Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Oyun nasıl? Eleştirmenlerden pek iyi notlar almamıştı ilk baktığımda ama oynaması keyifli mi?

Ben de seneler önce oynarken aldığım şu ekran görüntüsünü paylaşayım o zaman heheh.

1 Beğeni

Evet,benim çektiğim resimler. Stres atmalık,mekanikleri bence keyifli bir oyun. Basit yormayan bir oynayışı var.

Oyunun daha başlarında sayılsamda, oynaması keyifli bir yapım. Ben sevdim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Oynadığım en iyi roguelike oyunlardan. Deadcells falan çok güzel oyunlardı ama bir de bunun mitolojik muhteşem bir hikaye örgüsü var. Tadından yenmiyor diyaloglar.

1 Beğeni

@SJack @Anita Bildirimleriniz daha yeni geldi, görüp cevap vermemişim gibi oldu kusura bakmayın.

En kısa zamanda deneyeceğim. :smiley:

2 Beğeni

Günümü gecelerimi Hades aldı.

2 Beğeni

Güzel teşekkürler. :slight_smile:

1 Beğeni

Ne zaman nereden çıkacağı belli olmayan yaratığımız sağ olsun oynamayı bırakmıştım. Süper oyundur, orası ayrı :smiley:

Ben de çok vakit ayırmaya başlamıştım. Toplanacak nesneleri hesapladığımda en az 150 saat oynamam gerekecek diye düşündüm. Bu kadar zaman ayıramam bu o oyuna dedim. :sweat_smile: @narpal sizde dikkat edin oynarken zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor.

@Artorias Oyunun yeni oyuncular için zor olduğunda haklısınız. Blizzard bunu gidermek için 25 den başlayan rank sistemini 50 ye kadar çekti ve iki formata böldü. Bir formatta tüm kartlar kullanılabilirken diğerinde son 3 eklenti paketleriyle oynanabiliyor. Ben de oyun çıktığından beri oynayan birisi olarak son aylarda sadece kart arkalığı almak için girer oldum. Bağlantı problemleri, telefondan her girişimde güncelleme gelmesi, kendini tekrar etmeye başlaması gibi sebeplerden görev yapasım bile gelmiyor. Temelde birçok karta sahibim ama ne oynayacağımı dahi bilmiyorum.

4 Beğeni

Ben altmışıncı saatimi devirdim sanırım ama erken erişimde de bir 28 saat oynamıştım. Oyunun gerçek sonuna ulaştım fakat sırf yan görev yapmak için devam ediyorum. Tehlikeli bir oyun kendisi :smiley:

1 Beğeni

Hades dışında hepsini yenebildim. Klavye ve fare ile bayağı zorluyor. Dedim bu böyle olmayacak. Bazı yöntemlerle nesneleri arttırdım ben. Şimdi kafam rahat bir şekilde oynuyorum. :sweat_smile:

1 Beğeni

Sonunda Hades’i yendim. 23. denemede…

Billowing Strength + Smoldering Air combosu çok işime yaradı.

3 Beğeni

image

Farcry

Seri oyunlarda en eskiden başlama takıntım bir kez daha devreye girdi.

Yıllanmış bir oyun olsa da grafiksel anlamda beni rahatsız eden bir durum yoktu. En büyük problem oyunun bir noktadan sonra gereksiz uzatılmış olmasıydı diyebilirim. Sürekli kendini tekrar eden bölüm ve mekan tasarımları baymadı değil.

Bir diğer kusuru da yapay zekanın yer yer saçmalamasıydı. Düşmanların kimi yerlerde abartı güçlü oluşu gerilmeme neden oldu. 20 saate yakın bir oynanış ile bitirdiğimde benim adıma unutulup gidecek bir deneyim oldu diyebilirim.

Hikaye üzerine düşünülmüş ama üzerine arzu edilen miktarda gidilememiş gibi hissettim. Çatışma mekaniklerine ve oyun motoruna harcanmış o süre.

Bir ara Farcry 2’yle seriye devam etmeyi planlıyorum. Kısmet bakalım.

7 Beğeni

@Bunn-Y Charon Hadesten daha çok zorladı beni. Siz savaşmayı denediniz mi hiç Charonla? :smiley:

1 Beğeni

“Borrow” yazan kese demek oydu. Bir sonrakinde denerim.

1 Beğeni

Evet onla başlıyor.Dikkat edin mızarağı 50 50 vuruyor. :smiley:

Savaştım yendim ama ondan sonra direkt turu bitirdim. Üç yeniden doğma hakkımı da harcattı bana :smiley:

1 Beğeni

Hiç beklemediğim hasarlar çıkardı. 2. defa karşılaşamadım henüz. :smiley:

1 Beğeni

Beholder 2 oynayan var mı? 15 saattir uğraşıyorum ama kızımı kurtaramıyorum psikolojim bozuldu. Nasıl kurtaracağımı değil de kurtarabiliyor muyuz onu merak ediyorum. 20k biriktiremiyorum hiçbir şekilde.

2 gündür deli gibi Among Us oynuyorum ben de, cidden bağımlılık yaptı.

En son PS4’te Detroit Become Human’ı oynadım bayıldım oyuna. Grafikleri çok başarılı. Yapımcıların diğer oyunu Heavy Rain’i de kardeşimle oynadık. Interaktif oyunları seviyorum.