Şiirsel dili ve ruhanilikle uzay teknolojilerini birleştiren kurgusunu çok beğendim. Animasyon dizi projesi ne aşamada?
Teşekkürler. Projenin çok sağlam bir ekibi var, iyi yönetmenler ve animatörler. Bir yılı aşkın bir süredir dosya hazırlıyoruz. İlk sezonda on bölüm var, sekiz bölümün sinopsisleri, ikisinin de uzun öyküleri hazır. Dosyayı altı-yedi ay içinde bitirip sunarız diye tahmin ediyorum.
Başarılar diliyorum.
Soseki’yle aramızı düzelttik Bu kitabı çok sevdim.
Tadımlık fantastik kurgu dozu için bakabilirsiniz
Meraklısına duyrulur.
Troyalı Kadınlar’ı okumadım henüz, Kızların Suskunluğu hakkında kısa bir yorum bırakıyorum. Kitabı da oldukça merak ediyorum. Okur okumaz yorumumu yapacağım
Dün bir oyun videosu yaptım. Birkaç gündür hiçbir şey yapasım gelmiyordu gerçekten de. Ama yine de bir şeyler yaptım. Kitabı çevirmeyi bitirdim işte. Bugün de bir oyun videosu yapmak istiyorum ama hava çok kapalı. Biraz uzanıp hayal kuracağım önce.
Hangi kitabı çeviriyorsunuz?
Mastery of Love - Don Jose Ruiz. Gerçekten güzel bir kişisel gelişim kitabıydı. Çevirirken ilişkiler hakkında, insanlar hakkında bir sürü farklı ayrıntı öğrendim. Beni geliştirdi diyebilirim. İnsanları nasıl daha iyi sevebileceğimizi, gerçek sevginin ne olduğunu anlatıyor.
Çevirmenlik gizli bir hazineyi ortaya çıkarmak gibi muhteşem bir şey. Ruhunuza sağlık. Okumak isterdim.
Güzel yorumlarınız için sağolun. Sesli kitap olacak. size linkini yollarım bitince.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim.
Yazarın yarım kalan hayatı da kendisi gibi eksik kalmış bu hikâyelerle tamamlanmış gözüküyor.
Kalemimden taze çıktı