun gayet güzel gözüküyor. Kendi çektiğim videoyu bırakıyorum buraya bakarsınız.

Bu arada Skyrım ve Call of Duty dışında 2007 2014 arası çıkmış tavsiye edebileceğiniz oyunlar varsa merakla bekliyorum.

2 Beğeni