Tarih videosu izlemekten sıkılınca da bunu yapmıştım. Ders çalışmak harici her şeyi yapıyorum. Bu amigurimi balonlu ev, bana Yukarı Bak filmini hatırlatıyor.
Hehe çok iyi. Benim ve başkalarının aklına da aynı şeyin gelmesine sevindim.
Bugün bir video ürettim. Oyun videosu. Şimdi yeni çıkan Hi-Fi Rush oyunu hakkında bir video daha yapacağım. Xbox Series X için görüntüleri aldım, sıra Series S’e geldi. Ardından da videoyu yapacağım işte. Bakalım bu gece uzun. Yeni uyandım sayılır.
Bir de Dead Space Remake alsam mı almasam mı diye gerçekten kararsızım. Oynamak için değil, grafiklerini karşılaştırmak için ama o kadar pahalı ki 40-50 bin izlenmesi lazım parasını çıkarması için. En son Fortnite videolarım 150 bin izlenmişti ama Dead Space’e o kadar güvenemiyorum. O derece popüler değilmiş gibi geliyor bana. O fiyata değmez diye düşünüyorum. Üstelik de sadece yeni besil konsollara geliyor. Yani Hogwarts Legacy alıp, onun videosunu yapmak daha mantıklı gibi.
“Masal Şişesi” Bu minnoş cam kavanozun içinde Kaplangözü taşı var “cesaret ve yaratıcılık” enerjisiyle masallar diyarında gibi hissedelim diye. Mantar, yosun, salyangoz kabuğu, tohum, meşe palamudu ve yol arkadaşımız vrrakk kurbağa!
Yakın zamanda yazdığım bir anımı seslendirdim. Yaklaşık 6 dakikalık bir kayıt oldu. Henüz video formatına dönüştürmediğim için paylaşmadım ama bugün ürettiğim için yazmak istedim… Video haline getirince, bu mesaja editleyeceğim