Ana oyunlara göre stratejik katmanı basitleştirilmiş. O kısmı sevmeyen biri olarak yenilikler çok hoşuma gitti. Çeşitlilik biraz az olsa da bir ara oyun için gayet doyurucu. Tek sıkıntım bazı yerlerde oyun çökebiliyor. Birkaç kere görevi yeniden başlatmam gerekti.
Sisteminiz nedir acaba söyler misiniz? bu oyunu fps düşüsü olmadan oynamak için nasıl bir sisteme sahip olmak gerekiyor uygun yollu merak ediyorum
Tabii ki ,ekran kartım rtx 2060(6gb) - ram:16gb işlemcim i7-9700K.Oyunu medium - high ayarlarında oynuyorum, ara ara bende fps düşüşü yaşıyorum.
Kendi bilgisayarım tost makinası gibi gözüktü gözüme Ben divinity oynamaya devam edeyim
Umarım daha iyi pc’ler sizin olur
Divinity 'nin yeri ayrıdır
Aman allahım rtx 2060 ile medium mu? Benim bu oyunu oynamam imkansız… Yaz sonunda amd pc toplamayı düşünüyorum belki mediumda oynayabilirim. Ekran kartı Rx 580 olacak şekilde bütçe ayırabiliyorum gibi şuan en fazla oda kesin değil mağlum virüs mürüs ama işte planlar planlar. Amd 5500 xt ekran kartıda diğerlerine göre ucuz duruyor ama nasıl performans verir bilmiyorum
Ff8’e tekrar başladım. 17 senenin ardından ilk kez sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum. Şu an ise ikilinin dansını yüzümde tebessüm ile izliyorum
Sonuna kadar gidip bitirdiğim ilk ve tek FF oyunudur. Yeri ayrıdır o yüzden bende.
Ekran kartına sadece oyun oynamak için ihtiyacınız varsa GeForce Now’ı bir deneyin. İyi bir İnternet varsa sıkıntısız oynatıyor. Fiyatı da gayet uygun, ekran kartı atmaktan daha ucuza geliyor
Bende laptop var her türlü bir bilgisayar alalı 3 yıl oldu biraz eskidi masaüstü toplamak isteme sebebim 3 yıl sonra falan ekran kartını değiştiririm yine yaşar diye düşünüyorum ömrü komple gitmez. Cad ve cam çizim ve tasarım programlarını kullanacağım aynı zamanda oyun dışında
Dün Warriors bitti. Filmini de hemen ardından kuzenle izledik.
Bazı oyunlar var… O oyunu oynamak sanki böyle seni alıp seçkin bir sınıfa sokuyor.
Hani her oyun oynanır tamam ama bu grand strategy denilen zımbırtı hakikaten farklı.
Yine kaç saat olmuş, yine gözler pörtlemiş, zaman akıp gitmiş… Bilmem anlatabildik mi?
Dınııııı nıııııı, nı nı nı nı nı , nıııııı nııııı
Final Fantasy serisiyle yıldızım hiç barışık olmadı. Hazır indirime girmişken VII ve VIII’i alsam mı acaba diye düşünmüyor değilim ama 20 yıl geçmiş üzerlerinden neredeyse. Eğlenir miyim emin değilim.
Sıra tabanlı strateji seviyorsanız sevmemeniz mümkün değil diye düşünüyorum. 8. oyun benim direkt ps1 ile oyun dünyasına girişimi sağlayan oyun olduğu için yeri çok ayrı bende o yüzden tekrar tekrar oynayabiliyorum ama dediğim gibi sıra tabanlı strateji seviyorsanız junction sisteminin dehası uğruna bile oynanır. Aşarı başarılı ve muazzam bir sistem geliştirmişler oyun için. Ek olarakta ff serisinin en dramatik ve kaliteli hikayelerinden birisini de barındırır kendisi.
- oyunu ise bende henüz oynamadım alsam mı indirim bitmeden diye düşünmüyor değilim ama bu oyunlar zaten tek seferde bitecek oyunlar olmayıp tekrar tekrar oynandığı için 8. oyunda ne kadar kalırım bir fikrim yok. O yüzden alıp almama konusunda kafam karışık.
Sıra tabanlı strateji severim de, ben Japon RYO’larındaki şeyi sevmiyorum. Hani böyle haritada yürürken, ortada hiçbir düşman yokken ekran birden değişiyor ve savaş ekranına geçiyorsun. Görünmez düşmanları sevmiyorum yani
Bir de çok JRYO oynadım zamanında. Chrono Trigger, Secret Of Mana, Earthbound vb gibi oyunların çoğunu bitirdim. İki saniyede bir savaşa girme olayı beni çok bayıyor artık, hafakanlar basıyor Final Fantasy III ve V’i zamanında emülatörle oynamış, ama sırf bu yüzden yarım bırakmıştım.
Beni ikna edebilecek tek şey muazzam bir hikâyesi ve unutulmaz karakterlere sahip olması. Bu ikisi varsa oynayabilirim. Var mı?
Bu kesinlikle bulunuyor bildiğiniz üzere.
Bu kısmı ise bence kesinlikle öyle ama benim açımdan tarafsız bir cevap olmaz diye düşünüyorum. Mesela 8 için evet yeri bende ayrı ama 7 için gördüğüm herkes kesinlikle oynanması gereken bir oyun diyordu hikaye ve karakterleri filan açısından. Ki dissidialardan tanımış olsam da serinin Sephiroth diye bir gerçeği de var yani. O yüzden bence de oynanmalı diye düşünüyorum.
Final Fantasy serisi benim için;
FF8 > FF7 > FF9 > FF14
diğerleri hikaye ve oyun anlamında bu serilerin hissetirdiklerini veremiyor diye düşünüyorum.
Ama FF7 den itibaren FF14 e kadar da tüm serileri bitirmişimdir.
Uzun zamandır (7 yıldır) ertelediğim, alıp da oynamadığım oyunu gördüm kitaplıkta. Hiçbir şey demeyen, ima bile edecek hali kalmamış bu oyuna acıdım ve “artık zamanın geldi!” dedim. Bahsettiğim oyun Brotherhood arkadaşlar… Evet, yanaklarımda ufak bir kızartıyı hissedebiliyorum bunları yazarken. Bana oyunlardan tekrar zevk alabileceğimi gösterdi kendisi yeniden. Hala Roma sokaklarında kayboluyorum. Harika vakit geçiriyorum şu sıralar anlayacağınız. Bazen de diyorum iyi ki her şeyi derhal tüketip bitirmemişim.
Bannerlord oynayamadımdan Warband’e başladım yine. Geçen indirimde aldığım Alien:Isolation’a da giriş yaptım. Bir de arkadaşlarla Gartic.io oynuyoruz arada ( ) forumca da oynanabilir aslında, bi deneyebiliriz (AAA oyunlardan kafanızı kaldırıp, ne olduğuna bakıp, şimdi bunu mu oynayacağız diye kızmayın bana
)