Mobile Suit Gundam: Cucuruz Doan’s Island filmini Türkçe’ye çevirdim.
Runelar Yan kapaklar aksilik üstüne aksilik çıkardı ama bu sefer olacak sanırım. Dolap arkalarında bulduğum 12 yıllık bayat epoksi normalden üç kat geç kuruyor
o yüzden pazar gününe bitecek sanırım.
BuBiSanat platformunun güzel dergisi Seçki’de bir incelemem yayınlanmış Küçük ama etkisi büyük mutluluklar
Yaptığınız işleri zevkle takip eder, beğenirim. Ama bu sefer beğenmeden öte ucundan kıskanmış olabilirim Emeğinize sağlık
Muhteşem olmuş. 20 karakter.
Çok canım istedi be. Müthiş olmuş.
Üstünde bulmaca ya da çözülmesi gereken bir şeyler var mı gözüyle bakanlar xd
Çok hoş duruyor. Emeğine sağlık.
Aynı setlerden de 3 tane alınmaz arkadaş. Bu ne bolluk?
Özet
Japon binası atarsın sandım. Sanırım onları sadece bana atıyorsun :Ss
O manzara resmiydi, çalışma değildi xd
Cahilim yani öyle mi -_- peki öyle olsun.
3 boyutlu scatterplot çizimi konusunda güzel bir tool bulamıyordum bir türlü. 3 boyutlu datadan scatterplot yapıp evirip çevirmek, döndürmek, büyültüp küçültmek istiyordum; ama bunu yaptırtan düzgün bir şey bulamıyordum.
Bugün öeh dedim oturdum Unity’de kendim yaptım. Çok dandik, çok boş ama aynı klasöre konan csv dosyasındaki koordinatlarda küre yaratıyor, counter strike’daki serbest kamera gibi gezip evirip çevirip dataya bakabiliyoruz. Baby’s first unity project gibi görünüyor ama benim işimi görür 3d dataya bakılacağı zaman açar bakarım
Tembel birisi olmasaydım top büyüklüğü ve rengi de girdiden alır, topların üstüne etiket basardım ama heyhat.