Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Kart? Region?.. Windows 10’daki Windows Store’dan alınıyor, yükleniyor…

Sağol teşekkürler deneyeceğim en kısa zamanda

Sekiro Shadows Die Twice diye bir oyun yapmışlar. Ama niye? Yayında ve yapımda emeği geçenler hakkında çok güzel şeyler yazmak isterdim ama terbiyem el vermiyor. Ama güzel oyun, hakkını vereyim güzel oyun.

2 Beğeni

Aaa? Ben :rofl: :rofl: Küçükken vaktimiz çoktu ama paramız olmazdı, alamazdık. Şimdi çalışıyor, az çok kazanıyoruz. İndirimi görünce de hemen alıveriyoruz, ya bir daha bulamazsam diye. Ama şimdi de oynayacak vaktimiz yok.

5 Beğeni

Ben Katar’da yaşıyorum ve buradan alamıyorum Legion Lock problemi yüzünden maalesef. Ne Türk kredi kartımla ne de Katar kartımla başarılı olabildim… Tonla gift card vs. takla atmam gerekiyor. Üşeniyorum ondan da.

2 Beğeni

Çok keyif alarak oynamıştım.Tadı damağımda kalan oyunlardan biridir.Özellikle dövüş sistemine bayılmıştım.

1 Beğeni

Oyun gerçekten harika, her yönüyle bayıldım da aşırı zor. Yeni başladığım için biraz zorlanıyorum, ölmüyorlar :frowning: Arkadan gaz müzik açtım yine yemedi, delik deşik ettiler :smiley:

1 Beğeni

Microsoft hizmetleri o konuda çok saçma halde evet :smile: ben de yıllarca o civarda yaşamıştım… Kolay gelsin…

Dün gece Borderlands 2’ye başladım ve 1 saatten biraz fazla oynadım ve oyuna bayıldım. Oyunun atmosferi, oynanışı vs çok hoşuma gitti. Yanlış hatırlamıyorsam steamde indirimdeyken 7.75 TL’ye almıştım. Fiyat performans olarak gerçekten çok üst seviye olacak gibi duruyor. Hala indirimde bu arada almanızı ve oynamanızı öneririm. (Not: Bunlar yalnızca 1 saatlik oynamanın sonundaki görüşlerim, devamında ne olacak göreceğiz.)

1 Beğeni

Bütün seri için geçerli kural: ne kadar çok kişi, o kadar eğlence… Hikaye olarak da çok güzeldir, ama birinci oyunu oynamadıysanız önce onu da oynayabilirsiniz…

1 Beğeni

Ben de eşimle oynuyorum. Co-op özelliği var senaryoyu birlikte oynamak çok keyifli. Bunun dışında görev zenginliği ve görevlerin içeriğiyle bence çok başarılı bir seri. Eğer ilkini oynamadıysanız önce onu oynayın derim.

2 Beğeni

Serinin ilk oyunu şuan 130 lira eğer indirimde bulabilirsem alırım ancak kütüphanemde oynamadığım envai çeşit oyun varken indirimsiz almak pek de mantıklı gelmiyor açıkçası, yine de teşekkür ederim öneriniz için.

Oyunun kolay olmadığı doğru, alışması zaman alabiliyor.Ama alışınca… daha fazla keyif alacaksın.Tek yapman gereken, sabretmek ve oyunun dövüş sistemini çözmek… ben de elimde geldiğince yardımcı olurum :+1:

1 Beğeni

Şu sıralar deliler gibi Skyrim oynuyorum.Benim emektar bilgisayar bozulduğu için mecbur PS4 aracılığıyla oynuyorum.Oynadığım oyunlar arasında atmosferi ve lore bakımından en sağlam oyun diyebilirim.Şu anlık tek sıkıntım PS4 modlarının çok az oluşu onun dışında hiçbir sıkıntım yok.Başka hiçbir oyunda bu oyunu oynarken ve modlarken aldığım zevki almadım.Bu karantina döneminde kafayı dağıtmak için birebir.

4 Beğeni

Modlamaktan oyun kafayı yemeseydi belki ben de hala oynuyor olabilirdim :joy: :joy:.

2 Beğeni

Burayı geçeli çok olmamışken denk gelip atmak istedim.

Dialogları filan anlayarak oynayınca tebessüm ettiren ve duygulandıran çok güzel - tatlı sahneler oluyor.

4 Beğeni

Ubisoft, Prince of Persia 6 İçin Düğmeye Bastı - Oyungezer Online ay hadi İnşallah

2 Beğeni

Bu hangi oyun acaba?

Final Fantasy 8 (20)

1 Beğeni

80 saat oldu Witcher 3… Tünelin sonunda ışığı görmeyi geçtim daha tünelin girişine gelemedim yahu! Bunu insan oynayacak, insan! Benim gibi her deliğe girmeyi, her piksele tıklamayı seven birisi için bundan büyük bir komplo olamaz. Kaç kere söylüyorum bu kadar uzun oyun yapmayın diye. Bak LoL, Fortnite, PUBG falan 30 dakikada bitiyor, mis… Bu ne ya, 80 saat… Bak yine sinirlendim. Aha şurada bir mağara mı var? Yürü Roach…

image

15 Beğeni