Bugün Ne Ürettiniz?

Güzel bir başlangıç olmuş. Ben de serinin 5. kitabındayım.

Uzun zamandır bende tarih kitapları ile alakalı bir kanal açmak istiyorum. Ama bir türlü cesaret edemiyorum. Sizin başlangıcınız güzel olmuş.

2 Beğeni

Teşekkür ederim :pray:t2: Bilimkurgu ağırlıklı paylaşımlar yapıyorum. Zaman Çarkı nispeten acemisi olduğum bir evren umarım ilerleyen zamanlarda daha iyi içerikler hazırlayabilirim.

1 Beğeni
5 Beğeni

Dünyanın Gözü kitabının ilk bölümüyle ilgili bir video hazırladım.

https://youtu.be/LTYfc02udcE

8 Beğeni

Öykü seslendirdim. :blush:

4 Beğeni

Sonunda Diablo 4’ün grafiklerini Xbox Series X ve S üzerinde karşılaştırmayı bitirebildim. :slight_smile: Şimdi sırada diğer konsollar ve ekran kartları var. Bu gece uzun…

9 Beğeni
6 Beğeni

Diablo serisine yeni başlayan biri olarak şu an Diablo Immortal oynuyorum. Oyun keyfi gayet güzel ve senaryo da oldukça iyi ama genelde İleri, ileri yapan birisiyim. Diablo 4’ü merakla bekliyorum.

2 Beğeni

Ben aşırı beğendim oyunu. Bütün seriyi hikâye anlamında oynayıp bitirdim ama öyle çok aşırı oynayan, deyim yerindeyse sürekli karakter kasan, silah düşürmeye uğraşan birisi de değilim. Ancak oyunu bayağı iyi yapmışlar. Oynarken beni kendine bağladı, gerek hikâyesi, gerek vuruş mekanikleri, hepsi yerli yerindeydi ve uzun süre sonra yaratık öldürüp silah düşürmek hoşuma gitti diyebilirim. :smiley:

2 Beğeni