Skyrim
Gta 5
Cities Skylines
Metro Sim
PUBG Lite
Valorant
BeamNG
Mafia 2
Hepsini aynı anda götürüyorum. Mafia 2 yi bitirdim ama arada araba falan kullanmak için oynuyorum.
Skyrim
Gta 5
Cities Skylines
Metro Sim
PUBG Lite
Valorant
BeamNG
Mafia 2
Hepsini aynı anda götürüyorum. Mafia 2 yi bitirdim ama arada araba falan kullanmak için oynuyorum.
Ada açıldı.Bir tane daha ceset buldum.Onun soruşturmasını yapıyorum şu an
Among Us.
Arkadaşlarla oynayınca çok eğlenceli.
World of Warcraft 12 yıl sonra tekrar başladım…
Evet nasıl bir anda gaza geldim bilmiyorum. 12 yıldır onlarca patch ve ek paket gelmiş. Kendimi okyanusta hissediyorum. Bir yıl hiç kalkmadan otursam bitmez.
Ama yine de Kalimdor’u ve Thrall özlemişim. O renkli ama karanlık grafikleri. Engin hikayesini. Ama en çokta Horde ve davasını özledim Nasıl gaza geldiğim ise ahanda şu video
Oyuna bugün başladım bende ve müziği olsun seslendirmeleri olsun beni benden aldı. Videolarını izlemiştim daha önce ama oynayarak deneyimlemek tabi ki çok daha güzel. Şimdilik öğrenme aşamasındayım can yenilemenin bir yolu yok mu acaba ?
Birçok yolu var aslında.
-Bunlardan bir tanesi Charon isimli bir karakterin dükkanı. Altın kesesine benzer bir resmin olduğu kapıdan girerseniz Charon’un dükkanında hamburger ve patates cipsi gibi bir şey sattığını görebilirsiniz. Onu alınca canınız bir miktar yenileniyor.
-İkinci bir yol haritanın sağında solunda ya da bölüm sonlarında birer mor su kazanı gibi bir şeyde küçük para karşılığı küçük miktarda canınızı yenileyebiliyorsunuz.
-Ayrıca Hades’in sarayındayken yatak odanızdaki Nyx’in aynasına karanlık (Darkness) karşılığında; her zindana girdiğinizde üç can yenileme ya da her karanlık kazandığınızda can yenileme özelliği kazanabiliyorsunuz.
-Son olarak bölüm sonlarında ve House Keeper’dan alacağınız bir geliştirme karşılığında karşınıza çıkan kuyulardan su içerek canınızı yenileyebiliyorsunuz.
Geri kalan can yenileme taktikleri ise aslında Tanrılardan aldığınız güçlendirmeler sayesinde oluyor. Ama onlar daha küçük ve nadir iyileştirmeler.
Charon ile daha karşılaşmadım. Dediğiniz gibi ayna ile az bir miktar yenileme elde ettim ama daha acemiliğimi atamadığım için çok ilerleyemeden ölüyorum İlk hedefim diğer silahları açmaktı fakat buna
odaklansam iyi olacak gibi.
Forumda CS:GO dan bahsedilmiş, çok şaşırdım. Ben de kimse oynamıyordur diye hiç sormadım bu zamana kadar. Sevenleri varsa bir takım çıkarıp arada bir rekabetçi oynayabiliriz.
A Plague Tale: Innocence
Köyden kaçma sahnesinde heyecanlanmamak elde değildi
Bu oyun çok iyidir. Hakkı yenmiş, hak ettiği övgüleri alamamış, yüzüne bakılmamış, unutulmuş bir değerdir. Korku-gerilim konseptine yeni bir soluk getirmesinin yanı sıra, Alien evrenini en iyi yansıtmış oyun olarak tarihe geçmiştir. Keşke devamı gelseydi dediğim oyunlardan birisidir. Vakti zamanında şöyle bir inceleme yazmıştım kendisi hakkında:
Oynayınız, oynattırınız.
Fall Guys oynayayım dedim, oyunun atadığı rastgele sayım 1905 olunca fazlasıyla takıldım oyuna
Among Us oynamaya da devam ediyorum, sonum hayır ola
Benim de çok hoşuma gitmişti. Hikayesi çok güzel. Duygusal ve gerilim dolu yerleri etkilemişti beni.
Bayağı övülüyor bu oyun. Buna başlayım diyorum. Oynayan varsa yorumunu alırım.
@JrThoth’ın yorumunu yeni gördüm, akşama doğru satın alayım olmazsa.
Hearthstone: Heroes of Warcraft oynuyorum. Oyunu ilk çıktığı tarihte 1-2 saat civarı oynayıp bırakmıştım. Yaklaşık 2 gün önce tekrar oynamaya başladım. Hiç keyif alamıyorum, millet ne desteler yapmış ne desteler. Sonradan oynayacaklar için pek elverişli değilmiş. Ya smurf yapacaksınız ya da deste açacaksınız. Bu eni oyundan soğuttu açıkçası.
@Gurlino Ben oyunun 2. yarısını hiç sevmedim gereğinden uzun tutulmuş, keşke bu kadar uzun olmasaydı dediğim çok fazla yer var. Genel anlamda çok güzel oyun fakat dediğim gibi oyunun 2. kısmı gereğinden fazla uzun. Bunun dışında codexleri arayıp okuması, alien’in nefesini sürekli ensenizde hissediyor olmanız şahane. Alien külliyatı seven herkese öneririm.
Divinity Original Sin 2’yi co-op olarak üç kişi oynamaya başladık.Oyun inanılmaz bir şekilde sarıyor iki gün içinde toplam on altı saat oynamışız.Hikayesini şimdilik anlatamayacağım biraz dağınık oynuyoruz.Eğer beraber girebileceğiniz kişiler varsa şiddetle tavsiye ediyorum mükemmel bir deneyim sunuyor oyun.Șimdilik tek sıkıntı oyunun dilinin bayağı ağır olması.Hatta Disco Elysium’un İngilizcesinden bile zor geldi bana.Belki de kırk saat oynadığım için alıştım bilmiyorum. Özellikle Measurehead’in advanced race teorisini anlattığı yerde hiçbir şey anlamamıştım.
Ben de oymuyorum ama genellikle Solo Adventures takılıyorum. Yeni bir solo Adventures geldi ama hiç beğenmedim. Eski çıkardıkları gibi değil.
Samurai Jack: Battle Through Time
Hobaa bunun oyunu da mı varmış? Hemen indiriyorum. Edit: İndiremiyorum 61 TL oyun.
Bunlar senin çektiğin resimler mi? Sade ara yüze sahip oyunları seviyorum. Ekranın her yanından bir şeyler çıkması hoş olmuyor. Bir de gameplay nasıl?