Alien: Isolation muhteşem bir tecrübe gerçekten. PS4’te bitirmiştim. Steam’de geçen indirimde görünce tüm ek paketleriyle aldım. Devam oyununun yapım aşamasında olduğunun açıklanmasını büyük hevesle bekliyorum. Umarım yaparlar.
Şöyle bir inceleme yazısı da yazmıştım vakti zamanında:
Alien serisine bağlı ama daha önce anlatılmamış bir hikayeye sahip. Bence senaryosu güzeldi. Fakat o heyecanda senaryoyu bile düşünemiyor insan can havliyle.
Oynadım ama çok fazla değil. Ortalarına kadar. Acayip gerilmiştim Alien neyse de androidler beni fena paralamıştı. En sonunda öyle bir yere gelmiştim ki ne yana kaçsam yakalanıyordum. Son hatırladığım bir masanın altına çömeldiğim, ben de ekran karşısında çömelmiştim. O derece. Bir daha da açmadım. Sanırım hâlâ orada saklanıyor garibim Amanda
Tekrardan Batman Arkham serisine başladım. Dün Arkham Asylum’u bitirdim. %85 kadarını bitirebildim. Mücadeleler bir yığın iş olduğu için pek bulaşmadım oralara . Bugün Arkham City’e başladım. Çok özlemişim Batman oyunlarını. Yalnız Arkham City oynarken sistemim yeterli olmasına rağmen arada fps düşüşleri yaşıyorum arada bir takılmalar oluyor. Benim dışımda fps düşüşleri yaşayan var mı?
Ben de bayadır oynamadığım için çok iyi değilim şu sıralar, ben varım.
Gartic konusunda şöyle bir mantık yürüttüm kendi çapımda:
Şimdi forumda çizimle ciddi uğraşan kişiler var. Bi de onlarla böyle bir oyun oynasak nasıl olurdu merak edilesi. Tabi çizdiklerime gülmemek kaydıyla…
Kayıp Rıhtım çizgi roman işine girse güzel şeyler çıkar ortaya aslında. Tabi teknik kısmı bilmediğimden yorum yapma hakkım kısıtlı olabilir.
-lichess ile karşılıklı oynanabiliyor, farklı satranç modları da var. Göz atabilirsiniz.
En bağlantılı denebileceği film sanırım “Alien”… Çünkü oyunda, Alien filmindeki ana karakterin(Ripley) kızını yönetip, filmdeki geminin(Nostromo) karakutusunun peşindeyiz…
Yani hiç bir şey bilmeden de oynanabilir… Ama belli detaylara ne kadar özen gösterildiğini anlamak için Alien’ı izleyip oynayabilirsiniz de…
Benim laptopumda gtx 1050 var oynar mı ya? Metro exodus çalışmadı çünkü. Gamepass ile indirmiştim orjinal ama 2 -3 saat oynadıktan sonra oyuna girerken siyah ekran verip öyle kalıyordu.
Edit: Şuan Ac: revelations oynuyorum çok iyi oyun…
Şu an, psikolojime göre, Heavy Rain (PC versiyon), Far Cry 3 (3.kez), Wolfenstein New Colossus (2.kez)
oynuyorum. Gün gün değişiyor.
Senaryo modu olan her oyun uyar.
Allahım 2 saat save yapmayıp game over oldum. Bi’ dünya draw yapmıştım uğraşıp, tekrar 2 saat öncesine döndüm şaka gibi. Ağlamamam lazım ağlamamam lazım ağlamamam lazım…